- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.541
HErkese mutlu Pazarlar, güzel haftasonları diliyorumBugün hava açık ne güzel ama ben evde burnumu çeke çeke oturuyorum :2::2::2: Birazdan mutfağa girip kardeşim için tatlı yapacağım (şehir dışında okuyor haftasonu tatili için geldi). Eh artık detaylar blogumda olacak
BU da haftasonu kombinim.. Mor BUtik'e ait
ceydacım kombini ve bloğunu çok beğendi hatta bayıldım hayırlı olsun sıkı takipçinim artıkmsjını aldım teşekkür ederim ilgine kombinlerimi paylaşmaya çalışacam öpüyorum seni
ay ay ay kimleri görüyorum. taze gelin nerelerdesin sen..
buralardayım ikizcim bebişler nasıl bakalım sen nasılsın
canım benim,hiç denk gelmedik..iyiler canım sağol. .sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor..:127:
canım benim,hiç denk gelmedik..iyiler canım sağol. .sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor..:127:
ceydacım kombini ve bloğunu çok beğendi hatta bayıldım hayırlı olsun sıkı takipçinim artıkmsjını aldım teşekkür ederim ilgine kombinlerimi paylaşmaya çalışacam öpüyorum seni
Şallar çok hoş güzeller ama ahh keşke güzel bi örtebilsemm
Aslında uğraşınca örtebilirim ama çok uğraştırıyor ve profesyonelliğim pek yok şal konusunda
Eşarbı çok güzel ve çok ustaca bağlarım yılların verdiği alışkanlık ama işte şalda da uğraşmam lazım demekki
sağol canım benim teşekkür ederimayrılma buralardan
canım valla çok uzun zaman olmadı bu topik de yazmıştım şal bağlayamıyorum diyeilk bağladığım şal vs fotoğraflarını da eklemiştim. Deneye deneye inan el alışkanlığı kazanıyor ve artık 2dk.da pratik bağlayıveriyorum eşarp artık daha zor geliyor bağlaması ama tabi yine de tamamen eşarptan vazgeçmiş değilim :1:
bu da benden sana gelsin o zaman ceydacım eşimle gittiğimiz bi yemekten daha 1 aylık evliydik
Eki Görüntüle 301174
Aman maaşallah subhanallah. Allah evliliğinizi hayırlı kılsın, bir ömür huzur mutluluk nasip etsin inş. canım.
veee
ceketine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?