Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım şu kahverenkli kombin süper olmuş ya üzerinde agape yazan varya harika duruyo.Önceden tesettürde bu kadar seçenek görmüyorduk şimdi çok güzel şeyler var gerçekten.

Simdiden hayirli ugurlu olsun caniim.
Internettenmi satis yapacaksin, yoksa birde gercekten butikde acacakmisin?
Begendigim elbiseler bunlar,
fiyatini ogrenebilirsem sevinirim, birde yurddisinda yasiyorum ben sorun olurmuki?

Teşekkür ederim canım sağolasın. Sadece internetten satış yapacağım canım. Hangi ülkede yaşıyorsun? ben ürünleri fiyatlarını özelden yazıcam

merhaba canım bloguna yorum bırakmıstım kk dan tanıyorum seni diye .cevabını buraya yazayım dedim.ürünlerin çok hoş farklı .ben tunık bulmakta cok zorlanıyorum boyum1.76oldugu ıcın hep dızustu gelıyor benımde ıcıme sınmıyor.senın modellerını sevdım ama japonstyller de beden sıkıntısı da oluyo dımı genelde kucuk bedenler????

evet canım hatırladım seni, ayrıca buradan da tekrar teşekkür ederim blogumu izlediğin için. canım beden sıkıntısı yaşanmaması için her ürünün açıklamasına bedenlere ait göğüs-bel vs gibi ölçüleri de yazacağım daha net anlaşılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…