- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.421
Canım eğer kot sevmiyorsan tabii ki kumaş ile de kombinleyebilirsin. Eğer elbisen fotoğraftaki ile aynı ise yani renkleri bu şekilde ise siyah kumaş pantolon elbisenin özelliğini çok kapatacaktır. Bence bej rengi ya da gri tonlarda bir pantolon daha şık durur.
ayrıca kullanacağın şal ya da eşarp da mor,mürdüm,lacivert tonları olursa şık durur diye düşünüyorum. Ben senin için naçizane bir kombin oluşturdum inş yardımcı olabilmişimdir
Sn cyd86. Fikirleriniz ıcın çoook tesekkur ederım.Muhakkak degerlendırcem.Elbısenın bırde yıne aynı desende lacıvertlısıde var. Lacıvert ındırımde bu halaa aaynı ucretde. Bakalım hangısı kısmetse. Size ozel msj yazdım bakabıldınız mı acaba. Ve banada alsıverıs adresınızı yazarsanız sevınrım
Teşekkurler...
Canım eğer kot sevmiyorsan tabii ki kumaş ile de kombinleyebilirsin. Eğer elbisen fotoğraftaki ile aynı ise yani renkleri bu şekilde ise siyah kumaş pantolon elbisenin özelliğini çok kapatacaktır. Bence bej rengi ya da gri tonlarda bir pantolon daha şık durur.
ayrıca kullanacağın şal ya da eşarp da mor,mürdüm,lacivert tonları olursa şık durur diye düşünüyorum. Ben senin için naçizane bir kombin oluşturdum inş yardımcı olabilmişimdir
Sn cyd86. Fikirleriniz ıcın çoook tesekkur ederım.Muhakkak degerlendırcem.Elbısenın bırde yıne aynı desende lacıvertlısıde var. Lacıvert ındırımde bu halaa aaynı ucretde. Bakalım hangısı kısmetse. Size ozel msj yazdım bakabıldınız mı acaba. Ve banada alsıverıs adresınızı yazarsanız sevınrım
Teşekkurler...
Rica ederimBu elbisenin laciverti de hoş durur
Özelden gönderdiğin mesajı gördüm canım cevaplıyorum
sa kızlar: )
ya kombinlerimi eklemek istiyorum ama eklenti butonu eklememe izin vermiyor,niye böyle oldu anlamadım: (
ilk defa oluyor.başka eklemenin bi yolu var mı kızlar?
imageshack.us sitesine gir canım oradan bilgisayarına yüklü olan fotoğrafı seç ve yeni açılan sayfadaki forum kodu yazan linki buraya yapıştır
ceyda butiğine baktım ..japon tarzını ben de çok seviyorum ama fiyatlar biraz pahalı ..ben herşeyimi 5e 10 a aldığım için bana pahalı geliyor :))
yine de çok güzel şeyler var bu japonlarda ayakkabıları da çok harika
Doğrudur canım..bu arada 5'e 10'a kıyafet bulabiliyorsan süper gerçekten merak ettim alışveriş yaptığın yerleri
Ayrıca blogum sadece butik amaçlı değil, kişisel & hobi & moda & kültür blogumdur yani dilersen takip edebilirsin
mesela eklediğim resimlerdeki hırkaların adedi 10 tl mor pantolonu 8 tlye aldım ..
ben sosyete pazarı delisiyim ..markaların orjinal ürünlerini alırım hep 10 tlye ..10 tlden fazla bi parçaya para vermedim bugüne kadar ..
geçen mangonun kışlık pantolonunu aldım 5 tlye..
zaranın bir sürü elbisesini almıştım geçen yıl tanesi 10 tlden ..
sosyete pazarları ve metro alt çarşı ve sakaryadaki bazı dükkanlar favorim..
ha bir de giyim dünyasını tek geçerim ...çok ucuz ve güzel şeyler oluyor orada ..
bu yaz mesela yakın akraba düğününe gittim düğün için bi kıyaft aldım kip markalı idi ve 15 tlye aldım ..işyerinde herkes hayran kaldı kıyafetime ..
sen ankaradamısın ?
tamam fikir amaçlı bakarım
ben bi siteden sürekli bu japon tarzı kıyafet ve ayakkabılara bakıyorum sürekli çok ilgimi çekiyor :))) sana da uğrarım
Sosyete pazarlarını severim ben de vaktim oldukça gidiyorum tabii çok sık gidemiyorum. Ama 5tl'ye pantolon vs şaşırdım gerçekten ne şanslısınBen istanbul'dayım, sen Sakarya mı?
