Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

HErkese mutlu Pazarlar, güzel haftasonları diliyorum Bugün hava açık ne güzel ama ben evde burnumu çeke çeke oturuyorum :2::2::2: Birazdan mutfağa girip kardeşim için tatlı yapacağım (şehir dışında okuyor haftasonu tatili için geldi). Eh artık detaylar blogumda olacak

BU da haftasonu kombinim.. Mor BUtik'e ait

ceydacım kombini ve bloğunu çok beğendi hatta bayıldım hayırlı olsun sıkı takipçinim artık msjını aldım teşekkür ederim ilgine kombinlerimi paylaşmaya çalışacam öpüyorum seni

Şallar çok hoş güzeller ama ahh keşke güzel bi örtebilsemm
Aslında uğraşınca örtebilirim ama çok uğraştırıyor ve profesyonelliğim pek yok şal konusunda
Eşarbı çok güzel ve çok ustaca bağlarım yılların verdiği alışkanlık ama işte şalda da uğraşmam lazım demekki

canım benim,hiç denk gelmedik..iyiler canım sağol..sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor..:127:

çok şükür canım ya nasıl olsun işte düzenimizi oturttuk alıştık şimdide memlekete tatile geldim gezeye evde çok sık giremiyorum buradada gezeden gelen gidenden fırsat buldukça giriyorum işte

canım benim,hiç denk gelmedik..iyiler canım sağol..sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor..:127:

çok şükür canım ya nasıl olsun işte düzenimizi oturttuk alıştık şimdide memlekete tatile geldim gezeye evde çok sık giremiyorum buradada gezmeden gelen gidenden fırsat buldukça giriyorum işte

ceydacım kombini ve bloğunu çok beğendi hatta bayıldım hayırlı olsun sıkı takipçinim artık msjını aldım teşekkür ederim ilgine kombinlerimi paylaşmaya çalışacam öpüyorum seni

sağol canım benim teşekkür ederim ayrılma buralardan

canım valla çok uzun zaman olmadı bu topik de yazmıştım şal bağlayamıyorum diye ilk bağladığım şal vs fotoğraflarını da eklemiştim. Deneye deneye inan el alışkanlığı kazanıyor ve artık 2dk.da pratik bağlayıveriyorum eşarp artık daha zor geliyor bağlaması ama tabi yine de tamamen eşarptan vazgeçmiş değilim :1:

katılıyorum ceyda şala önden bi iğne vur düzelt yandan yada arkadan bağla bitti gitti çok da şık oluyo

Son düzenleme:

aynen canım

sedoscum senin topiğe gelme şerefine bugün bi kombin daha yayınlıyorum içimden geldi

aaa bayıldım sadece o ayakkabılar hoşuma gitmiyo ama pantol bolero tam benim tarzım günlük hayatta çok sık kullanırım pantolon-etek o şeref bize ait ceydacım teşekkür ederim

Aman maaşallah subhanallah. Allah evliliğinizi hayırlı kılsın, bir ömür huzur mutluluk nasip etsin inş. canım.
veee
ceketine bayıldım

amin inşallah cümlemizin..teşekkür ederim canım çok kullanışlı yazın öyle serin oluyorum ki onunla bende çok seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…