Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hanımlar bir şey danışmak istiyorum size
eşarplarınızı ütüledikten sonra dolabınızda nasıl asıyorsunuz ütüsü bozulmasın diye
bana bir akıl verin nolur.

ben metal veya plastik elbise askısı kullanıyorum...

Iç tarafında pantalon asılan yerine eşarplarımı bir uçlarından çamaşır mandallarıyla sıra sıra tutturuyorum...

Eşarp satan mazalarda görmüşsünüzdür....

Hiç buruşma falan olmuyor...

çalıştığım için çok pratik oluyor her sabah ütü yapma derdi yok...

Kıyafetime uygun olanı takıp çıkıyorum...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım güzelmi geliyor tesettürlüler sana

Rica ederim canım,evet hem güzel hem hanım yani ne bileyim işte imrenerek bakıyorum ..Hepde aklımdan geçiyor kapanmak kendimide hazır hissediyorum ama eşim benimle aynı düşünmüyor..size saygı duyuyor ancak benim kapanmamı istemiyor..aileside aynı şekilde..bişey diyemiyorum bende..Eninde sonunda olacak inşallah ama ne zaman..bakalım..

En kısa zamanda kapanırsın inşallah canım eşinin istememesi can sıkıcı tabi

MErhaba arkadaşlar,
arkadaşımızın eklediği linkte herhangi bi problem yoktu. yalnız yasak olduğu için kaldırdım..
Resim olarak ekleyebilirseniz sevinirim. site içinde link vermek yasaktır

selam kızlarr yardım istiyorumm sizden:)izmirde yaşıyorum düğünüme uzun bı süre olamsına ragmen arayışlardayım izmirli olup yada ne bıleyım önrebılecek biri varmıı gelin başıı için türbanlıı off kara kara düşünüyorum(

merhaba arkadaslar. bilmiyorum burda uygun mu degil mi ama ben tesettur abiyemi satmak istiyorum. cunku diktirdim giydim ve bidaha giyemicem biyerde. elbise modeli şu : isteyen olursa özeline-mailine kendi fotografımı da gonmderirim giyilmiş halini. 36 bedenim. tesekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
sayfaya baktım bir sürü model var hangisi senin tercihin...

Son düzenleyen: Moderatör:
HErkese Merhaba,

Saks mavisi uzun bir elbiseyle ne renk bir şal kullanabilirim.( Şal ve bone rengide belirtin lütfen :) )
Ben gri düşündüm gri çanta ve ayakkabıylada tamamlarım dedim ama lütfen sizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…