Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Hepsine bayıldım hepsinee
Şu üst sıradaki hatunun çantasından arıyorum ama bulamıyorum yahu
Yalnız varya ceyda sen bizi komplekse sokucan anacım hep getiriyon zayıf zayıf gacıları koyuyon buraya

canımcım onlar uzaylı ya dünyalı değil bu kadar ince çubuk kraker gibi bacak olmaz olamaz bu mankenlerin hepsiciği xs beden

buarada istediğin çanta olsun balım ben hemen buraya çanta modellerimi de ekliyorum

merhaba kızlar ocak ayının 7 sinde çok yakın arkadaşımın
nişanı var ben ne giyinmeliyim fikrim yok sizlerden yardım
istiyorum.kapalıyım ne giyinmemi tavsiye edersiniz.
kiloluyum da ayrıca.CEYDA LÜTFEN SENDE YAZZZZ VE ÖNERİDE BULUN

[/QUOTE]

canım özel mesajını aldım ama mesaj sayım yüzünden cevap veremiyorum. fiyat, beden gibi bilgileri özel mesajla gönderir misin rica etsem??

tabii canım detaylı bir mesaj atacağım birazdan
ceyda hanim blogunuzun adini banada yazarmisiniz rica etsem tesekkür ederim simdiden

tabii birazdan gönderiyorum inş.

Hürrem Bilekliği....Kendi yaptığım takılarımdan 1 tanesini koyuyorum şimdilik.....

Son düzenleme:

TAVŞAN TÜYÜNDEN TUNİK ÇOK CİCİ DEĞİL Mİ
MOR BUTİK'TE
ELBİSE UZUNLUĞU 80CM
GÖĞÜS 95-100CM
OMUZ 37CM

[/QUOTE]

Merhaba, öncelikle geç cevapladığım için kusuruma bakmayın lütfen.
Benim yayınladığım ürünlerde elbiseleri taşıyan kızlar epey uzun boylu ve bu elbiseler normalde bizlerde diz kapağı ya da diz üstü boylarına geliyor Ben de çok kullanırım bu tarz şeyler ve altına genelde dar paça kot giyerim. Daha klasik bir tarzı varsa yine dar paça ama kumaş giyerim.

Birkaç örnek vermek istiyorum;

Kızlar Mor BUtik Kozmetik sayfam tamamlandı, görmek isteyenlere özelden linki mesaj atabilirim

Merhaba,
Bence şifon bir maxi etek ve üzerine bluz şık durur, etek&bluz istemiyorsan eğer bol bir tunik ve altına kumaş pantolon

etek&bluz için örnek kombin

bu da tunik&pantolon kombini

inşaallah yardımcı olabilmişimdir

Ne guzel seyler paylasmissiniz burda
bende kapaliyim soyle bi gezindim begendigim bi suru sey oldu
ilerde belkide bende biseyler paylasirim

Ne guzel seyler paylasmissiniz burda
bende kapaliyim soyle bi gezindim begendigim bi suru sey oldu
ilerde belkide bende biseyler paylasirim

Hoşgeldin öyleyse evet senin de beğendiğin kombinleri, kıyafetleri, eşarpları, şalları vs paylaşmanı çok isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…