- 31 Mayıs 2009
- 5.117
- 3.419
- 373
- 41
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.701
bunlar da çok hoş..Bir deeee buuuuuu :)
Eki Görüntüle 346291
kızkardeşin güle güle giysin..Kayranın ürünleri güzel zaten,yalnız aynı zamanda da pahalı..kaça aldınız bunu?Eki Görüntüle 346390 not: resim alıntıdır.... bunu Kayra'dan aldık kız kardeşime....
Çok güüüüüüüzel. :)
Kayra'nın bütün ürünlerine bayılıyorum zaten hastasıyım :)
Kız siz böyle ailecek boylu poslusunuz heralde bak kıskanıyorum yahu aaaa.
kızkardeşin güle güle giysin..Kayranın ürünleri güzel zaten,yalnız aynı zamanda da pahalı..kaça aldınız bunu?
indirimli hali 230 veya 280 tl ise,indirimsiz hali kaçtı kimbilir..illa yüksek fiyat koyuyorlar tesettür mağazaları malesef..biz aldığımızda indirimliydi..230veya 280 tl yalan olmasın...:))
kızlar aranızda jean giyen var mı?? yani üstüne tunik giyip
indirimli hali 230 veya 280 tl ise,indirimsiz hali kaçtı kimbilir..illa yüksek fiyat koyuyorlar tesettür mağazaları malesef..[/QUO
ama kaliteli canım...bir de indirimleri takip etmek lazım
yine de açık bir insan ne kadar kalite de giyse daha ucuza mal edebiliyor,ama tesettür fiyatları pahali cidden
kaliteli olmaya kaliteli ama fahiş fiyatlar..setrems bi etek sordum,indirimli 100 tl..bi pardesü soruyosun indirimli 250..ipek eşarplar 80-90...baştan aşağı tesettürlü ve kaliteli giyinmeye kalkınca yüksek bir meblağı gözden çıkarmak gerek...indirimli hali 230 veya 280 tl ise,indirimsiz hali kaçtı kimbilir..illa yüksek fiyat koyuyorlar tesettür mağazaları malesef..[/QUO
ama kaliteli canım...bir de indirimleri takip etmek lazım
yine de açık bir insan ne kadar kalite de giyse daha ucuza mal edebiliyor,ama tesettür fiyatları pahali cidden
kaliteli olmaya kaliteli ama fahiş fiyatlar..setrems bi etek sordum,indirimli 100 tl..bi pardesü soruyosun indirimli 250..ipek eşarplar 80-90...baştan aşağı tesettürlü ve kaliteli giyinmeye kalkınca yüksek bir meblağı gözden çıkarmak gerek...
geçen yaz Armineden indirimden pardesü aldım=100tl
Vakkodan eşarp aldım=50tl
U.S POLO'dan gömlek aldım =30tl
Armineden etek aldım=60tl
Akerden eşarp aldım=50tl
Pierre cardin'den eşarp aldım=30tl
yani canım biraz da indirimleri takip etmek lazım
benim yaşadığım yerde tesettür ürünü yok denecek düzeyde
ama devamlı netten online armine,kayrashop,eşarp mağazası,markofoni,vip dükkanı gibi siteleri takip ederim
geçen yaz Armineden indirimden pardesü aldım=100tl
Vakkodan eşarp aldım=50tl
U.S POLO'dan gömlek aldım =30tl
Armineden etek aldım=60tl
Akerden eşarp aldım=50tl
Pierre cardin'den eşarp aldım=30tl
yani canım biraz da indirimleri takip etmek lazım
benim yaşadığım yerde tesettür ürünü yok denecek düzeyde
ama devamlı netten online armine,kayrashop,eşarp mağazası,markofoni,vip dükkanı gibi siteleri takip ederim
İndirimdeyken almak lazım.
Böyle olunca da akla şu geliyor, mesela;
Tuğba'nın ürünlerine bayılıyorum ben ama burada mağazası yok maalesef deneme imkanım yok bu yüzden netten takip ediyorum.
Çok beğendiğim bir etek vardı, 100 lira mı ne belki daha fazla.
Geçen gün tesadüfen bi online alışveriş sitesinde denk geldi bir de baktım ki etek 50den satılıyor.
Yani adamlar o halinden bile kar yapıyorlar kar yapmasalar satmazlar.
Biz kalkıp sezon ürününe iki katını veriyoruz.
Ama işte veriyoruz.Kendi adıma konuşacak olursam bekleyeyim de indirime girsin demek yerine ya biterse diyorum ben.
Kazıklanıyoruz kısacası.
bunlar da çok hoş..
canım ben o salları beğenmiştim sordum kargo dahil 60 tl dediler, çirf taraflı olanlarda 70 tl imiş.
İndirimdeyken almak lazım.
Böyle olunca da akla şu geliyor, mesela;
Tuğba'nın ürünlerine bayılıyorum ben ama burada mağazası yok maalesef deneme imkanım yok bu yüzden netten takip ediyorum.
Çok beğendiğim bir etek vardı, 100 lira mı ne belki daha fazla.
Geçen gün tesadüfen bi online alışveriş sitesinde denk geldi bir de baktım ki etek 50den satılıyor.
Yani adamlar o halinden bile kar yapıyorlar kar yapmasalar satmazlar.
Biz kalkıp sezon ürününe iki katını veriyoruz.
Ama işte veriyoruz.Kendi adıma konuşacak olursam bekleyeyim de indirime girsin demek yerine ya biterse diyorum ben.
Kazıklanıyoruz kısacası.
pardesüde indirimi beklemiyorum biterse diye ben de korkuyorum=)Ama eşarp ve kıyafet te indirimden almaya çalışıyorum...lc waikiki de de güzel şeyler var bu arada=)En iyisi yeni topik açayım ben indirim takip amaçlı
pardesüde indirimi beklemiyorum biterse diye ben de korkuyorum=)Ama eşarp ve kıyafet te indirimden almaya çalışıyorum...lc waikiki de de güzel şeyler var bu arada=)En iyisi yeni topik açayım ben indirim takip amaçlı
Vallahi çok makbule geçer indirimlerden haberimiz olursa. :)
Bak LCW dedin, indirim dedin, bende direk çağrışım yaptı aklıma delikız geldi.
O nerelerde acaba yahu görünmüyor ne zamandır. :)
Ben her nedense LCW den tek bir şey bulup aldığımı hatırlamıyorum.
Her gittiğimde de kasada bir kuyruk ki kapıya kadar.
Hep derim bu insanlar nasıl buluyorlar buradan diye, yetenek meselesi diye düşünüyorum artık.
Hep derim bu insanlar nasıl buluyorlar buradan diye, yetenek meselesi diye düşünüyorum artık.
bende lcw dan alırım uygun bulduğumdakaçırmam
lcw'nin internet sitesi var,bi dünya ürün var =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?