Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tabiiki hayir ne hadime.sadece kizimdan sonra cok sarkdi.toparlanmasini istiyorum.

canım o sorun bendede var toparlar dedıle ryapmaıdm sey kalmadı yaglar kullandım toparlansın dıe toplama sudgenımıdr nedır onu kulandım okadr para verdım bı faydası yok hala aynı kı benım goguslerım bekarken sankı gorden derdıkı sılıkonmu ama deıldı nazarda degdı dıorum ben ama bende yaptırcam kafaya koydum toparlama amaelıyatlarına bakdım cok bısye yapmıorlar acımıorda

merhaba canim.ben istiyorum.en rahati ameliyyat.sadece gunah diye korkuyorum.bu yuzden biraz arasdirmak istedim.bakalim

Günaydın arkadaslar . Topic baya canlanmış :))

Estetik konusunda her hoca farklı fetva veriyor.
emzirme süresi çok uzayınca göğüslerde deforme olabiliyor.
benimde 2,5 yasımda kızım var 5 ay kadar emdiği için bende o sorun olmadı.
ameliyatta koltuk altından geriyorlar bildiğim kadarıyla kızlar acı da oluyormuş

millete göremi hareket edeceğiz doğru olana göre mi ?
millet zina ediyor bizde mi edelim yani ?
böyle saçma mantık görmedim..
tamam bir sağlık sorunu varsa onu giderir ameliyat olursun ama bu burun ameliyatıdır estetik ameliyat değildirki ,burnunda sorun varsa burun ameliyatını olursun ama zaten burnumda sorun var deyip burun ameliyatı olurken bi de estetik yaptırayım dersen işte ozaman işi kıvırma yoluna gitmiş olursun ,insanları kandırabilirsin belki ama ALLAHI kandıramayız ..
ben mantığımla düşündüğüm zaman estetik ameliyatı şöyle değerlendiriyorum ..
eğerki görünen bir yerine mesela burnuna estetik yaptırırsan bence bu caiz değil ,çünkü karşıdan seni gören insanlara daha cezbedici geleceksin..
ancak görünmeyen mahrem bir yerde ise mesela meme ameliyatı gibi ,bunu eşine güzel görünmek adına yaptırabilirsin,çünkü ondan başkası görmeyecek ve düzeltilmiş haliyle sadece eşine hoş ve güzel görünecek kendine bağlayacak olman açısından bu yaptırılabilir diye düşünüyorum ..
nasılki evde eşimize güzel görünmemiz makyaj yapmamız caiz ve ayrıca sevapsa sadece eşimize görünen yerlerde estetik caizdir diye düşünüyorum..
bu konunun ii araştırılması lazım ama benim mantığımla böyle ,doğrumu yanlışmı bilemiyorum ..

içimden geçenleri satırlara dökmüşsün bende öyle düsünüyorum

Allahü Teala'nın Selamı,Rahmeti,Mağfireti Üzerinize Olsun.. Sağlıklı,Huzurlu, Mutlu ve Dualarınızın Kabul Olduğu Bir Cuma Günü Geçirmeniz Duasıyla...HAYIRLI CUMALAR...

bır sağlık sorunu olmadıgı muddetce eşin gorsun başkası gorsun bence estetik yapılması yanlış herkesın görüşüne saygı duyarım buda benim görüşüm:):)haa eşin istemıyodur senı böle gormek ıstemıyorum der bpşancam der ozaman durum değişebilir belki bir bile sormak lazım.ama kendı kendıne eşime guzel goruneyım dıye yapılması ne kadar dogru bilemem:)

hayırlı cumalar,hayırlı akşamlar kızlar: )
ben zaradan maksi etek almak istiyorum,kış sezonundayız,mağazalarına uğrayan var mı?hala var mıdır?
bide fiyatları hakkında bilginiz var mı?

selamun aleyküüüüüm.. kızlar bende tesettürlüyüm..konusu varken bende estetik olucam yaaa bende gireyimmi tartışmaya benide alın...)))

ıyı aksamlar kızlar.her kesın fıkrıne saygım sonsuz.ama ben bunu ıslamı konudan cevaplanmasını ıstıyorum.100 de 100 olmasını.bakalım belkı kesın bılen cıkar

ıyı aksamlar kızlar.her kesın fıkrıne saygım sonsuz.ama ben bunu ıslamı konudan cevaplanmasını ıstıyorum.100 de 100 olmasını.bakalım belkı kesın bılen cıkar

ben bunu birkaç hocaya sordum..dedikleri bunu yaparkenki niyetmiş...herşeyde oldugu gibi tabiii..

ben bu konuyu imamhatip mezunu ve aynı zamanda ilahiyat bitirip doktorasını yapmıs abime sordum.. Eger seni burnun utandırıyosa gercekten cekınıosan karsındakınden yada konusurken cevreden cekınıosan yaptırman caiz fakat durduk yere sırf güzel olayım die yaptırmak caiz deildir dedi..

Merhaba canım.pekı benım sorum hakkında ne der acaba.dogum sonrası gogusum cok sarktı.bırde 14 aydır emzırıyorum.yapmak gunahmı........:44::44:

Ben estetiğin sebebi olduğu sürece günah olduğunu düşünmüyorum, göğüs sarkması gibi.

