Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bu da yengemin mevlüdüne giderken altta koyu gri eteğim vardı ama maalesef başka resim yok

Eklentiler

• $19112011208.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
yüzü kapattığim resmi değilde açık olanı yüklemişim ya kızlar bu resmi nasıl silebilirim

Benim bildiğim msg yazdığın 30 dk içinde silebiliyor düzenleme yapabiliryorsun:26: Zamanın geçmiş senin..Adminlerden yardım al istersen...
bu benim arkadasımın kız kardeşi nereden buldun bu resmi :))))

Dünya küçük die buna diolar sanırım

Benim bildiğim msg yazdığın 30 dk içinde silebiliyor düzenleme yapabiliryorsun:26: Zamanın geçmiş senin..Adminlerden yardım al istersen...

Dünya küçük die buna diolar sanırım

evet canım aynen :))) abisinin dügün resimlerinde görmüştüm. bende çok beğenmiştim :)))

Eki Görüntüle 319416

kızlar netten böyle bi elbise buldum bunun altına ne tarz ayakkabı olabilir babet değil de?

canım bence koyu yeşil ve aynı tonda bır topuklu ama fazla abıye olmayacak bır ayakkabı cok yakısır.hardal sarısına bordo da cok yakısıyor bence resımdekı sal da babette elbıse gıtemış bence:)

Civcivvv :) mesajını yeni gördüm canım evet o senin isteyip tükenen şaldan. Eğer istersen ben burada görürsem alıp sana kargo yaparım canım memnuniyetle

Civcivvv :) mesajını yeni gördüm canım evet o senin isteyip tükenen şaldan. Eğer istersen ben burada görürsem alıp sana kargo yaparım canım memnuniyetle

sağol canım benim: )))
bugün şalım elime ulaştı ve mırın kırın ederek aldığım şala aşık oldum diyebilirim
öyle güzel durduki...ve hiç düşündüğüm gibi kalında değil,gayet ince ve kullanışlı,bayıldım
şimdi de fuşya ve hardal rengi şal alayım diyorum ama lazer kesim olacak,çünkü duruşları harika ve yaz için tam ideal...
ama hardal rengini ilk kez kullanacağım için tereddütlüyüm yakışıp yakışmama konusunda: (
pembe bi elbisem ve hardal rengi çantam var,onunla kombinlemek için alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…