Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Aaayyy inanmıyoruuum ay nasıl da denk gelmiiiişşş ya çok şaşırdııım.
Ben de trendyoldan aldım canım ya maalesef çok memnun kaldım diyemeyeceğim renk, kumaş tam da dediğin gibi önlük gibi sanki.
Hatta arkadaşlar bakkal ceketi dediler.
Ama ben geri göndermedim modeli çok hoşuma gitti çünkü, bi şekilde hallederim diye düşündüm.
Tabii renk konusunda hüsrana uğradığım da bir gerçek..
Bal rengi şal çok iyi fikir.

yeni trend o ben kayınvalidemin eşyalarını kullandığım için ona göre ayarlıorum

bu arada ceket tarzı giysen daha iyi olur mezuniyet yaşamadım ama bence ii fkir ceket:26:

Yeni trendlerden haberim yok, Bitincede resimleri mutlaka paylas,
Fikir olur bizim icinde, maalum hala bekariz ev nasil duzulurmus sizden ogrencez

Bencede ceket tarzi en iyisi olur

tebrik ederim nerden mezun oluyorsun
bence ceket etek ii olur

Pedagoji bolumunden mezun oluyorum.
Notlarimda sorun vardi,
Ikinci senenin dersini 1ci senede yapmisim.
Hesaplaninca eksik cikiyordu.
Ama sorun bugun cozulmus ve persembe gunu toren varr

Evet galiba kesin etek ceket giyerim.
Maalesef burda kep felanda atilmiyor ona uzuldum biraz

geç olmuş güç olmamış olsun
hadi bakalım artık iş hayatına da atılırsın hayırlısı ile inş.
olsun yaa hayırlısı ile okulun bittiya kep olmasa da olur üzülme ,sen de kepli foto çektirirsin çok istiyorsan fotoğrafçıda şöyle havaya atarken

Cok tsk ederim caniim.
Valla burda kepli resim cekinmek zor olabilir artik yazin izine gelince belki cektiririm
Is hayatina atildim bile ama ogretmen olarak.
Hasta ogretmenler olunca yerlerine ilk okulda ben derse giriyorum.
Tam sinif ogretmeni olmak icinde yazdan sonra tekrar 2 yil okuycam.
maalesef Hollandada pedagoglara is alani gittikce kisitlaniyor ekonomik krizden dolayi.
Ama ogretmenlere her zaman is var, Durmak yok yola devam.

Aksam ceketlerimle bir kac kombin eklerim sizlerde bana yardimci olursaniz coook mesut oluruum

türkiyeye gelmeyi düşünmüyor musun peki ?
tamam yardımcı oluruz tabiki sen ekle

burdan renk güzel gözüküyor ama normalde nasıl bilemiyorum ..
ben olsam kahve tonlarıyla -açık koyu kahve tonlarıyla -kombin yapardım

Renk aslında aşağı yukarı aynı da kumaşından dolayı biraz farklı görünüyor sanırım kumaşı iyi değil. :)
Zaten resimde de kot ve kahverengi ile kombinlenmiş haklısın gerçekten güzel duruyor, teşekkür ederim canım. :)

türkiyeye gelmeyi düşünmüyor musun peki ?
tamam yardımcı oluruz tabiki sen ekle

Yaztatiline biletlerimi aldim 10 temmuzda ist dayim. Bir kac gun oralari gezip Ankaraya gitcem insallah.
Yaza kadar daha fazla calisabilirim, diplomamida aldim, suan haftada yaklasik 10 saat anca calisiyorum.
Daha cok calisim, daha cok kazanim

Ya ben bu gömleğe bayıldıııııım!
Facebooktan satışına nasıl ulaşabilirim?

Yaztatiline biletlerimi aldim 10 temmuzda ist dayim. Bir kac gun oralari gezip Ankaraya gitcem insallah.
Yaza kadar daha fazla calisabilirim, diplomamida aldim, suan haftada yaklasik 10 saat anca calisiyorum.
Daha cok calisim, daha cok kazanim

çok kazandıkça da çok harcanıyor ama biliyormusun ,bi de insan çalışınca mecburen farklı giyinmek zorunda kalıyor ,o da ek külfet aslında
ay çalışma dediniz de ben de bugün böyleydim
burası yakında bugün ne giydime dönecek sayemde
Eki Görüntüle 371059

Eki Görüntüle 371067

Eki Görüntüle 371058

etegin cok hos yaa nerden??

Evet insan ne kadar cok calisirsa o kadar harciyor,
Bugun kendimi hemen carsiya atasim geldi

teşekkür ederim
burdan ,gezer mağazasından aldım
benim de tonları çok hoşuma gitmişti
ay yok valla giy giy nereye kadar ,sonra da modası geçti diye verecek birilerini arıyor insan :18:

haklisin valla.
bende genelde cocuklar icin calistigim icin genelde rahat olan seyler giymeye calisiyorum.
birde su usume derdine bir care bulsaam keske

Deli kıııız yine çok şıksın...
Eteğini çok beğendim ben de...
Sen de bana yolla:1
:

yok yok ince şal deyince satıcı; aman içi gösteriyormu die sordum saten o demese bile ben elimi şöle bir altına koyup baktım iç felan göstermiobende çok çok dikkat ederim bu konuya
yastıklarıma şıkır şıkır demişsin ya aynısını teyzem demişti alırkenbunları al şıkır şıkır çok güzel olur diye :)))p
bu hafta sonuna doğru anneme gidiorum kumaşlarıda alıp makineyide yuklicez arabaya cümbür cemaat anneme dikiş dikmeye :))))p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…