- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.721
indirim uzmanı olan insanlar var indirim olacagı gun magaza acılmadan kapıda kuyruk olanları biliyorum
Eki Görüntüle 347104 kızlar bahsettiğim tülbentimi yükledim ama malesef wapcam den yüklemek zorunda kaldım baya karanlık oldu....
özel bir yerden mi aldın canım yoksa kolaylıkla bulabilir miyim? hiç rastlamadım bu tarza da.
arkadaşımın tuhafiye dükkanı var canım ordan aldım bikaç yer gezersen eminim bulursun...Markası Eripek bu arada....
lcw'nin internet sitesi var,bi dünya ürün var =))
Ay benim hiç haberim yoktu sitesinden hemen bi bakıp inceleyeyim. :)
Ay benim hiç haberim yoktu sitesinden hemen bi bakıp inceleyeyim. :)
mutlaka bak canım=)Hatta memnun kalmadığın ürünü oturduğun yerdeki mağazadan başka bir ürünle değiştirebiliyorsun
özel bir yerden mi aldın canım yoksa kolaylıkla bulabilir miyim? hiç rastlamadım bu tarza da.
Vallahi çok makbule geçer indirimlerden haberimiz olursa. :)
Bak LCW dedin, indirim dedin, bende direk çağrışım yaptı aklıma delikız geldi.
O nerelerde acaba yahu görünmüyor ne zamandır. :)
Ben her nedense LCW den tek bir şey bulup aldığımı hatırlamıyorum.
Her gittiğimde de kasada bir kuyruk ki kapıya kadar.
Hep derim bu insanlar nasıl buluyorlar buradan diye, yetenek meselesi diye düşünüyorum artık.
işte geldim burdayım
ben mangodan da çok alıyorum bi kere ,ama size hep lc denk geldi
ben de tam tersine hep tek beden ve tek kalan ürünleri bulurum ..
evet bi yetenek gerçekten bu ,bi de ben bunu yarım saatte yapıyorum
bugün de batiğe gideceğim inş. bakalım orda neler var
bu arada son tiyatro kombini eklemiştim pek yorum gelmedi ,beğenilmedi sanırım
hem hep ben ekliyorum azıcık ara vereyim dedim
ben tesettür mağazaların fahiş fiyatlı ürün satmasına karşıyım ..
biz müslümanların örtünmesini istiyorsak ,kapitalist sisteme uyup para derdine düşmek yerine,müslüman kardeşlerimize öyle bir hizmet vermeliyizki ,ucuza örtünsünler ,örtünmeden soğumasınlar diye..
ama bu zihniyet artık günümüzde yok olmuş durumda..
günümüz müslümanının sorunsalı da bu zaten ..
kapitalist sisteme ayak uydurmak ..
acı ama gerçek bu ..
bir pardesüye 250 tl vermek bir eşarba 100 tl vermek israf değil de nedir ?
mesela pardesüye vereceğimiz paranın150 tlye satsalar geri kalan 100tlsini bir fakirin eline sıkıştırsak sizce kaliteli giyinmekten ziyade daha büyük bir sevap işlemiş olmazmıyız ?
ki soruyorum size bir özeleştiri yapalım ,cebimizden markalara kaliteli giyinmek adına paracıklarımız gayet güzel çıkıyorken ,acaba bir fakrie yardım edebiliyormuyuz aynı miktarlarda ?
işte malesef tesettür mağazaları buna olanak vermek yerine onlar da bizi sömürme peşine gidiyorlar çünkü artık dünya düzeni paradan ibaret..
malesef bu tuzağa biz müslümanlar da düşüyoruz..
konusu açılmışken takıldığım başka bir konu var ..
hem islamdan bahsedip ,yeri geldiğinde birbirimizi tesettür konusunda acımasızca eleştirip ,başımıza vakko ,pierre cardin eşarp bağlamak bana son derece zıt hareketler olarka geliyor..
bir yandan islamı yaşamaya çalışırken ,islamı kendimize göremi yaşamalıyız bilmiyorum..
yani örtünürken örtünüyoruz ama eşarbımız vakko ,pierre cardin..
oldumu bu şimdi ,bu nasıl tezat..
kaldıki bu markaların ne olduğu da gün gibi aşikarken.
