Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sa kızlar: )
ya kombinlerimi eklemek istiyorum ama eklenti butonu eklememe izin vermiyor,niye böyle oldu anlamadım: (
ilk defa oluyor.başka eklemenin bi yolu var mı kızlar?

ceyda butiğine baktım ..japon tarzını ben de çok seviyorum ama fiyatlar biraz pahalı ..ben herşeyimi 5e 10 a aldığım için bana pahalı geliyor :))
yine de çok güzel şeyler var bu japonlarda ayakkabıları da çok harika

Doğrudur canım.. bu arada 5'e 10'a kıyafet bulabiliyorsan süper gerçekten merak ettim alışveriş yaptığın yerleri

Ayrıca blogum sadece butik amaçlı değil, kişisel & hobi & moda & kültür blogumdur yani dilersen takip edebilirsin

mesela eklediğim resimlerdeki hırkaların adedi 10 tl mor pantolonu 8 tlye aldım ..
ben sosyete pazarı delisiyim ..markaların orjinal ürünlerini alırım hep 10 tlye ..10 tlden fazla bi parçaya para vermedim bugüne kadar ..
geçen mangonun kışlık pantolonunu aldım 5 tlye..
zaranın bir sürü elbisesini almıştım geçen yıl tanesi 10 tlden ..
sosyete pazarları ve metro alt çarşı ve sakaryadaki bazı dükkanlar favorim..
ha bir de giyim dünyasını tek geçerim ...çok ucuz ve güzel şeyler oluyor orada ..
bu yaz mesela yakın akraba düğününe gittim düğün için bi kıyaft aldım kip markalı idi ve 15 tlye aldım ..işyerinde herkes hayran kaldı kıyafetime ..
sen ankaradamısın ?
tamam fikir amaçlı bakarım
ben bi siteden sürekli bu japon tarzı kıyafet ve ayakkabılara bakıyorum sürekli çok ilgimi çekiyor :))) sana da uğrarım

Sosyete pazarlarını severim ben de vaktim oldukça gidiyorum tabii çok sık gidemiyorum. Ama 5tl'ye pantolon vs şaşırdım gerçekten ne şanslısın Ben istanbul'dayım, sen Sakarya mı?

Bu arada şunu belirteyim; Japon Style olarak satışa sunduklarım yurtdışından geliyor, kaliteli isteyince de bu fiyatlara tekabül ediyor mecbur senin için değil de diğer arkadaşlara bilgi olsun diye yazayım istedim

Şu aldığın cicilerini bizimle de paylaşsana güzelim fotolarını çekip çekip

tamam ara ara bi gardropumu boşaltıp çekeyim sık sık
daha önce eklediğim hırkaları görmüşsündür zaten ..
biliyorum japon style in yurtdışından geldiğini ,ilgiliyim dedimya bilgim var bu konuda
e tabi ondan dolayı pahalı ama ben kıyafet konusunda denemeden alamam ..üzerimde nasıl durduğunu görmem lazım ..her kıyafet herkse gitmeyebiliyor ..
ben bi de hint tarzını da seviyorum ..burda bi pasaj var orda da güzel şeyler oluyor hint tarzı ..
ya bi de ben herşyin en güzel ve ucuzunu bulurum öyle bi göz var bende ,şıppadanak çekerim :))
herkes bu yüzden benimle alışveriş yapmayı çok ister..ama aramayı bilmek lazım ..
adil ışık ı da seviyorum tarzını mesela indirim mağazalarını sıkı takip ederim ,hakeza mangonun da ..
ilgilenince oluyor aslında zor birşey değil
ben ankaradayım

Selamün aleyküüümmm

Benimde yaptığım çok güzel kombinler var,resim eklemeyi bir araştırıp bulayım,bende eklicem kızlar

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. uzun zamandır takılamıyordum forumda dünden bu yana bakınıyorum. çok güzel kombinler eklenmiş. maşaallah hepinize.
bende bugün dışarı çıktım, aklıma geldi sizin için foto çektim. işte bugünkü ben...

