Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ne aralık çekip koyuyorsun çalıştığın için her gün giydiğini çeksen kolay olur senin için ben evde olduğum için hep ev kıyafetimleyimgiyinip çekmek bana zor geliyor senin yada çalışanların avantajı var bizlere göre

ama bu işyerim değilki ev
üstteki pelerini dün aldım da ondan hemen kombin yapıp çekeyim dedim
herifim maça gitmişti ,sizin için giyindim çektim işte fenamı ,sana da yaranamıyorum heee

beğendinmi sen onu söyle
e tabi çalışınca farklı farklı giyinmk gerekiyor ,üç beş kıyafetle olmuyor malesef ,ama çok kıyafet olması gerektiği için ucuza alırım ben genelde
mesela etek -lc -19,90
pelerin -gezer-10 tl
çanta-sosyete pazarı -10 tl

kolyem 3,5 tl
çok severek almıştım ,dantelli herşey hoşuma gider de
ilk sizin için takmak nasip oldu kıymetiniz bilin uleyyynnn
e böyle olunca da aldıkça da alıyorum

bence hepsi ayrı ayrı güzel pelerin saten gösterişli duruyor o etek onun altına olmuyor o zamanderi ceketi de beyendim ama o etek alta olmamış etek tek başına güzel sütüne daha sade bişey olmalı:26:

ben bişey demiorum çok seviorum resim koyuldukca buraya

yalnız şu var ne o eteği nede pelerini eşim giydirmez banagenelde onun isteğine göre giyiniorummmmm

yarın bende kumaş almak için gidiorum ilk kez gideceğim o pazara bakalım neyle karşılaşıcam:26:
milletten duyuyorum 1 tl ye 2 tl ye kumaşlar varmış gidip görcem:26:

ikisi de gösterişli olsun ne olacak ,ben bunu normalde giymiyorum zaten ,işyerinde giyemem
özel bir yere giderken giyebilirim ancak

benim eşim karışmaz ,zaten normalde de bu kadar şaşaalı giyemiyorum ,bunu özel bir yerde giyilebilir diye koydum
işe böyle etekle gitsem sanırım bana deli derler
yorumun için teşekkür ederim

yarın bende kumaş almak için gidiorum ilk kez gideceğim o pazara bakalım neyle karşılaşıcam:26:
milletten duyuyorum 1 tl ye 2 tl ye kumaşlar varmış gidip görcem:26:

git git hem uğraş olur hem gönlüne göre dikersin işte fenamı
aldığın kumaşları çek de göster bari
hep bana hep bana diyorsun sende bi nane yok

Kızlaaaaaarr selaaammm!!!

Ne zamandır doğru düzgün girmeye bi fırsatım olmadı bi geleyim artık dedim. :)

Elim de boş gelmeyeyim dedim.

Fikirlerinize çok ihtiyacım var...

Geçen gün saks mavisi bir ceket aldım.

Aldım almasına da gelgelelim ben bu ceketi nasıl kombinleyeceğim. :44:

Valla daha önce hiç giymedim bu rengi amma zor renkmiş, zaten herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum öyle de tuhaf bir renk.

Resmini ekliyorum;

Rengi biraz açık görünüyor ama bildiğiniz petrol mavisi.

Şimdi bu ne renk eşarpla olur.. ya da pantolon?

Krem geldi aklıma genel olarak ama bilemiyorum...

Yardım ne olur... :26:

rengi güzel güle güle giy canım...

resimde dikkat edersen çanta ve ayakkabının rengi kahverengi o tonlarda bişeyler kombinlersin yada siyah bak siyahda çok guzel olur

İnanmıyoruuuummm süper birşey bu yaa renge baaakk :) çok süper bi renk güzel seçim yapmışsın bizde bunu şerefine sana yardım edebiliriz inşAllah :) bende tesettürlüyüm ama pantolon giymiyorum etek tunik eşarp takılıyorum.. Saks mawisi ceketinii hmm.. Kot pantolon yada etek giyosan oda olabilir.. Bunları giyip güzelce o ceketini giyersin beyazlı saks mawili bi ekarp takarsın mükemmel olursun :) tek saks mawisi eşarp takarsan çok boğar bu yüzden beyazlı desenli tak derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…