Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

korkmakalbimle görüştüm o da tam bilmiyor niçin ban yediğini, büyük ihtimalle burada gecen dini çerikli konuşmalardan dedi ..

kızlar ben geldim kısa bir aradan sonra...

bu zaman zarfında boş durmadım,netten manto sipariş ettim...

Markası;Kayra..İndirimden 192tl ye aldım..

İsteyen için sitenin adresini yazarım netten

indirim var bu aralar

Not;Resim alıntıdır
kızlar yorum bekliyorumm

ince bir vücut ister ve dahası ince kol ister o da bende yok sende varsa çok hoş durur o zaman :)

ince bir vücut ister ve dahası ince kol ister o da bende yok sende varsa çok hoş durur o zaman :)

canım 38 bedenim özellikle belim ince

ama 40 beden aldım rahat hareket edeyim,içine kalın giyeyim die...

üstüne ne renk eşarp ya da şal gider kızlar...fikir istiyorum...

Kızlar elbise almayı düşünüyorum. Şık çok abartı olmayan. Aklınızda olan modeller varsa paylaşır mısınız?

.

Son düzenleme:
kızlar bu elbiseyi yeni aldım sizce nasıl birde altına nasıl ayakkabı giysem karar veremedim ne renk şalla güzel durur sizce:18::18:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0115.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf-0113.webp
    20 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf-0114.webp
    17 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf-0112.webp
    20 KB · Görüntüleme: 48
kızlar bu elbiseyi yeni aldım sizce nasıl birde altına nasıl ayakkabı giysem karar veremedim ne renk şalla güzel durur sizce:18::18:

siyah bir ayakkabı ve siyah bir şal ile kullanırdım bu elbiseyi ben olsam.. bu arada ben terziyim kızlar bir ara kendimede diktiklerimi çeker eklerim aranızda terzisine diktiren varsa örnek olabilir tesettüre uygun güzel olur.) gerçi ben evde taytlar şortlar kullanıyorum kız arkadaşların arasındada ama olsun size kapalı olanları göseririm

Bu konuyu ara ara takip ediyorum ama epeydir paylaşım yapmamıştım..

Tesettür giyim markalarıyla ilgili olarak; tasarımlarını gençlere uygun bulmuyorum, çok nadiren beğendiğim parçalar oluyor onlarda bahsettiğiniz gibi fahiş fiyatlara. Açıkcası kaliteli türk -ipekyol, yargıcı gibi)/ithal (massimo dutti, french connection vs.) markalardan benzer belki biraz daha az/fazla bedele çok daha kaliteli ve tarz parçalar satın almayı tercih ediyorum. O etiketlerdeki şişirmenin yalnızca "tesettürde seçenek az" olduğuda açık. Zara, polo garage, batik gibi markalarda uzun etekler, tunikler fazlasıyla var, indirim zamanlarıda çok hesaplı.

"100 tl şala eşarba verilir mi" ya da "kıyafete yazıktır günahtır o paraya geçinenler var" diyenleride anlayamıyorum. Zekatını sadakasını veren malıyla kibirlenmeyen müslüman neden dilediği fiyata alışveriş yapmasın, nefis konusu ise kişiseldir bunu kimse yorumlayamaz/yargılayamaz.

Geçen gün Fabrikada uzun kaşe pardesümsü bi kaban gördüm çok hoşuma gitti ama yaşıma uygun bulmadığımdan almadım, indirimdeydi de, uzun dış giysisi tercih edenler için alternatif olabilir..

çok güzel, güle güle giy..
Rengi siyah mı,lacivert mi,tam anlayamadım..

Hoşgeldin şekeriiim.
Pardesün tabiiki de harika tıpkı diğerleri gibi.
Biliyorsun ben hep bayılıyorum.
Ben bu rengin üstüne genelde krem-kahverengi falan tercih ediyorum zaten o renklere takmış durumdayım, çok itici olmayan hoş leopar desenli şallar da güzel duruyor. :)
Düğmelerin renginde bir şal da olabilir..
Güle güle giy canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…