- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.201
ben tesetturlu degılım ama saks mavısı ıle grı bırbırını aşıır bogar dıye dusunuyorum....saks mavısnı acacak bı renk tercıh etmelisiniz...
gri derken gümüşü kastettiyseniz gayet güzel olur, bu şekilde bir kombin görüp beğenmiştim. elbise saks mavisi ayakkabılar gümüş, başörtüsü elbisenin renginde ve bonesi de gümüştü.çok şıktı. ama bildiğimiz griden bahsediyorsaız çok kötü olur.
gri derken gümüşü kastettiyseniz gayet güzel olur, bu şekilde bir kombin görüp beğenmiştim. elbise saks mavisi ayakkabılar gümüş, başörtüsü elbisenin renginde ve bonesi de gümüştü.çok şıktı. ama bildiğimiz griden bahsediyorsaız çok kötü olur.
HErkese Merhaba,
Saks mavisi uzun bir elbiseyle ne renk bir şal kullanabilirim.( Şal ve bone rengide belirtin lütfen :) )
Ben gri düşündüm gri çanta ve ayakkabıylada tamamlarım dedim ama lütfen sizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
HErkese Merhaba,
Saks mavisi uzun bir elbiseyle ne renk bir şal kullanabilirim.( Şal ve bone rengide belirtin lütfen :) )
Ben gri düşündüm gri çanta ve ayakkabıylada tamamlarım dedim ama lütfen sizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
HErkese Merhaba,
bence de gümüş çok hoş olur gece elbisesi olarak mı soruyosunuz yani özel bi gün için mi giyeceksiniz:26:
eğer öyleyse metalik gümüş bi de abiye çantası bi de ince topuklu ayakkabıııııımmmmmmmm fastık gibi olur
makyaj yapıyorsanız çok hafif gri ve yine saks mavisi ya da mor ile gölgeli bi makyaj bi parlatıcı ooooohhhhhh bitti işte
aaaaaaaa parfümü unuttuk ya gııııabiye olarak giyecekseniz oryantal kokular günlük bi elbiseyse eğer çiçek kokularını
tercih edebilirsiniz benim nacizane fikrim bu iyi günlerde kullanın ve gezin:126:
bu arada aynı elbiseyle aynı renk şal kesinlikle kullanmayın
ay boneyi de unuttuko da abiye elbise için şu önü parlak gri olanlardan günlük için de parlak olmayan gri derim ben
ay amma çenem düştü kız gece gece
Arkadaşımın düğününde abiye giyicem.Fikirlerimizde hemfikir olduğumuz için çok memnun oldum
Ozaman şöylee
Abiye elbise saks maci ,
Gümüş renkli lazerle çizilmiş şal ve yine gümüş bone,
Gümüş çanta ve gümüş ayakkabılarım,
Hafif bir makyaj bide tombik olmasam tam süper olurdu
Bu arada üşenmeyip bana uzun uzun yazıp fikirlerinizi paylaştığınız için çok çok tşk ederim :81:
Arkadaşlar başka yere de yazdım ama sizden de fikir almak istedim.
Beyaz tenli kişilere hangi renk eşarplar yakışır daha çok?
Şal almak istiyorum ama yakışıp yakışmayacağı konusunda tereddütlüyüm yüzüm yuvarlak olduğu için bu yüzden doğru bir renk alıp ona göre örtüp örtmeyeceğime bakmak istiyorum
Arkadaşlar başka yere de yazdım ama sizden de fikir almak istedim.
Beyaz tenli kişilere hangi renk eşarplar yakışır daha çok?
Şal almak istiyorum ama yakışıp yakışmayacağı konusunda tereddütlüyüm yüzüm yuvarlak olduğu için bu yüzden doğru bir renk alıp ona göre örtüp örtmeyeceğime bakmak istiyorum
Bende beyaz tenliyim her renk gidiyor canım pembe mavi ne renk istersenpembe seviyorum ben mesela
beyaz tenlı ve yuvarlak yuzluysen her renk yakısır bence sadece
dıkkat etmen gereken onunu sıvrı yap yoksa yuzun cok kılolu gozukur (kendımden bılıorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?