- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.961
Eki Görüntüle 319416
kızlar netten böyle bi elbise buldum bunun altına ne tarz ayakkabı olabilir babet değil de?
yüzü kapattığim resmi değilde açık olanı yüklemişim ya kızlar bu resmi nasıl silebilirim
bu benim arkadasımın kız kardeşi nereden buldun bu resmi :))))
yüzü kapattığim resmi değilde açık olanı yüklemişim ya kızlar bu resmi nasıl silebilirim
Benim bildiğim msg yazdığın 30 dk içinde silebiliyor düzenleme yapabiliryorsun:26: Zamanın geçmiş senin..Adminlerden yardım al istersen...
Dünya küçük die buna diolar sanırım
Eki Görüntüle 319416
kızlar netten böyle bi elbise buldum bunun altına ne tarz ayakkabı olabilir babet değil de?
Eşarplarımdan birkaçı
güle güle günlerde kullan canımmm, ilk bastaki kırmızılı olanı çok beğendim :))) bende inş fırsat bulup cekersem eklemek istiyorum .
güle güle günlerde kullan canımmm, ilk bastaki kırmızılı olanı çok beğendim :))) bende inş fırsat bulup cekersem eklemek istiyorum .
Sağol tatlım,daha güzelleri sizlerin olsun
Ekleyin evet ya,hadi coşsun burası
Kristaltane arkadaşım hernekadar yüzünü kapatsanda güzel olduğun belli oluyor..Maşallah sana..Ayrıca şıksın da...
bu benim arkadasımın kız kardeşi nereden buldun bu resmi :))))
kızlar bu kapacınınbitlikızı nerde ya:26:
Civcivvv :) mesajını yeni gördüm canım evet o senin isteyip tükenen şaldan. Eğer istersen ben burada görürsem alıp sana kargo yaparım canım memnuniyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?