Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

selam size işyerindeki sade bir kombinin 3 farklı bluzla kombinini ekliyorum

krem olanlarda içerisine etekle aynı renk siyah badi ,
siyah olanla da içine beyaz badi kullanmıştım ..

bu arada etek 10 tl
çanta 10 tl
bluzun dantelli olanı mangodan 10 tl
diğer krem olan 5 tl
siyah bluz 10 tl
ceyda bilgne :)))

Eklentiler

• $çanta horz.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 49

Dantelli Mango üst hoş görünüyor gerçekten, çizmelerinin markası nedir? Canım ayrıca topikte sadece ben yokum ki diğer arkadaşların da 'bilgisine' olabilir yani benim için bir mahzuru yok, ha yine de -böyle bir talepte bulunmasam da- beni 'aydınlattığın' için teşekkür ederim, zahmet etmişsin

teşekkür ederim ceyda
aramızda bir fiyat muhabbeti olduya ondan senin bilgine dedim ceyda
biliyorum başkalarının da olduğunu
evet o bluzumu ben de çok severek bütün eteklerimle giyiyorum ..
çizmemi veroniden almıştım ..
ben ince topuk giyemediğim için dolgu topuk ve çok rahat

Ben de çizmede dolgu topuk seviyorum

Bir de çalıştığım dönemlerde özellikle ben düz modeller tercih ediyorum(topuk olarak) çünkü her ne kadar masa başı çalışılsa da tüm gün bizi ayaklarımız taşıyor ve sanırım ben yüksek topuk kullanma özürlüyüm

iyi uykular, Allah'a emanet ol

benim dolgu topuk 4 tane çizmem var bi tane de eşim çok istediği için aldığım ince topuk bi çizmem var onu işyerinde öğlen dışarı çıkmayacaksam giyiyorum yürüyemiyorum ne yapayım bi de çok hızlı yürüyen biriyim öyle tin tin yürürsem verem olurum ben yaa :)))
conversei tek geçerim valla ayakkabılarımı converse ve düz taban sandaletler oluşturuyor

Sn.ceyda hanım. Nerelerdesınız .Bugun de beklıyorum harıka etek veya kombınlerden.Bu eteklerın harıcınde nakısays ın bır modelıvardı.Lacıvert kalın kemerlı gıbı etek bu model bıldıgınz bır yerde varmı markalarda. Ayy takdım ben bu etege yafff.
Kusura bakma kafanı şişiırdimm

estğ hayır hiç de kafamı şişirmediniz bugün biraz yoğunum gelemedim kusuruma bakmayın
tesekkür ederım canım :) hosbuldum ben bi bulayım o arkadaşı

rica ederim

merhaba bayanlar ben tesettürlü değilim fakat bu topiğe bayıldımmmm ne güzel kombinler bunlar böyle bende istiyorummmmm :)bakıyorum bakıyorum alışverişe çıkmak istiyorum iştahım kabardı sizin yüzünüzden:) çok zevkli kombinler var bloğunuz varsa bakmak isterim buraya yazarmısınız

Merhabalar, hoşgeldin beğenmene çok sevindim benim kendi blogum var ama buraya yazmak yasak özelden yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…