bazı arkadaşlarım var tesettürlü ,bu markalardan asla vazgeçmiyor..
islam ruhunu gerçekten yaşamak isteyen insan bu markaları kullanmaz..
islam sadece örtünmeden ibaret değil arkadaşlar lütfen buna dikkat çekelim ,örtünelim ama bazı konularda da hassas olmamız lazım ..
ancak bu şekilde örtünmeyi tam yerine getirmiş oluruz..
bizim o markalara ihtyacımız yok ,kendi türk malımız olan eşarplar ne güne duruyor..
kaliteli giyinmek adına bu sermayaye destek vermek bize yakışmaz..
hem islamda kaliteli giyinmek diye birşey yok ,ne kalitesi ,islamda kalite takvadadır,müslüman da kaliteli değil ,temiz ve şık giyinir..
ismali otellere gidiyorsunuz durum yine aynı ..
tonla para alıyorlar bizden ..
hangisi bizi düşünerek fiyatları biraz daha azaltalım da herkes faydalansın ,zaten müslüman kesimin buna ihtiyacı var diye düşünüyor söylermisiniz?
müslüman kendini ve parasını düşünmekten başka birşey düşünmez olmuş ,bir tüccar gibi davranmayı seçmişiz..
ben zengin olsam en önce müslüman kardeşlerime daha nasıl ii hizmet veririm ,onlar için hayatı nasıl kolaylaştırabilirim diye düşünürüm..
islamda burjuvazi kesimi diye birşey yok arkadaşlar..
islamda kalite de yok ,islamda sadece müslüman kardeşini düşünmek ve ona hizmet etmek var ..
müslümanlığımızı işte bu kapitalist sistemle elimizden almaya çalışıyorlar..
biz bunlara ayak uydurup da maşaları olmayalım ..
beğen butonu neden yokki...yazdıklarına harfiyyen katılıyorum..işte geldim burdayım
ben mangodan da çok alıyorum bi kere ,ama size hep lc denk geldi
ben de tam tersine hep tek beden ve tek kalan ürünleri bulurum ..
evet bi yetenek gerçekten bu ,bi de ben bunu yarım saatte yapıyorum
bugün de batiğe gideceğim inş. bakalım orda neler var
bu arada son tiyatro kombini eklemiştim pek yorum gelmedi ,beğenilmedi sanırım
hem hep ben ekliyorum azıcık ara vereyim dedim
ben tesettür mağazaların fahiş fiyatlı ürün satmasına karşıyım ..
biz müslümanların örtünmesini istiyorsak ,kapitalist sisteme uyup para derdine düşmek yerine,müslüman kardeşlerimize öyle bir hizmet vermeliyizki ,ucuza örtünsünler ,örtünmeden soğumasınlar diye..
ama bu zihniyet artık günümüzde yok olmuş durumda..
günümüz müslümanının sorunsalı da bu zaten ..
kapitalist sisteme ayak uydurmak ..
acı ama gerçek bu ..
bir pardesüye 250 tl vermek bir eşarba 100 tl vermek israf değil de nedir ?
mesela pardesüye vereceğimiz paranın150 tlye satsalar geri kalan 100tlsini bir fakirin eline sıkıştırsak sizce kaliteli giyinmekten ziyade daha büyük bir sevap işlemiş olmazmıyız ?
ki soruyorum size bir özeleştiri yapalım ,cebimizden markalara kaliteli giyinmek adına paracıklarımız gayet güzel çıkıyorken ,acaba bir fakrie yardım edebiliyormuyuz aynı miktarlarda ?
işte malesef tesettür mağazaları buna olanak vermek yerine onlar da bizi sömürme peşine gidiyorlar çünkü artık dünya düzeni paradan ibaret..
malesef bu tuzağa biz müslümanlar da düşüyoruz..
konusu açılmışken takıldığım başka bir konu var ..
hem islamdan bahsedip ,yeri geldiğinde birbirimizi tesettür konusunda acımasızca eleştirip ,başımıza vakko ,pierre cardin eşarp bağlamak bana son derece zıt hareketler olarka geliyor..
bir yandan islamı yaşamaya çalışırken ,islamı kendimize göremi yaşamalıyız bilmiyorum..
yani örtünürken örtünüyoruz ama eşarbımız vakko ,pierre cardin..
