- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.601
selamın hello kızlar ben geldım
selamın hello kızlar ben geldım
arkadaşlar 'bizden başkasının sünnetiyle amel edn bizden değildir' diyor peygamber efendimiz(sallallahu aleyhi vesellem).bu dinin sahibi olan ALLAH'ın müslüman kulları için seçtiği bayramlardan başka bayram yoktur.türkçeye 'Sevgililer günü' olarak geçsede adı papaz valentine (saint valentine's day) olan ve müslüman coğrafyalara son zamanlarda bulaşan yeni bir musibet..
'kim bir kavme benzerse oda onlardandır' diyen rasul'un (sallallahu aleyhi vesellem) sözünü hiç duymamışçasına kutlana gelen bir musibet..
'Sizden öncekilerin yoluna karış karış ,kulaş kulaş uyarsınız.onlar kertenkele deliğine girse sizde peşlerinden girersiniz.' 'Ey ALLAH'IN Rasulü yahudi ve hırıstiyanlar mı?' dedik O 'da 'ya kim?' diye cevap verdi' hadisinin birebir yaşandığı bir musibet.
ALLAH'a ve ahiret gününe iman eden bir müslüman böylesi günleri onaylamaz ve kutlamaz. bilakis bu günlere mahsus kutlama alış-veriş yeme -içme,hediye vb. küçük büyük her türlü fiilden kaçınması üzerine vaciptir.bunların hepsi günah ve haddi aşmada ALLAH'a ve rasulüne isyanda yardımlaşmadır..
ARKADAŞLAR BİZLER ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ LÜTFEN UYANIK OLALIM NEFSİMİZE HAKİM OLMAYA ÇALIŞALIM,BİZLERDE TESETTÜRLÜ BAYANLAR OLARAK ÖRNEK DAVRANMAZSAK ,DİĞER BİLMEYEN KARDEŞLERİMİZ YARIN HESAP GÜNÜNDE BİZDEN HESAP SORARLAR.KİMSEYİ KIRMAK İÇİN YAZMADIM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BİLDİĞİMİZİ DE PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ ,SORUMLUYUZ BİLİYORSUNUZ....
çok haklısın arkadasım ben tesettürlü değilim ama elhamdülillah müslümanım ve dinimi elimden geldiğince yaşamaya calışıyorum.çok guzel bır konuya değinmişsin ama artık günümüzde teknolojık gelişmeler magazın dunyası falan okdar ılerıdekı batıdan alınan şeyler hep bizim kültürümüze yerleştirilmiş sözüm ona modernleşme!!! adına ve şimdiki nesil bunların batıdan geldığınin bizim kültürümüz olmadıgınn farkında bile değil.eğer anne babalar bilinçli olmazsa bu böyle devam eder...
hayatım çok sevindim düşünceme katıldığın için hele hele örtülü olmayan bir arkadaşımla hem fikir olmam daha da sevindirdi beni.örtülü olupta benimle aynı fikirde olmayan insanlar beni çok üzerken sen çok sevindirdin.ameller niyetlere göredir.ALLAH kabul etsin canım tüm ibadetlerini.RABBİM sana da layıkıyla örtünmeyi nasir eder inşaallah.her örtülü maalesef layık olamıyor.RABBİM hepimize evlatlarımıza layık anne ve babalar olmayı nasip etsin.onlar henüz günahsız melekler ve biz onları şekiillendireceğiz,ALLAHIN izniyle.biz o melekleri yaşayışımızla ,inandığımız değerlere verdiğimiz saygıyıyla va bağımlılkla şekillendireceğiz .ama tersi olursa nereye hangi millete ait olduklarını şaşırırlar.rabbim şaşıtmasın bizi ve evlatlarımızı.
amin arkadaşım.sonucta cocuklar ne görürlerse onu kapıyolar.RABBİM O nun yolunda gıden hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.güzel duaların içinde çok sağol RABBİM hepimizin ibadetlerini kabul etsin.[/QU
amin canım...
arkadaşlar 'bizden başkasının sünnetiyle amel edn bizden değildir' diyor peygamber efendimiz(sallallahu aleyhi vesellem).bu dinin sahibi olan ALLAH'ın müslüman kulları için seçtiği bayramlardan başka bayram yoktur.türkçeye 'Sevgililer günü' olarak geçsede adı papaz valentine (saint valentine's day) olan ve müslüman coğrafyalara son zamanlarda bulaşan yeni bir musibet..
'kim bir kavme benzerse oda onlardandır' diyen rasul'un (sallallahu aleyhi vesellem) sözünü hiç duymamışçasına kutlana gelen bir musibet..
'Sizden öncekilerin yoluna karış karış ,kulaş kulaş uyarsınız.onlar kertenkele deliğine girse sizde peşlerinden girersiniz.' 'Ey ALLAH'IN Rasulü yahudi ve hırıstiyanlar mı?' dedik O 'da 'ya kim?' diye cevap verdi' hadisinin birebir yaşandığı bir musibet.
ALLAH'a ve ahiret gününe iman eden bir müslüman böylesi günleri onaylamaz ve kutlamaz. bilakis bu günlere mahsus kutlama alış-veriş yeme -içme,hediye vb. küçük büyük her türlü fiilden kaçınması üzerine vaciptir.bunların hepsi günah ve haddi aşmada ALLAH'a ve rasulüne isyanda yardımlaşmadır..
ARKADAŞLAR BİZLER ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ LÜTFEN UYANIK OLALIM NEFSİMİZE HAKİM OLMAYA ÇALIŞALIM,BİZLERDE TESETTÜRLÜ BAYANLAR OLARAK ÖRNEK DAVRANMAZSAK ,DİĞER BİLMEYEN KARDEŞLERİMİZ YARIN HESAP GÜNÜNDE BİZDEN HESAP SORARLAR.KİMSEYİ KIRMAK İÇİN YAZMADIM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BİLDİĞİMİZİ DE PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ ,SORUMLUYUZ BİLİYORSUNUZ....
merhaba kizlar,size bir sorum var.meme ameliyyati yapmak gunahmidir?yoksa izin varmi.
Eki Görüntüle 342618
vaovv süpermiş bu
Kızlar sevgililer gununde ne yapıyorsunuz bakalım ? fikir verelim birbirimize
merhaba kizlar,size bir sorum var.meme ameliyyati yapmak gunahmidir?yoksa izin varmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?