Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Allah Allah ne kıymetli şalmış o öyle

bak boşuna demiyolar bulunmaz hint kumaşı diye

adamlar fiyatı bile saklıyolar

Hıııı şimdi çözdüm olayı. Sipariş formu doldururken oraya fiyat bilgisi yazacakmışız öyle mail adresimize fiyatı sipariş bilgileri gelecekmiş.

Ahaha valla ya amma nazlı çıktı bu şal uğraştığım şeylere bak :)

Olsun bir şalı bin kişi ister bir kişi alır.

resmi de ekle hee..çok merak ettim şu şalı...=)

Allah varya öyle kadınları bildiği gibi yapsın inş. en büyük cezayı Rabbim versin onlaraKardeşiminde yuvası yıkıldı bu yüzden

selamüün aleyküm kızlarr
ben de bi kaç fotograf eklemek istedim ama eşimin pek gönlü razı olmadı
gerçi benim de pek fotografım yokmuş... ben de bi kaç kıyafetimin fotografını koyyum istedim.

Allah varya öyle kadınları bildiği gibi yapsın inş. en büyük cezayı Rabbim versin onlaraKardeşiminde yuvası yıkıldı bu yüzden

Canım ya çok çok üzüldüm gerçekten Allah kardeşine sabır versin güç versin inşallah.
Yuvalar kolay mı kuruluyor onca emek onca sevgi, elin kadını geliyor alt üst.
Amin canım amin... Allah'a havale ediyorum ben de bunları.

Bu yorum benim gözümden kaçmış şimdi geçmiş sayfalara bakarken farkettim.
Boğazım düğümlendi ağlamaktan hıçkırmaktan kendime gelemedim...
Rabbim şifa versin inşallah, nasıl da içten istemiş yardım, bir tüp kan diye... İçim parçalandı ya.
Ben okulum dolayısıyla İzmirdeyim zaten, gitmeyi düşünüyorum 9 Eylül'e.
Kan grubum uymuyor fakat donör için kan grubu uyumu gerekmiyor herhalde.
Önce akrabalar incelenecekmiş o kısmı tam anlamadım gerçi yine de donör olunabiliyor sanırım..
Gamze gibi kimbilir kaç tane anne vardır böyle...
Allahım hepsinin yardımcısı olsun şifa versin evlatlarına bağışlasın inşallah.

Yok canım sitedeki hiçbir şalın fiyatı yazmıyor sadece orjinal hint ipeği olduğundan bahsedilmiş özelliklerinden bahsedilmiş ama fiyat yok.. 130 gram şal olduğu bile yazıyor.

canım ben o salları beğenmiştim sordum kargo dahil 60 tl dediler, çirf taraflı olanlarda 70 tl imiş.

canım kardeşin büyük ihtimalle yasca da küçüktür. Allah güç versin .Bunu yapan erkekte tesvik eden kadınlara da lanet olsun diyorum baska bişi diyemiyorum. KK da bir derdim var köşesinde hergün okuyorum bu tip olayları ,artık erkeklerden iğrenir duruma geldim gercekten de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…