oldumu bu şimdi ,bu nasıl tezat..
kaldıki bu markaların ne olduğu da gün gibi aşikarken.
bazı arkadaşlarım var tesettürlü ,bu markalardan asla vazgeçmiyor..
islam ruhunu gerçekten yaşamak isteyen insan bu markaları kullanmaz..
islam sadece örtünmeden ibaret değil arkadaşlar lütfen buna dikkat çekelim ,örtünelim ama bazı konularda da hassas olmamız lazım ..
ancak bu şekilde örtünmeyi tam yerine getirmiş oluruz..
bizim o markalara ihtyacımız yok ,kendi türk malımız olan eşarplar ne güne duruyor..
kaliteli giyinmek adına bu sermayaye destek vermek bize yakışmaz..
hem islamda kaliteli giyinmek diye birşey yok ,ne kalitesi ,islamda kalite takvadadır,müslüman da kaliteli değil ,temiz ve şık giyinir..
ismali otellere gidiyorsunuz durum yine aynı ..
tonla para alıyorlar bizden ..
hangisi bizi düşünerek fiyatları biraz daha azaltalım da herkes faydalansın ,zaten müslüman kesimin buna ihtiyacı var diye düşünüyor söylermisiniz?
müslüman kendini ve parasını düşünmekten başka birşey düşünmez olmuş ,bir tüccar gibi davranmayı seçmişiz..
ben zengin olsam en önce müslüman kardeşlerime daha nasıl ii hizmet veririm ,onlar için hayatı nasıl kolaylaştırabilirim diye düşünürüm..
islamda burjuvazi kesimi diye birşey yok arkadaşlar..
islamda kalite de yok ,islamda sadece müslüman kardeşini düşünmek ve ona hizmet etmek var ..
müslümanlığımızı işte bu kapitalist sistemle elimizden almaya çalışıyorlar..
biz bunlara ayak uydurup da maşaları olmayalım ..
o zaman daha iyiymiş..Ben de o şalı iki tane sanmıştım ama aslında tek şal canım o, çift renkli. :)
Delikız bunların boyları çok kısa ,kısa giyinenler düşünebilir ..
Yazın güzel çoğu yerde haklısın ama bende acıkcası kalitesinden alıyorum büyük çoğunlukla esarba 80 tl kapa 250 tl verdiğim oluyor. Çok beğendiğim zaman alıyorum .Ucuza aldığım şeyleri yıkadığımda 2. kez giyemiyorum çoğu kez kötü oluyor.
Mesela Gecen gün polyester karışımı bir esarp örttüm kabanımın biyerine takıldı ,takıldığı gibi mahvoldu esarp büzüştü ...
millet lcnin mağazasında etekler indirime girmiş ..öğlen gidip hemen bakmam lazım
Eki Görüntüle 347378 - 24,90
Eki Görüntüle 347379 14,90 ..bunu denemiştim ..yüksel bel ..zayıflarda çok hoş duruyor ..cici bici bişey
Eki Görüntüle 347380 12,90
Eki Görüntüle 347381 12,90
gidin kapışın hemen
Delikız bunların boyları çok kısa ,kısa giyinenler düşünebilir ..
Yazın güzel çoğu yerde haklısın ama bende acıkcası kalitesinden alıyorum büyük çoğunlukla esarba 80 tl kapa 250 tl verdiğim oluyor. Çok beğendiğim zaman alıyorum .Ucuza aldığım şeyleri yıkadığımda 2. kez giyemiyorum çoğu kez kötü oluyor.
Mesela Gecen gün polyester karışımı bir esarp örttüm kabanımın biyerine takıldı ,takıldığı gibi mahvoldu esarp büzüştü ...
bunlar çok kısa ya..bu kadar kısa giyene kadar pantolon giyerim
beğen butonu neden yokki...yazdıklarına harfiyyen katılıyorum..
sağolasın nursena ..
bu konudaki hassassiyete destek gelmesi beni sevindirdi
boyun çok uzun sanırım ..çok kısa kaldığına göre ..benim 160 hepsini denedim öğlende 14,90 lık olan hariç hiçbirinde kısalık yok ..en sonuncu zaten ayağa kadar ..diğerleri de benim boyuma göre tam ayağıma geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?