Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar, ben spor giyinmeyi çok seviyorum. hatta eşim de benim genelde spor kıyafetli halimi daha çok beğenir. ben yeni örtündüm sayılır bundan önce de aşırı açık değildim ama örtülü de değildim. her bayan gibi ben de güzel giyinmek istiyorum :) ancak keten etek ve üzeri badi olayını aşıp daha şık ve spor giyinmeyi henüz becerebilmiş değilim

bana göre kısa canım benimde boyum var
benim aldıklarım işte hiç iyi çıkmıyor sansıma.
20 tl ona vereceğime üzerine biraz daha katıp daha iyisinden alıyorum.

zamanla oturur herşey..ben de spor giyinirim..3 tane kot etek aldım.Siyah,mavi ve yeşil (ya hani eskitme gibi oluyo ya:)) ve onların üstüne u.s.polodan sweet aldım genelde bunları giyiyorum..Zaten düz bir kot etekle herşey çok güzel oluyor kazak swett gömlek...bu tarz bakabilirsin sen de...tesettür markalarının online siteleri var indirimleri takip et oradan cnm...

kızlar bu marka olayına bu kadar neden takıldınız..dayanamayıp bişey yazıcam ama banlanmaktan korkuyorum...yanlış anlaşılmasın bu arada konu siyasete girer diye dedim yoksa hakaret falan değil tabiki....

kızlar bu marka olayına bu kadar neden takıldınız..dayanamayıp bişey yazıcam ama banlanmaktan korkuyorum...yanlış anlaşılmasın bu arada konu siyasete girer diye dedim yoksa hakaret falan değil tabiki....

Canım takılmak değil, ben de alırken hep marka tercih ediyorum bazen 300ü 500ü çıkarıyorum gözden yani ama yaptığımızın yanlış olduğunu belirttim, yanlış çünkü. :)
Söyle kız merak ettim çatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…