- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.621
tabiiki hayir ne hadime.sadece kizimdan sonra cok sarkdi.toparlanmasini istiyorum.
allah razı olsun ellerine saglık canım
canım o sorun bendede var toparlar dedıle ryapmaıdm sey kalmadı yaglar kullandım toparlansın dıe toplama sudgenımıdr nedır onu kulandım okadr para verdım bı faydası yok hala aynı kı benım goguslerım bekarken sankı gorden derdıkı sılıkonmu ama deıldı nazarda degdı dıorumben ama bende yaptırcam kafaya koydum toparlama amaelıyatlarına bakdım cok bısye yapmıorlar acımıorda
millete göremi hareket edeceğiz doğru olana göre mi ?
millet zina ediyor bizde mi edelim yani ?
böyle saçma mantık görmedim..
tamam bir sağlık sorunu varsa onu giderir ameliyat olursun ama bu burun ameliyatıdır estetik ameliyat değildirki ,burnunda sorun varsa burun ameliyatını olursun ama zaten burnumda sorun var deyip burun ameliyatı olurken bi de estetik yaptırayım dersen işte ozaman işi kıvırma yoluna gitmiş olursun ,insanları kandırabilirsin belki ama ALLAHI kandıramayız ..
ben mantığımla düşündüğüm zaman estetik ameliyatı şöyle değerlendiriyorum ..
eğerki görünen bir yerine mesela burnuna estetik yaptırırsan bence bu caiz değil ,çünkü karşıdan seni gören insanlara daha cezbedici geleceksin..
ancak görünmeyen mahrem bir yerde ise mesela meme ameliyatı gibi ,bunu eşine güzel görünmek adına yaptırabilirsin,çünkü ondan başkası görmeyecek ve düzeltilmiş haliyle sadece eşine hoş ve güzel görünecek kendine bağlayacak olman açısından bu yaptırılabilir diye düşünüyorum ..
nasılki evde eşimize güzel görünmemiz makyaj yapmamız caiz ve ayrıca sevapsa sadece eşimize görünen yerlerde estetik caizdir diye düşünüyorum..
bu konunun ii araştırılması lazım ama benim mantığımla böyle ,doğrumu yanlışmı bilemiyorum ..
millete göremi hareket edeceğiz doğru olana göre mi ?
millet zina ediyor bizde mi edelim yani ?
böyle saçma mantık görmedim..
tamam bir sağlık sorunu varsa onu giderir ameliyat olursun ama bu burun ameliyatıdır estetik ameliyat değildirki ,burnunda sorun varsa burun ameliyatını olursun ama zaten burnumda sorun var deyip burun ameliyatı olurken bi de estetik yaptırayım dersen işte ozaman işi kıvırma yoluna gitmiş olursun ,insanları kandırabilirsin belki ama ALLAHI kandıramayız ..
ben mantığımla düşündüğüm zaman estetik ameliyatı şöyle değerlendiriyorum ..
eğerki görünen bir yerine mesela burnuna estetik yaptırırsan bence bu caiz değil ,çünkü karşıdan seni gören insanlara daha cezbedici geleceksin..
ancak görünmeyen mahrem bir yerde ise mesela meme ameliyatı gibi ,bunu eşine güzel görünmek adına yaptırabilirsin,çünkü ondan başkası görmeyecek ve düzeltilmiş haliyle sadece eşine hoş ve güzel görünecek kendine bağlayacak olman açısından bu yaptırılabilir diye düşünüyorum ..
nasılki evde eşimize güzel görünmemiz makyaj yapmamız caiz ve ayrıca sevapsa sadece eşimize görünen yerlerde estetik caizdir diye düşünüyorum..
bu konunun ii araştırılması lazım ama benim mantığımla böyle ,doğrumu yanlışmı bilemiyorum ..
ıyı aksamlar kızlar.her kesın fıkrıne saygım sonsuz.ama ben bunu ıslamı konudan cevaplanmasını ıstıyorum.100 de 100 olmasını.bakalım belkı kesın bılen cıkar
Ben estetiğin sebebi olduğu sürece günah olduğunu düşünmüyorum, göğüs sarkması gibi.
Mesela görüntüsünden memnun olmadığımız için dişlerimize tel taktırıyoruz.
Estetik ameliyatı kadar bir para veriyoruz, o kadar olmasa da acı çekiyoruz iğneler teller derken ve yıllarca sürdürüyoruz.
Sonuçta hoşumuza gitmeyen görüntüyü değiştirip güzelleştirip cazip hale getiriyoruz.
Allah böyle yaratmış deyip hiçbirimiz kabullenmiyoruz kendi dişlerimizi ya da çocuklarımızın dişlerini.
Neden? Çünkü dişlerin olması gereken bir şekli var ve o bozuk bu yüzden düzeltilmesi gerekiyor.
Göğüs de aynı şekilde... O göğüsün olması gereken bir görüntüsü var ve o sarkmış.
Yaptırın gitsin.
canim merhaba.aciklamandan cok etkilendim.ilk kez biri boyle acikladi.tesekkurler,acaba din hocalalari ne diyor.opuldunBen estetiğin sebebi olduğu sürece günah olduğunu düşünmüyorum, göğüs sarkması gibi.
Mesela görüntüsünden memnun olmadığımız için dişlerimize tel taktırıyoruz.
Estetik ameliyatı kadar bir para veriyoruz, o kadar olmasa da acı çekiyoruz iğneler teller derken ve yıllarca sürdürüyoruz.
Sonuçta hoşumuza gitmeyen görüntüyü değiştirip güzelleştirip cazip hale getiriyoruz.
Allah böyle yaratmış deyip hiçbirimiz kabullenmiyoruz kendi dişlerimizi ya da çocuklarımızın dişlerini.
Neden? Çünkü dişlerin olması gereken bir şekli var ve o bozuk bu yüzden düzeltilmesi gerekiyor.
Göğüs de aynı şekilde... O göğüsün olması gereken bir görüntüsü var ve o sarkmış.
Yaptırın gitsin.
eşimle evlenmeden önce hiç böyle düşünmüyodum biliyomusun..imamhatp mezunuyum bide okadar dikkat ederim pardüseliydim her halimden herşekilde memnundum.eşimde beni severken ohalimle beğendi gerçi çoook sonra imam nikahından sonra pardüse giymiştim ama giymede dememişti..birgün bir tartışmamızda bu benden soğumaya başladıgını evlendiken sonra çok yaşının gereği gibi olmadıgımı söyledi..bende kızdım gücendim o gün aht ettim kocamın gözünün bende kalması ve dışarı kaymaması için herrşeyi yapıcam dedim ama bu onun için oldugunu bilmicek.göğüs asimetrim var 3 çocuktan sonra düşünüyorum ve burun ameliyatınıda 2.çocuktan sonra.bekarken ben her halimle güzelim diyordum allahım bunu biliyor evlendikten sonra eşlerin tutumu düşüncesi beğenisi çok önemli.ne gerekiyosa onun için yapıyosun ve Allahın buna günah yazacağını pek düşünmüyorum..sonuçta eşlerimiz bize açık gez oranı buranı aç öyle gez demiyo ya.belli bir sınıra kadar eş için herşeyin mübah oldugunu düşünüyorum..eğer eşiniz böyle şeylere çook önem veriyorsa..ki bendeki eş victoria secret defilelerini kaçırmayan tiplerden malesefama çok seviyoruz birbirimizi yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?