- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.641
canim merhaba.aciklamandan cok etkilendim.ilk kez biri boyle acikladi.tesekkurler,acaba din hocalalari ne diyor.opuldun
kızlar başka konuya da yazdım kk da ama cevap alamadığımdan buraya da yazmak istedim. evde misafir ağırlarken ne tarz örtünmeyi tercih ediyorsunuz? hem şık hem rahat olmak evin içinde de istiyorum... teşekkürler şimdiden :)
Canım maalesef erkekler çok acımasız olabiliyorlar özellikle de bu konularda. Onlar bizim gibi duygusal yaklaşmıyorlar olaya çünkü onlar için normal.
Biz aman şunu desek alınır mı bunu desek kırılır mı acaba bozulmuş mudur derken onlar söyleyeceğini söylüyor.
Özellikle de bu tür konularda.
Biraz da çağımızın kurbanı oluyoruz bu durumda, televizyonlarda internette her tarafta kadınlar vücutlarıyla ön planda.
Dediğin gibi defileler reklamlar derken her şey meydanda.
Kendi hayatımdan örnek vereyim sizinle bi alakası yok ama bağlayacağım konuyu oradan :)
Ben evli değilim; ama annem ve babamdan biliyorum.
Canım anneciğim babam için bizim için yıllarca saçını süpürge etti yıprandı, kendini hep arka plana attı.
Ve ihanetle sonuçlandı.
Değdi mi o kadar yıl kendini hırpalamasına...
Sana da diyeceğim o ki, eşinin karşısında kendini nasıl en iyi hissedeceksen onu yap, ne gerekiyorsa.
Ama kendin için kendine değer verdiğin için... bir daha öyle sözler duyup kendini üzmemen için, üzülmemen için. Özgüvenini yitirmemen için, kendine saygın için.
Babamın bu konularda annemi aşağıladığına çok şahit oldum, bilirim insanı nasıl incitir o sözler.
Ha demiyorum ki bakın kendinize yoksa aldatılırsınız. :)
Zaten her erkek de aynı değil çok şükür.
Ben sadece kendi hayatımdan bir örnek vermek istedim.
Ev işlerine çoluk çocuğa kapılıp kendimizi unutmamalıyız.
Mesela annemle babam arasında yaklaşık 10 yaş var, ama babam annemden daha genç gösteriyor.
Yaşlanmıyorlar yahu.Özellikle de ruhları yaşlanmıyor gözleri hala kadında kızda.
Ay biraz daha devam edersem sinirlerim zıplayacak. :)
Estetik konusunda da ben burnuna yaptırmaman taraftarıyım.
Vücudun bozulan yerlerine gerekli diye düşünüyorum ama burun öyle yaratılmış ve öyle kalmalı bana göre.
Bir de ben burunla ilgili bir şeyler duymuştum burun Allah tarafından yaratılan en özel organımız diye ne kadar doğru bilmiyorum ama burunla dalga geçmek bile çok günahmış.
Allah korusun bir kaza olur yüz çok ciddi zarar görür o zaman olur ama sebepsiz yere gereksiz oluyor ve günah diye düşünüyorum..
canım ben tülbent örtüyorum.Oyasız ve spor desenli olan çok güzel tülbentler(çember,yazma) var...
basit kaçmasından çekiniyorum açıkçası. peki biraz ayrıntı sorsam? :) yani tam türban gibi mi yapıyorsun yoksa uçları arkadan dolayıp öne alınandan mı yapıyosun (anlatabildim mi bilmiyorum) oyasız ve spor desenli çember nasıl oluyor? ben çiçeksiz çember göremedim yahu :) anladığın üzere biraz yeni sayılırım da :)
üzüldüm canım Allah babana hidayet etsin...Benim annem de babam da bakmaz kendilerine..gül gibi geçinip gidiyolar o yüzden...
o zaman ben de takılmak istiyorum bu güzel topige
ben de tesettrlüyüm.
kızlar başka konuya da yazdım kk da ama cevap alamadığımdan buraya da yazmak istedim. evde misafir ağırlarken ne tarz örtünmeyi tercih ediyorsunuz? hem şık hem rahat olmak evin içinde de istiyorum... teşekkürler şimdiden :)
Amin canım Allah razı olsun :)
Annem onu adam etti yine zatenama işte kalp kırıldı mı hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
Neyse.Sizinkiler iyiymiş valla ben de hep derim kendine çok bakan koca istemem diye en güzeli.
O zaman buyur canım hoşgeldin sefalar getirdin. :)
kızlar yaa yeni bişeyler alan yok muu resim ekleyelimmm ben uzun zamandır bişey almadım..pardesü ve eşarp almıştım ama ekledim onu da...
havalar çok soğuk geçtiğinden hiç bir yere doğru durust çıkmadım üstelik misafirim vardı 15 gundur
Alışverişe çıkmadım bende...
hmm anladım o zaman şal takabilirsin cnm..yani biz böyle alıştık buralarda tübent takılır...
bir ucunu omzumun üstüne atıyorum cnm
şimdi yeni çıkan tülbentler var mesela ben aldım üstünde denizci işareti olr ya sırf ondan var..ve kenarları oyasız sadece overloklu..bu tarz tülbentler var çok hoş...
sana resim atacaktım netten ama pc bozuldu şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?