Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

millet lcnin mağazasında etekler indirime girmiş ..öğlen gidip hemen bakmam lazım

- 24,90

14,90 ..bunu denemiştim ..yüksel bel ..zayıflarda çok hoş duruyor ..cici bici bişey

12,90

12,90

gidin kapışın hemen

Delikız bunların boyları çok kısa ,kısa giyinenler düşünebilir ..

Yazın güzel çoğu yerde haklısın ama bende acıkcası kalitesinden alıyorum büyük çoğunlukla esarba 80 tl kapa 250 tl verdiğim oluyor. Çok beğendiğim zaman alıyorum .Ucuza aldığım şeyleri yıkadığımda 2. kez giyemiyorum çoğu kez kötü oluyor.

Mesela Gecen gün polyester karışımı bir esarp örttüm kabanımın biyerine takıldı ,takıldığı gibi mahvoldu esarp büzüştü ...

Son düzenleme:

kısa derken sadece bi tanesi kısa ..
diğerleri tam boyda ..
sen mankenlere bakma onların boyları uzun da ondan
bize boyda gelir bu etekler ..
sadece 2,si çizmeyle giyilebilir
valla tuana ben de ucuza çok şey alıyorum ama hiçbirşey olmuyor olmadı bugüne kadar çok şükür ,uzun süre de kullanıyorum ,sadece 250 tl likler ii olsaydı herkes onlardan alır giyerdi değilmi
malına bakmak lazım bi de bazı polyesterler de ii çıkıyor bende de var mesela buraya da eklemiştim bir iki eşarp
hatta bi tanesi yüzde yüz polyester ama harika bir duruşu var ,kaymıyorum ,hemen yırtılmıyor ..
bence önyargılı olmamak lazım bu konuda ,takıp bakarsın sorun yoksa alırsın ...
ama polyester ii olmuyor deyip illa gidip ipek almak gerekmez diye düşünüyorum...
ben pazardan aldıklarımı bile uzun süre kullanıyorum ,kullanan da çok var ,belki sana öyle denk gelmiştir

haklısın canım...kalite de kalite...100tl lik lacivert pardesümün başına geleni biliyosun

“Yiyiniz, içiniz, sadaka veriniz ve giyininiz. Ancak kibirlenmeyin ve israf etmeyin. Şüphesiz Allah (c.c.) nimetinin eserini (görüntüsünü) kulunun üzerinde görmek ister.” (Buhari, Libas 1; İbnu Mace, Libas 23.)

Ben bu hadisi şerif ile amel ediyorum..Zekatımı veriyorsam kalbim rahattır..Kazanıyoruz çok şükür,herşeyin en iyisinden almaya dikkat ederim...

Önemli olan alamayanları düşünüp zakatımızı vermek..

çok kalitesiz, dağınık ve pejmurde bir kıyafet içerisinde Resûl-i Ekrem (sav)'in yanına gelen bir kimseye: "Malın var mı?" diye sormuş o kimse: "ALLAH bana her çeşit maldan verdi" cevabını verince Resûlullah (sav): "Madem ki ALLAHû Teâla (cc) sana her çeşit maldan verdi. Şu halde (ALLAH) nimet ve ikramının izini üzerinde görsün"(46) diyerek, güzel giyinmesini tavsiye etmiştir.

senden 8-10cm cik uzunum:)) o yüzden olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…