- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.461
selam size işyerindeki sade bir kombinin 3 farklı bluzla kombinini ekliyorum
krem olanlarda içerisine etekle aynı renk siyah badi ,
siyah olanla da içine beyaz badi kullanmıştım ..
Eki Görüntüle 299281
Eki Görüntüle 299284
Eki Görüntüle 299283
bu arada etek 10 tl
çanta 10 tl
bluzun dantelli olanı mangodan 10 tl
diğer krem olan 5 tl
siyah bluz 10 tl
ceyda bilgne :)))
Dantelli Mango üst hoş görünüyor gerçekten, çizmelerinin markası nedir? Canım ayrıca topikte sadece ben yokum ki diğer arkadaşların da 'bilgisine' olabilir yani benim için bir mahzuru yok, ha yine de -böyle bir talepte bulunmasam da- beni 'aydınlattığın' için teşekkür ederim, zahmet etmişsin
teşekkür ederim ceyda
aramızda bir fiyat muhabbeti olduya ondan senin bilgine dedim ceyda
biliyorum başkalarının da olduğunu
evet o bluzumu ben de çok severek bütün eteklerimle giyiyorum ..
çizmemi veroniden almıştım ..
ben ince topuk giyemediğim için dolgu topuk ve çok rahat
Ben de çizmede dolgu topuk seviyorum
ben çok abartıyı sevmiyorum ..
öyle çok seksi ve çekici duran ayakkabıları da kapalı bayanlara yakıştırmıyorum açıkçası o yüzden genelde rahat ve sade olanları seçiyorum ..
ceyda sondaki tuniğe bayıldım tam tarzım :))
Bir de çalıştığım dönemlerde özellikle ben düz modeller tercih ediyorum(topuk olarak) çünkü her ne kadar masa başı çalışılsa da tüm gün bizi ayaklarımız taşıyor ve sanırım ben yüksek topuk kullanma özürlüyüm
iyi uykular, Allah'a emanet ol
Merhaba
Seni de daha sık görmek isteriz aramızdaBen istanbul'da ikamet ediyorum canım ama deli_kiz0606 arkadaşımız Ankara'da o sana yardımcı olur bence
Sn.ceyda hanım. Nerelerdesınız .Bugun de beklıyorum harıka etek veya kombınlerden.Bu eteklerın harıcınde nakısays ın bır modelıvardı.Lacıvert kalın kemerlı gıbı etek bu model bıldıgınz bır yerde varmı markalarda. Ayy takdım ben bu etege yafff.
Kusura bakma kafanı şişiırdimm
tesekkür ederım canım :) hosbuldum ben bi bulayım o arkadaşı
merhaba bayanlar ben tesettürlü değilim fakat bu topiğe bayıldımmmm ne güzel kombinler bunlar böyle bende istiyorummmmm :)bakıyorum bakıyorum alışverişe çıkmak istiyorum iştahım kabardı sizin yüzünüzden:) çok zevkli kombinler var bloğunuz varsa bakmak isterim buraya yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?