• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü arkadaşlar elbise ve etek önerilerinize ihtiyacım var.

MeDceZir

Kuzularımı çook seviyorum
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
885
42
643
Arkadaşlar ben 1 sene oldu tesettürlüyüm. Bir şeyler aldım kombin yaptım ama tahmin edersiniz neredeyse bütün dolabın değişmesi lazım . Bir türlü uyduramıyorum. Pantolon giymeyi de bırakmak istiyorum. Ben etek ve elbise bulamıyorum zevkime göre. Ama dışarda gezerken bir bakıyorum aaa ne güzel nerden bulmuş ki oluyorum. :))Siz nerelerden alıyorsunuz. Şu aralar elbise gördüm birkaç kişide ama nerden bulurum ki? Ya da diktirsem daha mı uygun olur acaba? Bilinen markalarda fiyatlar çok pahalı. Eşim bile diyor kapanmak ne kadar pahalı diye:) Yardımlarınızı bekliyorum canlar.

öncelikle hayırlı olsun kapanman..
bende kapalıyım bende etek bulamıyorum ama sadece bedenden dolayı bnm bulamamam çünkü zayıfım ve denediğim 34 36 s beden etekler belimden düşüyo bedenime olsa baya eteğim olmuştu.şimdi bizim burda(izmitte) pazarda ucuz 2 liraya falan kumaşlar var onlardan alıp bide 5 liraya düz etek diken terzi var ona diktirmeyi düşünüyorum sende öyle yapabilirsin mesela düz bir etek diktirip eteğe ufak tefek aksesuarle süslersin çok şık olabilir.bide bende ilk kpandığımda şu vardı mesela bi üst ve alt aldım o ikisini hep birlikte giyerdim başka bişyle kombinleyemezdim sonra ufkumu biraz geliştirdimde daha güzel şeyler çıktı ortaya

öncelikle hayırlı olsun kapanman..
bende kapalıyım bende etek bulamıyorum ama sadece bedenden dolayı bnm bulamamam çünkü zayıfım ve denediğim 34 36 s beden etekler belimden düşüyo bedenime olsa baya eteğim olmuştu.şimdi bizim burda(izmitte) pazarda ucuz 2 liraya falan kumaşlar var onlardan alıp bide 5 liraya düz etek diken terzi var ona diktirmeyi düşünüyorum sende öyle yapabilirsin mesela düz bir etek diktirip eteğe ufak tefek aksesuarle süslersin çok şık olabilir.bide bende ilk kpandığımda şu vardı mesela bi üst ve alt aldım o ikisini hep birlikte giyerdim başka bişyle kombinleyemezdim sonra ufkumu biraz geliştirdimde daha güzel şeyler çıktı ortaya

Canım cevabın için teşekkür ederim. Allah hepimize daim etsin inşallah. Evet diktirmeyi ciddi düşünüyorum. Bizim buralarda o kadar ucuza dikmezler sanırım. Araştırmam lazım. Of gerçekten zor kıyafet bulmak. Birde 3 yaşında ufaklığım var ondan da çıkamıyorum dışarı pek insan gezse neler bulur. Benimde öyle çok gezme imkanım olmadığı için sizlere sorayım dedim. En azından bir fikir olur hem mağaza hem kıyafet açısından. Sonra da gidip oralara bakarım diye düşündüm.

slm canım.hayırlı olsun.bende kapalı bir bayanım.ben antalyada oturuyorum.10 yıldır kapalıyım we nerede pahalı nerede ucuz kıyafetler olacağını biliyorum.yada arkadaşlarda görüp soruyorum.ewet elbiseler eşarplar etekler pahalı.ama ucuz we kalitelide bulabiliyorsun.eğer bulunduğun yerlerde bulamıyorsan kumaş al we iyi bi terzi bul. sen anlat modeli o diksin.hem kendi istediğin gibi birşey olur.benim bir arkadaşım war we hiç elbise we etek almıyor.kumaşı alıyor yada terziye aldırıyor.terziye tarif ediyor okadar muhteşem şık elbise etekler dikiyorki anlatamam.hem uygun oluyor hemde mükemmel.inşallah bulabilirsin canım..

Aslında terzi benimde içime siniyor ama daha önce diktirmedim hiç. İşte uygun ve doğru kumaşıu nasıl bulurum, modeli nasıl olur bunlar zamanla tecrübeyle olacak işler gibi geliyo. Ama akla en yakını da aynı zamanda. Bir terziyle konuşmak lazım. Bir yerden başlıycan ki öğrenebilesin tecrübe olsun dimi. Tecvid derslerine başladım hocamda gördüm bir elbise. Çok beğendim. Fatihten almış. Hem şık ama sadeydi. Üstünü giy çık. Elbise daha güzel ve kullanışlı geliyo bana aslında. Önceden çalıştığım için pantolona alışmışım. Etek hiç giymezdim 1-2 kere anca. Ama şimdi pantolon olmuyo. Onun için zorlanıyorum. Artık eteğe, elbiseye alışmak lazım.

elcanım dediğim gibi eğer iyi diken bi terzi bulursan o senin üzerine uygun hemde isteğine uygun diker.bende elbise giymeyi çok sewiyorum.ama hamilelik girdi araya we çok kilo aldım.kilomdan dolayıda çıkıntılardan rahatsız oluyorum etek giyiyorum şimdilik...zamanla sende alışınca zor gelmeyecek bu tarz kıyafetler bulma.üzülme..

Elbise ve etek modelleriniz varsa paylaşırmısınız kızlar?

Canım çok teşekkür ederim. Öyle belirlediğim bir model yok ki. Ben istanbuldayım nasıl olur ki? Ya olmazsa falan. Terzisin sanırım. Güzel modellerin varsa paylaşırsan çok sevinirim.

ben etekleri fazla beğenemiyordum
geçenlerde internette araştırma yaparken erenköyde bikaç tane dükkanda çok güzel ürünlerin satıldığını gördüm
bayıldım diyebilirim (etek resimlerinden eklemek isterdim ama belki yasaktır)
bunlar o ünlü markaların mağazaları filan değil genelde kendileri dikiyorlarmış ürünlerini
biraz araştırısan bulursun

aslında bellı baslı yerlerdegüzel etekler ve elbiseler var..zevkınızı bilemem ama ben Pendikte güzel etekler buluyorum .. unlu markaların fahiş fiyatlı eteklerınıde terzide dıktırmek ıstıyorum ama dikişi güzel terzi bulamadım daha

Back
X