- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.021
Delikız en çok pembe eteğinle üzerinde siyah kazaklı olan kombinin beğendim tatlım .
bu etekle işe gittiğini düşünemiyorum
Baleboabucu inanamıyorummmmm kız ayni ceketi trendyoldan aldım dün geldi elime geri gönderdim kumaşını hiç beğenmedim önlük gibi duruyordu cünkü. sen nereden aldın inş seninki iyi çıkmıştır. ayni rengi almıştım bende.
altına kot etek siyah etek olabiler veya pantalon etekte olur .üzerinde bal rengi şal takacaktım eğer beğenseydim :)
Kızlaaaaaarr selaaammm!!!
Ne zamandır doğru düzgün girmeye bi fırsatım olmadı bi geleyim artık dedim. :)
Elim de boş gelmeyeyim dedim.
Fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Geçen gün saks mavisi bir ceket aldım.
Aldım almasına da gelgelelim ben bu ceketi nasıl kombinleyeceğim. :44:
Valla daha önce hiç giymedim bu rengi amma zor renkmiş, zaten herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum öyle de tuhaf bir renk.
Resmini ekliyorum;
Eki Görüntüle 369464
Rengi biraz açık görünüyor ama bildiğiniz petrol mavisi.
Şimdi bu ne renk eşarpla olur.. ya da pantolon?
Krem geldi aklıma genel olarak ama bilemiyorum...
Yardım ne olur... :26:
s.a kızlar. arada bi bakıyorum buraya. arkadaşın armineden aldıgı bal rengi parduseden bendede var:)
eklediğim resimlere bi bakarmısın. facebooktan satışı var. kargoyla 80 tl geliyor. sadece bi gömlek için çok bence
bunun kumaşı hakkında bana yardımcı olcak vamrı:S
Eki Görüntüle 370780 Eki Görüntüle 370781 Eki Görüntüle 370782 Eki Görüntüle 370783 Eki Görüntüle 370784 Eki Görüntüle 370785
s.a kızlar. arada bi bakıyorum buraya. arkadaşın armineden aldıgı bal rengi parduseden bendede var:)
eklediğim resimlere bi bakarmısın. facebooktan satışı var. kargoyla 80 tl geliyor. sadece bi gömlek için çok bence
bunun kumaşı hakkında bana yardımcı olcak vamrı:S
Eki Görüntüle 370780 Eki Görüntüle 370781 Eki Görüntüle 370782 Eki Görüntüle 370783 Eki Görüntüle 370784 Eki Görüntüle 370785
Cok guzel combinler gercektende bayildiim.
Kizlar persembe gunu diploma torenim var.
Ne giysem acebaa,
carsamba gunu carsiyami gitsem..
Kendime Kumaş alcam die gittim mutfak sandalye minderlerime kumaş alıp geldim eve iyimi
Eki Görüntüle 370974 düz renkten minderlere yüz dikicem..diğer leopar desen olanıda 2 tane yastığım var onlara geçiricem hazır yastık kılıfı onlar..Mutfagımda benim altı çekmeceli buyuk koltuk var
Guzel renkler. Valla her yerde beyaz gormekten biktim
rengi güzel güle güle giy canım...
resimde dikkat edersen çanta ve ayakkabının rengi kahverengi o tonlarda bişeyler kombinlersin yada siyah bak siyahda çok guzel olur
İnanmıyoruuuummm süper birşey bu yaa renge baaakk :) çok süper bi renk güzel seçim yapmışsın bizde bunu şerefine sana yardım edebiliriz inşAllah :) bende tesettürlüyüm ama pantolon giymiyorum etek tunik eşarp takılıyorum.. Saks mawisi ceketinii hmm.. Kot pantolon yada etek giyosan oda olabilir.. Bunları giyip güzelce o ceketini giyersin beyazlı saks mawili bi ekarp takarsın mükemmel olursun :) tek saks mawisi eşarp takarsan çok boğar bu yüzden beyazlı desenli tak derim..
Teşekkür ederim canım ben resmen bakar körüm yahu o resimde gözüm ceketten başka bir şey görmedi.
Dediğin gibi o renklerle güzel bir kombin yapabilirim. :)
renkleri güzelmiş güle güle kullan.Kendime sadece şal aldımyazlık pamuklu şallar gelmiş denemek için aldım gerçekten de çok hoş sanki kafamda yok gibi duruyordu rengi yeşil olan yazlık olanı
Eki Görüntüle 370980
Cok guzel combinler gercektende bayildiim.
Kizlar persembe gunu diploma torenim var.
Ne giysem acebaa,
carsamba gunu carsiyami gitsem..
Kendime Kumaş alcam die gittim mutfak sandalye minderlerime kumaş alıp geldim eve iyimi
Eki Görüntüle 370974 düz renkten minderlere yüz dikicem..diğer leopar desen olanıda 2 tane yastığım var onlara geçiricem hazır yastık kılıfı onlar..Mutfagımda benim altı çekmeceli buyuk koltuk var
senden sonrada ben o renge taktım tv de felan bakıorum kim nasıl kombinlemiş die
az önce haber spikeri siyah giymişti içine yuvarlak yaka sanırım kısa kolludur bence siyahla daha güzel olursen kapalı mısın? beyaz giymeye ben cesaret edemiorum çünki güneş vurduğunda içi daha çok gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?