- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.441
Mrhaba sn. ceyda hanım. Umarım iyisinizdir. 3433 Nolu mesajınızdakı yesıl etek ve dger etek veee daha baska bu sekılde etek resımlerını eklermısınız bugun.Fırsatınız varsa tabiii. Vede nerelerde alabılecgımızı yada hangı marka olduklarını yazı verırsen süperr olur.
Bırde beli kemerelı etekler gıbı sızınle ozeden konusmusduk ya o tarz..
Teşekkurer...
bu sene yüksek bel etekler mi moda kızlar? nereye gidiyorsam onlardan çıkarıyorlar boyum uzun değil ayaklarıma dolanıyo bunlar
ceydacım şalın güzelmiş sanada yakışmış böyle parlak şal ben bulamıyorum pek ne kadara aldın sorması ayıp
Teşekkür ederim canım sağolasınşalı evime yakın bi mağazadan 15tl'ye aldım canım
sende sağol canım uygunmuş fiyatı
ceyda şal yakışmış güle güle kullan ..
ben şal takamıyorum ,yakışmıyo bana yaaa
kafammı yamuk nedir :))
selamlar kızçeler
ceydacım naber canım güle güle kullan şalını
şu maxi etekleri beğeniyorum ama kendime yakıştıramıyorum ben zayıflamaya çalışan biri olarak beni oldukça kilolu gösteriyoda
genelde basenlerden oturan etekler tercihim oluyo
kızlar modanisadan bi elbise beğendim çok hoşuma gitti alıp almama konusunda kararsızım birde her zaman giyilmez gibi geldi püfff
Canım hoşgeldin iyiyim çok şükür sen nasılsın? özledim seni de vallahi yasağol canım şalımı beğendiğin için
modanisa'da hangi elbiseyi beğendin fotoğrafını ekle biz de bakalım
bende iyi çok şkr canımcım sohbet topiği dağıldı bizde dağıldık yaww bi topik açsakda doluşsakmı ne yapsak
resmi ekleyemedim anacım link vermekte yasak sanırım dimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?