selam herkese ..ceyda ilk kombinle başlıyorum :))
bu elbiseyi eklemiştim ama bi de üzerimde görün istedim ..
elbise 10 tl
pantolon 10 tl
ayakkabı 30 tl ..
eşarp 5 tl
nasıl ceyda uygunmu fiyatlar :))

kızlar selam ben bu konuyu yeni gördüm katılayım aranıza dedim :) bir sorum olcak aranızda ANKARA dan arkadaslar var mı ??? Ben ANKARA da tesettürlü abiye...vb kıyafet nerelerden alabilirim mağaza olarak...Armine Tuğba Tekbir ve Setrms dışında...Hanı baska yerler bılen varsa banada söylersenız cok sevınrım yardımlarınızı beklıyorum

Canım merhabalar.. bizi düşünüp fotoğraf eklediğin için çoook teşekkürler

Kombininde en çok ırkayı beğendim canım çok hoş gerçekten Bu arada canım naçizane önerim olacak, bu yılın modası olan maxi eteklerden tavsiye edeceğiim. Bence bu güzel hırkanın altına maxi etek de çok güzel durur. Ve bu eteği üzerine giyeceğin bir trikoya kemer takarak da gayet rahat kullanabilirsin. Hatta benim dediğime yakın bir kombin eklyorum şimdi umarım beğenirsin

Merhaba, fiyatların uygunluğuna diyecek yok canım tabii ki

Elbiseni beğendim, özellikle dantelli olması zaten beğenim için yeterli Bu elbise bende olsaydı ben pantolonu farklı renk tercih ederdim açıkçası canım. Elbisenin altına body giymek yerine, üzerine bir triko hırka giyerdim. Elbise beyaz olduğu için de üzerine herhangi bir renk olabilir. Elbise beyaz, hırka ile pantolonun rengini aynı seçerek bir kombin de yapılabilir diye düşünüyorum

Merhaba
Seni de daha sık görmek isteriz aramızda Ben istanbul'da ikamet ediyorum canım ama deli_kiz0606 arkadaşımız Ankara'da o sana yardımcı olur bence

yorumun için sağol ceyda ..
ben bahsettiğin triko hırkalardan giyemiyorum ..
üst kısmımda göğüslerim vucuduma göre büyük olduğu için çok sıkıyor hırka iice dar oluyor ..böyle kullanınca daha bol oluyor ..
o yüzden ben de sevmeme rağmen o bahsettiğin hırkalardan giyemiyorum ..zaten beninm kıyafetlerde sorunum belin çok bol üstün oturması hatta dar gelmesi oluyor .alt beden xs üst beden ise bazen large bile dar geldiği oluyor ..kesimle de alakalı ama genelde üstüm oturur benim ..
elbisenin altında badiyle aynı renk astar var ..o yüzden elbiseyi başka renkte pantolonla giymek uyumsuz olacağı için astarla aynı renk badi giydim
ben de genelde elbisenin altındaki pantolonla badiyi aynı renk giyerim ..
ayakkabı ile eşarbı ve çantayı uydururum .
ama bunda astar olduğu için beyazdan farklı ton pantolon olmazdı

merhaba cyd86 kombinlerini çok beğeniyorum takip etmeye çalışıyorum
zevklerimiz çok uyuyor :)

Mrhaba sn. ceyda hanım. Umarım iyisinizdir. 3433 Nolu mesajınızdakı yesıl etek ve dger etek veee daha baska bu sekılde etek resımlerını eklermısınız bugun.Fırsatınız varsa tabiii. Vede nerelerde alabılecgımızı yada hangı marka olduklarını yazı verırsen süperr olur.
Bırde beli kemerelı etekler gıbı sızınle ozeden konusmusduk ya o tarz..

Teşekkurer...

Rica ederim canım, herkes bu şekilde fikirlerini yazarsa belki de hiç aklımıza gelmeyen şeyleri alır deneriz Canım benim eğer mağaza alternatifin yoksa internetten maxi etek diye arattır, beğendiğin bi modeli yazıcıdan çıkart ve sonra beğendiğin bi kumaşı kaptığın gibi doğru terziye hem maxi etekler çok modelli olmadığı için bence her terzi rahatlıkla diker. Ben bile terzi olmadığım halde bi etek diktim kendime

merhaba cyd86 kombinlerini çok beğeniyorum takip etmeye çalışıyorum
zevklerimiz çok uyuyor :)

Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim senin paylaşımlarını da bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…