Mesela görüntüsünden memnun olmadığımız için dişlerimize tel taktırıyoruz.

Estetik ameliyatı kadar bir para veriyoruz, o kadar olmasa da acı çekiyoruz iğneler teller derken ve yıllarca sürdürüyoruz.

Sonuçta hoşumuza gitmeyen görüntüyü değiştirip güzelleştirip cazip hale getiriyoruz.

Allah böyle yaratmış deyip hiçbirimiz kabullenmiyoruz kendi dişlerimizi ya da çocuklarımızın dişlerini.

Neden? Çünkü dişlerin olması gereken bir şekli var ve o bozuk bu yüzden düzeltilmesi gerekiyor.

Göğüs de aynı şekilde... O göğüsün olması gereken bir görüntüsü var ve o sarkmış.

Yaptırın gitsin.

eşimle evlenmeden önce hiç böyle düşünmüyodum biliyomusun..imamhatp mezunuyum bide okadar dikkat ederim pardüseliydim her halimden herşekilde memnundum.eşimde beni severken ohalimle beğendi gerçi çoook sonra imam nikahından sonra pardüse giymiştim ama giymede dememişti..birgün bir tartışmamızda bu benden soğumaya başladıgını evlendiken sonra çok yaşının gereği gibi olmadıgımı söyledi..bende kızdım gücendim o gün aht ettim kocamın gözünün bende kalması ve dışarı kaymaması için herrşeyi yapıcam dedim ama bu onun için oldugunu bilmicek.göğüs asimetrim var 3 çocuktan sonra düşünüyorum ve burun ameliyatınıda 2.çocuktan sonra.bekarken ben her halimle güzelim diyordum allahım bunu biliyor evlendikten sonra eşlerin tutumu düşüncesi beğenisi çok önemli.ne gerekiyosa onun için yapıyosun ve Allahın buna günah yazacağını pek düşünmüyorum..sonuçta eşlerimiz bize açık gez oranı buranı aç öyle gez demiyo ya.belli bir sınıra kadar eş için herşeyin mübah oldugunu düşünüyorum..eğer eşiniz böyle şeylere çook önem veriyorsa..ki bendeki eş victoria secret defilelerini kaçırmayan tiplerden malesef ama çok seviyoruz birbirimizi yapcak bişey yok

canim merhaba.aciklamandan cok etkilendim.ilk kez biri boyle acikladi.tesekkurler,acaba din hocalalari ne diyor.opuldun

Canım maalesef erkekler çok acımasız olabiliyorlar özellikle de bu konularda. Onlar bizim gibi duygusal yaklaşmıyorlar olaya çünkü onlar için normal.
Biz aman şunu desek alınır mı bunu desek kırılır mı acaba bozulmuş mudur derken onlar söyleyeceğini söylüyor.
Özellikle de bu tür konularda.
Biraz da çağımızın kurbanı oluyoruz bu durumda, televizyonlarda internette her tarafta kadınlar vücutlarıyla ön planda.
Dediğin gibi defileler reklamlar derken her şey meydanda.
Kendi hayatımdan örnek vereyim sizinle bi alakası yok ama bağlayacağım konuyu oradan :)
Ben evli değilim; ama annem ve babamdan biliyorum.
Canım anneciğim babam için bizim için yıllarca saçını süpürge etti yıprandı, kendini hep arka plana attı.
Ve ihanetle sonuçlandı.
Değdi mi o kadar yıl kendini hırpalamasına...
Sana da diyeceğim o ki, eşinin karşısında kendini nasıl en iyi hissedeceksen onu yap, ne gerekiyorsa.
Ama kendin için kendine değer verdiğin için... bir daha öyle sözler duyup kendini üzmemen için, üzülmemen için. Özgüvenini yitirmemen için, kendine saygın için.
Babamın bu konularda annemi aşağıladığına çok şahit oldum, bilirim insanı nasıl incitir o sözler.
Ha demiyorum ki bakın kendinize yoksa aldatılırsınız. :)
Zaten her erkek de aynı değil çok şükür.
Ben sadece kendi hayatımdan bir örnek vermek istedim.
Ev işlerine çoluk çocuğa kapılıp kendimizi unutmamalıyız.
Mesela annemle babam arasında yaklaşık 10 yaş var, ama babam annemden daha genç gösteriyor.
Yaşlanmıyorlar yahu. Özellikle de ruhları yaşlanmıyor gözleri hala kadında kızda.
Ay biraz daha devam edersem sinirlerim zıplayacak. :)
Estetik konusunda da ben burnuna yaptırmaman taraftarıyım.
Vücudun bozulan yerlerine gerekli diye düşünüyorum ama burun öyle yaratılmış ve öyle kalmalı bana göre.
Bir de ben burunla ilgili bir şeyler duymuştum burun Allah tarafından yaratılan en özel organımız diye ne kadar doğru bilmiyorum ama burunla dalga geçmek bile çok günahmış.
Allah korusun bir kaza olur yüz çok ciddi zarar görür o zaman olur ama sebepsiz yere gereksiz oluyor ve günah diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…