Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canim merhaba.aciklamandan cok etkilendim.ilk kez biri boyle acikladi.tesekkurler,acaba din hocalalari ne diyor.opuldun

Merhaba canım :)
Açıkçası din hocalarının estetiğe bakış açısını hiç bilmiyorum çünkü benim hiç merak edip de araştırdığım bir şey değil estetik.
İyice bir araştırmak lazım fikir almak lazım.
Estetiğin bu boyutunu daha önce hiç düşünmemiştim ama baktım ki konusu açılmış dedim ki acaba ben olsam yaptırır mıydım, düşünürken aklıma diş teli gibi çeşit çeşit şeyler geldi arada kaldım ben de sizler gibi. Kesin bir cevabı olduğunu sanmıyorum ben günah ya da değil gibi.
Bence en önemlisi niyet.
Hangi niyetle yapıyoruz...
Doktorlar dizisinde çok yaşlı bir kadın gelmişti göğüslerini yaptırmaya, hatta kızı kızıyordu bu yaştan sonra kim görecek diye.
Ama kadının niyeti çok başkaymış, göğüsleri sarktığı için pişik oluyormuş kadıncağız. :)
Bunun gibi yani...
Eğer ki hangi niyetle yaptığını, sebebini, sana verdiği rahatsızlığı düşününce içine siniyorsa sorun yok bana göre. :)

kızlar başka konuya da yazdım kk da ama cevap alamadığımdan buraya da yazmak istedim. evde misafir ağırlarken ne tarz örtünmeyi tercih ediyorsunuz? hem şık hem rahat olmak evin içinde de istiyorum... teşekkürler şimdiden :)

canım ben tülbent örtüyorum.Oyasız ve spor desenli olan çok güzel tülbentler(çember,yazma) var...

üzüldüm canım Allah babana hidayet etsin...Benim annem de babam da bakmaz kendilerine..gül gibi geçinip gidiyolar o yüzden...

canım ben tülbent örtüyorum.Oyasız ve spor desenli olan çok güzel tülbentler(çember,yazma) var...

basit kaçmasından çekiniyorum açıkçası. peki biraz ayrıntı sorsam? :) yani tam türban gibi mi yapıyorsun yoksa uçları arkadan dolayıp öne alınandan mı yapıyosun (anlatabildim mi bilmiyorum) oyasız ve spor desenli çember nasıl oluyor? ben çiçeksiz çember göremedim yahu :) anladığın üzere biraz yeni sayılırım da :)

hmm anladım o zaman şal takabilirsin cnm..yani biz böyle alıştık buralarda tübent takılır...

bir ucunu omzumun üstüne atıyorum cnm

şimdi yeni çıkan tülbentler var mesela ben aldım üstünde denizci işareti olr ya sırf ondan var..ve kenarları oyasız sadece overloklu..bu tarz tülbentler var çok hoş...

sana resim atacaktım netten ama pc bozuldu şu an

üzüldüm canım Allah babana hidayet etsin...Benim annem de babam da bakmaz kendilerine..gül gibi geçinip gidiyolar o yüzden...

Amin canım Allah razı olsun :)

Annem onu adam etti yine zaten ama işte kalp kırıldı mı hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

Neyse. Sizinkiler iyiymiş valla ben de hep derim kendine çok bakan koca istemem diye en güzeli.

Ben şal tercih ediyorum.
Dışarı çıkarken sıkı sıkı iğnelerim ama evde iğnelemiyorum atıyorum iki tarafını da arkaya rahat oluyor. :)

ah canım hele bir erkek kardeşim var ki tırnaklarını bile ben kesiyorum

genetik sanırım

hatta düşünüyorum ben kime çektim diye

kokoş olmasam da dikkat ederim kendime çünkü

kızlar yaa yeni bişeyler alan yok muu resim ekleyelimmm ben uzun zamandır bişey almadım..pardesü ve eşarp almıştım ama ekledim onu da...

Misafir geldiğinde ben şal takıyorum düz renk ama..Eşim tülbentlerimi kenarları oyalı yapılırya çeyiz için işte onların hepsini kaldırttı
Düz renk tercih ettiriyor bana bende alıştım saten..Tülbent yemeni artık bağlamıyorum evde...

kızlar yaa yeni bişeyler alan yok muu resim ekleyelimmm ben uzun zamandır bişey almadım..pardesü ve eşarp almıştım ama ekledim onu da...

havalar çok soğuk geçtiğinden hiç bir yere doğru durust çıkmadım üstelik misafirim vardı 15 gundur
Alışverişe çıkmadım bende...

günaydın :) eğer atabilirsen düzelince yani çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…