Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Delikız en çok pembe eteğinle üzerinde siyah kazaklı olan kombinin beğendim tatlım .
bu etekle işe gittiğini düşünemiyorum

Baleboabucu inanamıyorummmmm kız ayni ceketi trendyoldan aldım dün geldi elime geri gönderdim kumaşını hiç beğenmedim önlük gibi duruyordu cünkü. sen nereden aldın inş seninki iyi çıkmıştır. ayni rengi almıştım bende.
altına kot etek siyah etek olabiler veya pantalon etekte olur .üzerinde bal rengi şal takacaktım eğer beğenseydim :)

teşekkür ederim tuana
ama işe gitmiyorum böyle merak etme 1:
bu sadece özel bir yere gitmek için bir kombin ,yoksa işe gitsem deli derler

s.a kızlar. arada bi bakıyorum buraya. arkadaşın armineden aldıgı bal rengi parduseden bendede var:)

eklediğim resimlere bi bakarmısın. facebooktan satışı var. kargoyla 80 tl geliyor. sadece bi gömlek için çok bence
bunun kumaşı hakkında bana yardımcı olcak vamrı:S

canım ceketin rengi de modeli de çok hoş, fiziğin uygunsa altına beyaz ya da siyah pantolon etekle çok hoş hoş olur.

Son düzenleme:

bu resimdekiler senmisin ,, bu arada 4 nolu bal rengi olana bayıldım

Cok guzel combinler gercektende bayildiim.

Kizlar persembe gunu diploma torenim var.
Ne giysem acebaa,
carsamba gunu carsiyami gitsem..

Kendime Kumaş alcam die gittim mutfak sandalye minderlerime kumaş alıp geldim eve iyimi

düz renkten minderlere yüz dikicem..diğer leopar desen olanıda 2 tane yastığım var onlara geçiricem hazır yastık kılıfı onlar..Mutfagımda benim altı çekmeceli buyuk koltuk var

Carsiya cikmak icin fazla vaktim yok, sadece carsamba ogleni biraz vaktim olacak.
Ne giysem ceket tarzi felanmi ??
Burda Turkiyedeki gibi o cici elbiselerden yok maalesef

Guzel renkler. Valla her yerde beyaz gormekten biktim

Kendime sadece şal aldım yazlık pamuklu şallar gelmiş denemek için aldım gerçekten de çok hoş sanki kafamda yok gibi duruyordu rengi yeşil olan yazlık olanı

rengi güzel güle güle giy canım...

resimde dikkat edersen çanta ve ayakkabının rengi kahverengi o tonlarda bişeyler kombinlersin yada siyah bak siyahda çok guzel olur

Teşekkür ederim canım ben resmen bakar körüm yahu o resimde gözüm ceketten başka bir şey görmedi.
Dediğin gibi o renklerle güzel bir kombin yapabilirim. :)

Canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. :)
Ben de kotla düşündüm bir de dediğin gibi desenli şal daha iyi olur diye geçti içimden.
Beyazlı mavili şal bulabilirsem süper olur, teşekkür ederim tekrar. :)

Teşekkür ederim canım ben resmen bakar körüm yahu o resimde gözüm ceketten başka bir şey görmedi.
Dediğin gibi o renklerle güzel bir kombin yapabilirim. :)

senden sonrada ben o renge taktım tv de felan bakıorum kim nasıl kombinlemiş die

az önce haber spikeri siyah giymişti içine yuvarlak yaka sanırım kısa kolludur bence siyahla daha güzel olur sen kapalı mısın? beyaz giymeye ben cesaret edemiorum çünki güneş vurduğunda içi daha çok gösteriyor

Kendime sadece şal aldım yazlık pamuklu şallar gelmiş denemek için aldım gerçekten de çok hoş sanki kafamda yok gibi duruyordu rengi yeşil olan yazlık olanı
Eki Görüntüle 370980
renkleri güzelmiş güle güle kullan.
yazlık şal deyince aklıma ince şallar geliyor ,inş. onlardan değildir,çünkü içi gösteren ince şalları ben hiç sevmiyorum ,saç kulak her yer açıkta oluyor

Cok guzel combinler gercektende bayildiim.

Kizlar persembe gunu diploma torenim var.
Ne giysem acebaa,
carsamba gunu carsiyami gitsem..

tebrik ederim nerden mezun oluyorsun
bence ceket etek ii olur

ALLAH seni emi
senden de bu beklenirdi zaten
leoparlı güzelmiş gerçekten şıkır şıkır

Ay taktım kafamıza bir mavi her tarafta arar olduk.
Evet canım kapalıyım, içime ne giyeceğimi düşünmeye sıra gelmemişti daha eşarptan pantolondan falan. Ama içime giyeceğim de görünecek yani yakası açık çünkü.
Hadi kolunun düğmesini açınca uzuyor uzun kollu badiye gerek yok da içine yakası kapalı bir şey giymem lazım mutlaka. Bence de siyah daha güzel olur, hatta ben siyah şal çok severim ilk aklıma siyah şal geldi ama açık renk bir eşarp ya da şal takmam lazım yoksa boğulacağım. Çünkü rengi görsen öyle böyle değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…