- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.941
yani kapandım gelsin yorumlarrr
işte armanda %18 liklerin duruşu....
[]
evet canım çok kolay şekl alıyor ve çok kalın değil normal ... lazerlerin ben oldum olası sevmiyorum .. güle güle günlerde kullan canım . inş sende memnun kalırsın.
Bende lazer kesim ipek sal aldim,
ama igne izleri cok belli oluyor, takmaya kiyamiyorum
civciv cim görmen için avatar resmime senin aldığın şallardan koydum bakarsın :) o sekilde duruyor ...
şal konusu açılmış bende deneyimleri mi söyleyeyim.
bahsettiğiniz armanda % 18 lik olanlardan 2 ad aldım.çok memnunum kullanıyorum.
kış için son bahar için çok ideal,ama yazın bana takılmaz gibi geliyor.
biraz böyle yünlü bir dokuması var.
keşlke takılsa ben çok memnunum şu andada başımda ,eğer foto çekebilirsem atarım buraya..
dün
canım,bende şuan 3 tane lazer kesim şal var,ben çok beğeniyorum ama dediğin gibi hep iğne izi bırakıyor hemde çok kir tutuyor.o yüzden çok dikkatli olmak lazım.
eşarp delmeyen(yani çok az hasar veren) ince uçlu iğneler kullan ben ondan kullanıyorum hiç iz çıkmıyor artık.bide sana tavsiyem lazer kesim şal alacaksan,şu ipek gibi olanlarından değilde,tül gibi olanlarından al,onlar daha kullanışlı gözüküyor,ben dün aldım,taktım hemenhiç diğeri kadar rahatsız edici değil
Bende en cok catal igneyle rahat ediyorum, oda malesef dedigin gibi ipekleri cok deliyor,
takmaya kiyamiyorum. Bir kac gun sonra ankaraya yolcuyum insallah ordan tul gibi yada diyer arkadasin taktigi sallardan buluruum.
Kizilayin neresinde bu carsi? Kizilay benim gozumde cok buyukte, kayip olmayim sonra
Bu arada lazer kesim ipek sallar kac lira? birde burdaki fiyatla karsilastirim, ona gore alis veris yaparim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?