Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bu 3 parçayı yeni aldım,diğerleri daha eski..teşekkür ederim,demekki zevklerimiz uyuşuyor..

evet uyuşuyormuş
ben geometrik desenli eşarplara hastayım manyağım
bi de böyle füme siyah tonlarını çok seviyorum ..
ben de dün akşam bir sürü şey aldım ama henüz ekleme fırsatım olmadı
bi yerden geçerken eteğime uygun şal bakıyordum ,bursa şalı diye satıyorlar kalın kışlık şal ,10 tl idi ,aldım ,evde denedim ,duruşu süper yaaaönü çok güzel üçgen duruyor
artık bu şallardan alırım sürekli yüzüme de çok ii gitti duruşu çok sevdim yani

Beğendim canım hepsini güle güle kullan bende çıkıcam bi ara maaşımı bekliyodum gerçi biraz bakındım ucuzluk varmı diye pek bulamadım

bursa şalı demek,bulursak alalım..
Bu arada benim şal ve eteğin rengi lacivert,fotodan belki anlaşılmayabilir..

Harika bir fikir ben varım.
Kıyafeti illa almak isteyenlere alternatif olarak da şu olabilir: mesela kıyafeti aldık diyelim, ona verdiğimiz para kadar parayı ihtiyacı olan birine vererek yardımcı olabiliriz.. :)

Son düzenleme:
kızlar naber neden uyarı aldınız?? delikıza nolmuş cezamı yemiş:26:

Delikızı bilmiyorum da ben dün bi konu hakkında düşüncelerimi biraz açık belirtmiştim, sonra birkaç arkadaş söyledi bana uyarı alabilirsin diye ben de düzelttim mesajı, ama yine de uyarılmışım yahu.
İlk uyarım, artık gerisi gelir.
Ben pek anlamıyorum şu ban uyarı muyarı olayından, delikızın da profilinde bir gariplik var sanki ama anlamadım yine de. :)

kızlar noldu böyle korkmakalbim delizkız ban yemiş , balepabucu sende uyarı almışsın .. sebebi burada konuşulan dini şeyler mi acaba merak ettim .. korkmakalbime ben sorarım sürekli görüştüğüm arkadasım yazarım buraya sebebini .. delikızında sayfasına baktım buradan baska biyere de yorum yazmamış anlamadım bu işten bişi

Benimki dini konular yüzünden değil, hani konuştuğumuz markalar vardı ya ben biri hakkında açıkça bi yorum yaptım biraz siyasi oldu hatta korkmakalbim de "bir şey söyleyeceğim ama siyasete girer diye söylemiyorum" demişti. Ben yasak olduğunu bilmediğimden açık açık konuştum daha sonra birkaç arkadaş söyledi bana düzelttim mesajı siz görmediniz yani kısa bir süre kaldı. Düzelttiğim için mi ban yemedim bilmiyorum ama delikızla korkmakalbim bir şey söylememişlerdi onlara niye böyle oldu anlamadım...

Dini içerikli yazılar paylaşmak da yasakmış ondan da yeni haberim oldu onlarınki bu yüzdendir belki de dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…