Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhaba Gülperi, iyiyim hamdolsun sen de iyisindir inşaAllah? Bloguma yazı ekledim az önce, blogumun adresini bilenler bakabilirler çook şirin örgü bebek çikolataları paylaştım

Gün içinde bol bol etek modeli paylaşacağım canım inş.

Etek kombinleri ile geldim kızlar.. Kombinlerdeki etekler H&M, Zara, Top Shop ve Bershka'ya ait..

Ben İstanbul'da ikamet ettiğim için mağaza ismi olarak Mecidiyeköy'de Adrees'i tavsiye ederim tarzı gayet hoş. LCW'ye de güzel şeyler geliyor ayrıca yurtdışından sipariş ettiğim ürünler var -ki zaen bunları Mor Butik'te satışa sunuyorum Maxi etek isteyenleriniz varsa fotoğraflardaki modellerden beğendikleriniz olursa özel mesajla bildirmeniz yeterli sizin için araştırırım

bugün batikte bi tane maxi etek gördüm çok hoştu ve 19,90 dı alabilirim her an :)))
ama kışın ben eteği çizmeyle kullandığım için kısa etek alıyorum uzun eteği genelde yazları giyerim

tikbu'da şuan satışta

tikbu'da şuan satışta

yenimoda'da şuan satışta

yenimoda'da şuan satışta

bu sene yüksek bel etekler mi moda kızlar? nereye gidiyorsam onlardan çıkarıyorlar boyum uzun değil ayaklarıma dolanıyo bunlar

ceydacım şalın güzelmiş sanada yakışmış böyle parlak şal ben bulamıyorum pek ne kadara aldın sorması ayıp

selamlar kızçeler

ceydacım naber canım güle güle kullan şalını

şu maxi etekleri beğeniyorum ama kendime yakıştıramıyorum ben zayıflamaya çalışan biri olarak beni oldukça kilolu gösteriyoda
genelde basenlerden oturan etekler tercihim oluyo

kızlar modanisadan bi elbise beğendim çok hoşuma gitti alıp almama konusunda kararsızım birde her zaman giyilmez gibi geldi püfff

kızlar modanisadan bi elbise beğendim çok hoşuma gitti alıp almama konusunda kararsızım birde her zaman giyilmez gibi geldi püfff

Canım hoşgeldin iyiyim çok şükür sen nasılsın? özledim seni de vallahi ya sağol canım şalımı beğendiğin için

modanisa'da hangi elbiseyi beğendin fotoğrafını ekle biz de bakalım

Canım hoşgeldin iyiyim çok şükür sen nasılsın? özledim seni de vallahi ya sağol canım şalımı beğendiğin için

modanisa'da hangi elbiseyi beğendin fotoğrafını ekle biz de bakalım

bende iyi çok şkr canımcım sohbet topiği dağıldı bizde dağıldık yaww bi topik açsakda doluşsakmı ne yapsak

resmi ekleyemedim anacım link vermekte yasak sanırım dimi:26:

bende iyi çok şkr canımcım sohbet topiği dağıldı bizde dağıldık yaww bi topik açsakda doluşsakmı ne yapsak

resmi ekleyemedim anacım link vermekte yasak sanırım dimi:26:

sen elbisenin olduğu sayfayı aç onun linkini yaz canım açınca direkt elbiseyi görürük ona bişey demezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…