- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.681
onların sonu hüsranla bitti ama canım..ailesi dağıldı iflaslar vs..Allah kimseyi şaşırtmasın..
Allah Allah ne kıymetli şalmış o öyle
bak boşuna demiyolar bulunmaz hint kumaşı diye
adamlar fiyatı bile saklıyolar
Hıııı şimdi çözdüm olayı. Sipariş formu doldururken oraya fiyat bilgisi yazacakmışız öyle mail adresimize fiyatı sipariş bilgileri gelecekmiş.
Ahahavalla ya amma nazlı çıktı bu şal uğraştığım şeylere bak :)
Olsun bir şalı bin kişi ister bir kişi alır.
Sana da hayırlı günler canım :) Yok ayrılmadılar şu anda hatta her şey eskisi gibi sanki hiçbir şey yaşanmamış.. Yaşları da ilerledi çünkü artık bu saatten sonra ayrılmaya pek cesaret edemezlerdi. Bir de insanın başına gelince hiçbir şey düşündüğü gibi olmuyormuş. Hep derdim en katlanamadığım şey aldatılmak başıma gelirse asla tahammül edemem diye, ama artık demiyorum. :) Annem çok mücadele etti, biz tavır aldık babama karşı yeri geldi yok gibi davrandık, annem hep olumlu yaklaştı, sabretti, dua etti. Annelik duyguları çok başka tabi insan evlatları için bir çok şeye katlanacak gücü bulabiliyor kendinde. Sonuçta, uzun ve sancılı bir süreç sonrası her şey eskiye döndü. Babam anneme eskisinden de iyi davranıyor onun kıymetini anladı sık sık dile getiriyor zaten ama dediğin gibi iş işten geçti. :) Ayrıca çok ama çok pişman; Çünkü kadın hala peşini bırakmıyor.İllallah dedik yani artık. Zamanın kadınlarından gerçekten korkulur gördükçe hayret ediyorum ne utanma kalmış ne arlanma ne de Allah korkusu.
Allah hiçbirimizi böyle imtihan etmez inşallah çünkü ben sabredebileceğimi hiç sanmıyorum.
Ekliyorum canım
Çok abartılacak bir yanı yok da ben işi inada bindirdim biraz ondan takıldım kaldım
Eki Görüntüle 346273
Bir deeee buuuuuu :)
Eki Görüntüle 346291
Eki Görüntüle 346390 not: resim alıntıdır.... bunu Kayra'dan aldık kız kardeşime....
Eki Görüntüle 346390 not: resim alıntıdır.... bunu Kayra'dan aldık kız kardeşime....
güzelmiş canım..
güle üle kullansın inşallah
Allah varya öyle kadınları bildiği gibi yapsın inş. en büyük cezayı Rabbim versin onlaraKardeşiminde yuvası yıkıldı bu yüzden
haydi kızlar biz de gamzeye destek olalım
kuran okuyup dualar edelim salavat çekelim
hiçbirşey yapamıyorsak manevi destek olalım
mektup yada mail atalım
akşamdan beri gözlerim şişti ağlamaktan
kendimi onun yerine koydum bi an
Bir masalla ayrıldım yavrumdan « SENİNLE YAŞAYALIM:)
Gamze Icin..
Yok canım sitedeki hiçbir şalın fiyatı yazmıyor sadece orjinal hint ipeği olduğundan bahsedilmiş özelliklerinden bahsedilmiş ama fiyat yok..130 gram şal olduğu bile yazıyor.
Canım ya çok çok üzüldüm gerçekten Allah kardeşine sabır versin güç versin inşallah.
Yuvalar kolay mı kuruluyor onca emek onca sevgi, elin kadını geliyor alt üst.
Amin canım amin... Allah'a havale ediyorum ben de bunları.
güzelmiş..kaliteli olduğu buradan bile belli,renk de güzel..Ekliyorum canım
Çok abartılacak bir yanı yok da ben işi inada bindirdim biraz ondan takıldım kaldım
Eki Görüntüle 346273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?