Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar netten bu şalı sipariş etmeyi düşünüyorum sizce nasıl?

bu kemeride yeni aldım: )çok hoşuma gitti,siyah elbisemle,beyaz tuniğimle çok güzel kombin oldu.heleki bu sıra şuna takıldım(keşfettim desem daha doğru sanırım: )));
beyaz tunik,bu kemer ve bordo şal...öyle güzel duruyorki,üstümde paralıyacağım herhalde: )

kombinlerin çok güzel ve şık canım.zevklisin vesselam:)))

o şaldan bende var hatta o salla cekinmiş resmim var istersen özelden bakman için gönderebilirm:))

Ceydacım eklediklerin herzaman ki gibi süper ...Ama bu kızlar çok incecik yaa xxsmal grubuna giriyorlar ancak :)))

Ekledikleriniz süper kızlar,güle güle giyin,satış yapanlar güle güle satın

Ceydacım beğendiğim bluzlardan geldi mi

kombinlerin çok güzel ve şık canım.zevklisin vesselam:)))

o şaldan bende var hatta o salla cekinmiş resmim var istersen özelden bakman için gönderebilirm:))

canım ya öyle moralim bozulduki...1 hafta bu eşarbı alma konusunda kararsızdım bugün alacağım derken,tükenmiş: (((((((( sen nereden almıştın?

peki bu nasıl sence; (ama bu %18 ipek)

kızlar armandanın ipak karışımlı şallarını kullananlarınız var mı?memnun musunuz? kumaş olarak çok mu kalın yoksa yazında kullanmaya müsait mi?

kızlar modanisa ya dan şal sipariş edeceğim,
sizce;

Eki Görüntüle 317099

gibi 2 tane ipek karışımlı eşarp mı alayım ?

yoksa 1 tane %100 ipek şal mı alayım.şal olarak ilk defa ipek kullanacağm,o yüzden %100 ipekle %18 ipek karışımı arasındaki farkı,şalın kalitesini kestiremiyorum.

eğer %100 ipek alırsamda bu ikisnden birini alacağım.sizce hangisi?

Merhaba canım, öncelikle yukarıda eklediğin kombinler çok şık ama ben en çok 4-12-15. kombinleri beğendim

Ceydacım eklediklerin herzaman ki gibi süper ...Ama bu kızlar çok incecik yaa xxsmal grubuna giriyorlar ancak :)))

Kızlar ince canım doğru ben onlara kısaca çubuk kraker diyorum ama elbiselerin bedenleri var
Ekledikleriniz süper kızlar,güle güle giyin,satış yapanlar güle güle satın

Ceydacım beğendiğim bluzlardan geldi mi

Ne yazık ki canım uzun kollları yok

Canım ben Armanda' nın %100 ipek olanını kullanıyorum açıkçası başımda var mı yok mu belli değil çok rahat ama hiç kaymıyor da tabii ben bone ile kullanıyorum. %100 ipekler kışın değil de daha çok baharda ve yaz aylarında kullanım için uygun. %18 ipek karışımlı olanlar tahminimce daha kalındır. Açıkçası ben şu sıralar havalar çok soğuk olduğu için tek renk Pashmina şallardan kullanıyorum.

aslında ben arkadaşımla gezerken bakmıştım,bazı ipak karışımlılar aynı ipek gibi ince ama bazılarıda senin tahminindeki gibi biraz kalın.
%18 ipek karışımlı olanı(kırmızı,morlu olanı) az evvel sipariş ettim,rengi hoşuma gitti.
memnun kalırsam,bu seferde tamamı ipek olanı alacağım bakalım.
bu arada ceyda sen butikte şal satmıyor musun

Hayırlı olsun güle güle kullan canım inş.
Butik henüz çok yeni canım, ürün portföyümü genişleteceğim çok yakında ve aslında hedefim tesettürlü bayanların rahatlıkla kullanabileceği ürünleri eklemek. Şal-eşarp satışı da hayırlısı ile Ocak'tan sonra başlayacak.

bende eşarp taıntısı varda :2:
hele bide fiyatları uygun olursa herhalde durmadan alırım.yeni yeni şal takmaya başladım,öyle heves ediyorumki herşeyde gözüm kalıyor
sabırsızlıkla bekliyorum canım: )

Son düzenleme:

CEYDAcım tebrikler canım 2 kategoride de birinci olmuşsun :)))
Bugün kargomu sabırsızlıkla bekliyorum :) eğer üstüme olursa resimin çekip buraya koyarım :)

CEYDAcım tebrikler canım 2 kategoride de birinci olmuşsun :)))
Bugün kargomu sabırsızlıkla bekliyorum :) eğer üstüme olursa resimin çekip buraya koyarım :)

evet canım teşekkür ederim, çok şaşkın ve sevinçliyim gerçekten hem en iyi blog sahibi üye hem de en şık üye seçilmişim Yılbalı önceesi malum ama inş. bugün ulaşır eline :26:

evet canım çok kolay şekl alıyor ve çok kalın değil normal ... lazerlerin ben oldum olası sevmiyorum .. güle güle günlerde kullan canım . inş sende memnun kalırsın.

civciv cim görmen için avatar resmime senin aldığın şallardan koydum bakarsın :) o sekilde duruyor ...

Selam hanımlar..Dün gece yayınlanan bugün ne giysem programının finalinde tesettürlü bir bayan 2. oldu,sevindim açıkçası..aslında 1. olmasını isterdimde,2. olması da başarı yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…