Bu arada şunu belirteyim; Japon Style olarak satışa sunduklarım yurtdışından geliyor, kaliteli isteyince de bu fiyatlara tekabül ediyor mecbursenin için değil de diğer arkadaşlara bilgi olsun diye yazayım istedim
Şu aldığın cicilerini bizimle de paylaşsana güzelim fotolarını çekip çekip
merhaba kızlar.. uzun zamandır takılamıyordum forumda dünden bu yana bakınıyorum. çok güzel kombinler eklenmiş. maşaallah hepinize.
bende bugün dışarı çıktım, aklıma geldi sizin için foto çektim. işte bugünkü ben...
Eki Görüntüle 298309
Eki Görüntüle 298310
Eki Görüntüle 298311
Eki Görüntüle 298312
selam herkese ..ceyda ilk kombinle başlıyorum :))
bu elbiseyi eklemiştim ama bi de üzerimde görün istedim ..
elbise 10 tl
pantolon 10 tl
ayakkabı 30 tl ..
eşarp 5 tl
nasıl ceyda uygunmu fiyatlar :))
Eki Görüntüle 298464
Eki Görüntüle 298465
Eki Görüntüle 298467
Eki Görüntüle 298466
kızlar selam ben bu konuyu yeni gördüm katılayım aranıza dedim :) bir sorum olcak aranızda ANKARA dan arkadaslar var mı ??? Ben ANKARA da tesettürlü abiye...vb kıyafet nerelerden alabilirim mağaza olarak...Armine Tuğba Tekbir ve Setrms dışında...Hanı baska yerler bılen varsa banada söylersenız cok sevınrımyardımlarınızı beklıyorum
Canım merhabalar.. bizi düşünüp fotoğraf eklediğin için çoook teşekkürler
Kombininde en çok ırkayı beğendim canım çok hoş gerçektenBu arada canım naçizane önerim olacak, bu yılın modası olan maxi eteklerden tavsiye edeceğiim. Bence bu güzel hırkanın altına maxi etek de çok güzel durur. Ve bu eteği üzerine giyeceğin bir trikoya kemer takarak da gayet rahat kullanabilirsin. Hatta benim dediğime yakın bir kombin eklyorum şimdi umarım beğenirsin
Eki Görüntüle 298488
önerilerin için çok teşekkürler canım. bende senin dediğin o eteklerden almayı istiyorum. fakat bulduğum yer çok küçük bi ilçe ve abartmıyorum hiç mağaza yok. o yüzden her istediğimi bulamıyorum malesef. yoksa içimde ne kombinler yatıyor bi bilsen :)
bu maxi eteklerim bide dizaltı olançarı var onları da çok beğeniyorum ama işte imkan yok burda...
Merhaba, fiyatların uygunluğuna diyecek yok canım tabii ki
Elbiseni beğendim, özellikle dantelli olması zaten beğenim için yeterliBu elbise bende olsaydı ben pantolonu farklı renk tercih ederdim açıkçası canım. Elbisenin altına body giymek yerine, üzerine bir triko hırka giyerdim. Elbise beyaz olduğu için de üzerine herhangi bir renk olabilir. Elbise beyaz, hırka ile pantolonun rengini aynı seçerek bir kombin de yapılabilir diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 298525
önerilerin için çok teşekkürler canım. bende senin dediğin o eteklerden almayı istiyorum. fakat bulduğum yer çok küçük bi ilçe ve abartmıyorum hiç mağaza yok. o yüzden her istediğimi bulamıyorum malesef. yoksa içimde ne kombinler yatıyor bi bilsen :)
bu maxi eteklerim bide dizaltı olançarı var onları da çok beğeniyorum ama işte imkan yok burda...
merhaba cyd86 kombinlerini çok beğeniyorum takip etmeye çalışıyorum
zevklerimiz çok uyuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?