Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Ben şal tercih ediyorum.
Dışarı çıkarken sıkı sıkı iğnelerim ama evde iğnelemiyorum atıyorum iki tarafını da arkaya rahat oluyor. :)

bone de takıyor musun canım içine? ay ben mi sıkıntılı bir tipim acaba? :) arka tarafa atınca haliyle arkada bir düğüm istemiyor mu ve bu seni sıkmıyor mu?

aynen bizimki de pek sevmez o tarzları:) oyalı tülbentler her zaman uygun düşmüyor. annelerimiz onca emek verdi ama napalım :) eğer biraz resim paylaşma durumunuz varsa çoook sevinirim. yani evin içinde bağlama tarzı olarak.

bone de takıyor musun canım içine? ay ben mi sıkıntılı bir tipim acaba? :) arka tarafa atınca haliyle arkada bir düğüm istemiyor mu ve bu seni sıkmıyor mu?

Yok canım sen sıkıntılı bir tip değilsin aynıları bende de oluyor.
Benimki misafire göre değişiyor aslında. Mesela aniden habersiz ablamlar çıkagelir, o an artık başıma ne bulduysam atarım bone falan takamam zaten ev hali gayet sefil bir haldeyim eniştem yabancı olmadığı için rahatım. Ama haberli çok da yakın olmayan misafirler gelirse aynen bone takarım şalımı da takarım açılmayacak şekilde. Malum onu getir bunu götür hizmet ediyoruz şal da durmuyor ki başta doğru düzgün. Çatkapı gelen misafirler için de pashmina gibi kaymayan şallardan kullanabilirsin. :)

Bir de insan gelen misafire rahat görünmek istiyor ne bileyim ben istemem şahsen evine gittiğimiz birinin iki dirhem bir çekirdek bizi karşılamasını :) biraz rahat olmak lazım ki misafir de kendini rahat hissetsin.

İşte böyle ortasını bulmak lazım bir şekilde..

Son düzenleme:
Hayırlı günler kızlar :)))

Balepabucu , yzını okudum üzüldüm, babanda pişman olmuştur ama iş işten geçmiştir. Ayrılar mı şuan?

Korkmakalbim bende 1 aydır hiçbişey almıyorum kendime biliyorsun :)) gerçi çoğu yer indirimde tam alışveriş zamanı .esarp satan yerin ismini bana özelden yaz

evin içinde şal hiç denemedim. deneyeceğim ilk seferinde :) ben de aileden gelen varsa çember kullanıyorum, dışarıdan gelen olunca bi tek dert ediyorum işte. dediğin gibi bir orta bulmam lazım :) sağolasın

Tam senin tarzın canım. :)
Ben tercih etmezdim kol ve desenden dolayı ama sen seviyorsun bu tip tunikleri güzel bence rahatlıkla kullanabilirsin. Senin paylaştığın tuniklerin en hoşuma giden tarafı da böyle rengarenk oluyor ya her şekilde kombinlenebiliyor bu yüzden çok iyi. :)

Son düzenleme:

Sana da hayırlı günler canım :) Yok ayrılmadılar şu anda hatta her şey eskisi gibi sanki hiçbir şey yaşanmamış.. Yaşları da ilerledi çünkü artık bu saatten sonra ayrılmaya pek cesaret edemezlerdi. Bir de insanın başına gelince hiçbir şey düşündüğü gibi olmuyormuş. Hep derdim en katlanamadığım şey aldatılmak başıma gelirse asla tahammül edemem diye, ama artık demiyorum. :) Annem çok mücadele etti, biz tavır aldık babama karşı yeri geldi yok gibi davrandık, annem hep olumlu yaklaştı, sabretti, dua etti. Annelik duyguları çok başka tabi insan evlatları için bir çok şeye katlanacak gücü bulabiliyor kendinde. Sonuçta, uzun ve sancılı bir süreç sonrası her şey eskiye döndü. Babam anneme eskisinden de iyi davranıyor onun kıymetini anladı sık sık dile getiriyor zaten ama dediğin gibi iş işten geçti. :) Ayrıca çok ama çok pişman; Çünkü kadın hala peşini bırakmıyor. İllallah dedik yani artık. Zamanın kadınlarından gerçekten korkulur gördükçe hayret ediyorum ne utanma kalmış ne arlanma ne de Allah korkusu.

Allah hiçbirimizi böyle imtihan etmez inşallah çünkü ben sabredebileceğimi hiç sanmıyorum.

Allahım kafayı yiyeceğim. :111:

Bahsettiğim sitede çok beğendiğim bir şal var sipariş vermek istiyorum fakat şalın kaç gram olduğu bile yazıyor,
ama fiyatı yazmıyoooor!
:84:

benim arkadaşımın babası yurt dışından birini buldu aldı geldi..arkadaşım ve annesi bunu nerde görseler haberleşip döverlerdi..tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

benim arkadaşımın babası yurt dışından birini buldu aldı geldi..arkadaşım ve annesi bunu nerde görseler haberleşip döverlerdi..tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Ay inanmıyorum Vallahi helal olsun tebrik ediyorum.
Aynen öyle bulduğun yerde pataklayacaksın

Biz de annemle hala iç geçiririz bir elimize geçeydi diye.

evet cnm biliyorum:)) ben de zor tutuyorum kendimi ama yeni sezona kadar sabretmeliyiz

evet cnm biliyorum:)) ben de zor tutuyorum kendimi ama yeni sezona kadar sabretmeliyiz

Yok canım sitedeki hiçbir şalın fiyatı yazmıyor sadece orjinal hint ipeği olduğundan bahsedilmiş özelliklerinden bahsedilmiş ama fiyat yok.. 130 gram şal olduğu bile yazıyor.

Allah Allah ne kıymetli şalmış o öyle

bak boşuna demiyolar bulunmaz hint kumaşı diye

adamlar fiyatı bile saklıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…