Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Uzun yillardir yüreginin bir köesinde tesettür tasiyan ama hala bir türlü bunu dis görünüsüne lanse edemeyen beni de araniza kabul edersiniz insaAllah sizleri takip ederek bende bu adimi atar ve 'evet bende tesettürlüyüm' diyenlerden olurum insaAllah.

Son düzenleme:

İnş. canım her zaman gelebilirsin aramıza

Bu arada dışına yansıtamasanda önemli değil her şeyin zamanı var önemli olan insanın iç guzelliği

İnş. canım her zaman gelebilirsin aramıza

Bu arada dışına yansıtamasanda önemli değil her şeyin zamanı var önemli olan insanın iç guzelliği

Cok tesekkür ederim yapraq :)
Tabi ki oda önemli de uzun zamandir bir eksiklik hiss ediyorum buda tesettür.
Nasipse oda olacak :)
Hayirlisiyla dügünümü atlatayim TRye tasinayim insaAllah.
Yalniz diger konuda da yazdim.
Tesettür ardik moda ve marka edilmis.
Benim markalari takip edecek maddi durumum yok.
Tesettür modasini takip etmeden de hos kombinler yapilabilir diye ümit ediyorum.
Ayrica kapanirsam buna müstakbel kocamda cok sevinir

sen yurtdışında mısın? Türkiye ye gelin geleceksin hadi bakalım hayırlısı
41 yazıo izmite mi geliorsun

Kombin çok hoş ama ayakkabı daha sade olabilir çünki elbise bayağı gösterişli siyah olmasına rağmen Ayakkabı siyah olsun ben öyle tercih ederdim..

Canım arkadaşın ayakkabısı kırmızıymış zaten,o yüzden böyle bir kombin yaptım,bende siyah tercih ederdim sanırım,tamamen kırmızı olmazdı yani

Son düzenleme:
bu arada eslem eklediğin kombin bana çok fırapan geldi kusura bakma ..bu kadar abartılı giyinmek bana doğru gelmiyor bilmiyorum..çok renkli ve çok şatafatlı geliyor nedense ama sevenler için güzel olmuş

Yok güzelim ne kusuru,herkesin kendi tercihi sonuçta...Arkadaş kombin istemiş,ayakkabısı kırmızıymış.Bende siyah bir elbise giymesinin doğru olacağını düşündüm,elbisenin aynısını bulamaz,zaten bu şekilde de olması gerekmiyor elbisenin,sadece siyah uzun elbise olmasıydı fikrim,kombinleri yaptığım site yabancı olduğu için,ancak bu kadar oluyor..Burdaki amacım aslında,uzun eteklerle ve uzun elbiselerle de şık olunabileceği,bana da doğru gelmeyen diz altı etekler,o yüzden dikkati uzunluktan yana çekiyorum

Teşekkürler yorumun için

Kimler gelmiş Canım, Rabbim inşaAllah içinden geçeni sana nasip eder bir an önce, dualarımdasın

canım çok güzelmiş ayakkabıların bayıldım çok şıklar.
benim olsa bunlar senin durumunda olsam kesinlikle siyah bir elbiseyle kombinlerim.
üstünede kırmızı bir şal çok şık olur...

Merhabalar,
Sinoplu57 arkadaşım sana bir elbise önerim olacak; şuanda Debenhams'da indirim var ve burada beğendiğim bir elbisenin fotoraflarını ekleyeceğim. Elbisenin her bedeni mevcut (46-48'e kadar) yani başka ihtiyacı olan arkadaşlar için de fikir olur diye düşündüm. Bence siyah elbise-kırmızı ayakkabı- siyah çanta ve kırmızı şal olarak kombinlersen gayet şık olur Eklediğim şal Armanda' nın ve fiyatı 34,90 TL

hepsi çok hoş.......

evet tamda bahsettiğim kombin işte.
harika olmuş canım.
zaten siyah elbise elinde olsunda hep güzel şeyler çıkar ortaya.
herşeye yakışıyor bu asil renk...

Bu debenhams da online alışveriş sitesi varmı? türkiyeden ?

Bildiğim kadarıyla yok ama Debenhams'ın Türkiye'deki mağazası İstanbul Cevahir alışveriş merkezinde

Kizlaaar,
Bu elbiseyi cok begendim, alip almamakta kararsiz kaldim.
Uzerime siyah hirka ve altina siyah dar paca pantalon
Nasil olur?

Eki Görüntüle 315339

Bence hoş bir elbise.

evet tamda bahsettiğim kombin işte.
harika olmuş canım.
zaten siyah elbise elinde olsunda hep güzel şeyler çıkar ortaya.
herşeye yakışıyor bu asil renk...

Teşekkür ederim, beğenmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…