Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

şal konusu açılmış bende deneyimleri mi söyleyeyim.
bahsettiğiniz armanda % 18 lik olanlardan 2 ad aldım.çok memnunum kullanıyorum.
kış için son bahar için çok ideal,ama yazın bana takılmaz gibi geliyor.
biraz böyle yünlü bir dokuması var.
keşlke takılsa ben çok memnunum şu andada başımda ,eğer foto çekebilirsem atarım buraya..

Kristaltane arkadaşım hernekadar yüzünü kapatsanda güzel olduğun belli oluyor..Maşallah sana..Ayrıca şıksın da...

evet canım çok kolay şekl alıyor ve çok kalın değil normal ... lazerlerin ben oldum olası sevmiyorum .. güle güle günlerde kullan canım . inş sende memnun kalırsın.

dün bi yerde baktım gene canım,tahminimden inceymiş,yazında kullanılabilir şekilde yani.bide soğuk memlekete gideceğim,benim için ideal olacak: )

Bende lazer kesim ipek sal aldim,
ama igne izleri cok belli oluyor, takmaya kiyamiyorum

canım,bende şuan 3 tane lazer kesim şal var,ben çok beğeniyorum ama dediğin gibi hep iğne izi bırakıyor hemde çok kir tutuyor.o yüzden çok dikkatli olmak lazım.
eşarp delmeyen(yani çok az hasar veren) ince uçlu iğneler kullan ben ondan kullanıyorum hiç iz çıkmıyor artık.bide sana tavsiyem lazer kesim şal alacaksan,şu ipek gibi olanlarından değilde,tül gibi olanlarından al,onlar daha kullanışlı gözüküyor,ben dün aldım,taktım hemen hiç diğeri kadar rahatsız edici değil

civciv cim görmen için avatar resmime senin aldığın şallardan koydum bakarsın :) o sekilde duruyor ...

gördüm canım,maşallah çok yakışmış
güle güle örtün
bu benim beğenipte tükendi yazısını görünce tüm hayallerimin çöktüğü şal değil mi
benim şimdi sipariş ettiğim saks mavsi,kırmızılı bişey,umarım o da seninki kadar güzeldir

işte armanda %18 liklerin duruşu....

canım çok güzel duruyor gerçekten,çokta kalın değil.rengide çok tatlıymış
güle güle örtün canım

Bende en cok catal igneyle rahat ediyorum, oda malesef dedigin gibi ipekleri cok deliyor,
takmaya kiyamiyorum. Bir kac gun sonra ankaraya yolcuyum insallah ordan tul gibi yada diyer arkadasin taktigi sallardan buluruum.

Bende en cok catal igneyle rahat ediyorum, oda malesef dedigin gibi ipekleri cok deliyor,
takmaya kiyamiyorum. Bir kac gun sonra ankaraya yolcuyum insallah ordan tul gibi yada diyer arkadasin taktigi sallardan buluruum.

bende normalde çatal iğne kullanıyorum eşarplarda ama artık şal taktığımda iğne kullanmıyorum.dikkatli örtünce boyunda gözükmüyor,çok da rahat oluyor,hemde eşarp hasar görmemiş oluyor.
bu arada ben ankarada oturuyorum,kızılaya moda çarşısına uğramanı tavsiye ederim.çok fazla eşarp mağazası var ve lazer kesimler,ipekler,ipek karışımlılar bol miktarda mevcut: )

Kizilayin neresinde bu carsi? Kizilay benim gozumde cok buyukte, kayip olmayim sonra
Bu arada lazer kesim ipek sallar kac lira? birde burdaki fiyatla karsilastirim, ona gore alis veris yaparim..

Kizilayin neresinde bu carsi? Kizilay benim gozumde cok buyukte, kayip olmayim sonra
Bu arada lazer kesim ipek sallar kac lira? birde burdaki fiyatla karsilastirim, ona gore alis veris yaparim..

canım güvenparktan karşıya geçtiğinde biraz ilerleyince çıkıyor karşına.setrems mağazasını bliyorsan eğer onun tam karşısı.
zaten çok meşhur bi çarşı kime sorsan gösterir.
lazer kesim şallar 30 35 civarı genelde.

kızlar netten böyle bi elbise buldum bunun altına ne tarz ayakkabı olabilir babet değil de?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…