- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.061
daha önceki resimde pelerin vardıya ben o tarz birşeyler düşünüyorum yaz için ,hem bol hem rahat geliyor banadelikızzzzzzz bu arada baharda gelio yazda malum daha ince şeyler giyicez :26:üst olarak hırka vs. neler olabilir bunlara deyinelim bundan sonra ne dersin
ben bugun diyeyim gece 1 de yazıyorum bu notu sana :))) bugun ben yokum sen cevabını yaz gelince ben okurum :)mucksss
teşekkür ederimetek çok güzelmiş..güle güle giy..
çok teşekkürlerDeli kıııız yine çok şıksın...
Eteğini çok beğendim ben de...
Sen de bana yolla:1:
eteğin çok güzelmişgezer mağazası sadece Ankarada var sanırım baktım da:26:
yok yok ince şal deyince satıcı; aman içi gösteriyormu die sordum saten o demese bile ben elimi şöle bir altına koyup baktım iç felan göstermiobende çok çok dikkat ederim bu konuya
yastıklarıma şıkır şıkır demişsin ya aynısını teyzem demişti alırkenbunları al şıkır şıkır çok güzel olur diye :)))p
bu hafta sonuna doğru anneme gidiorum kumaşlarıda alıp makineyide yuklicez arabaya cümbür cemaat annemedikiş dikmeye :))))p
Günaydınlar arkadaslarr
Delikız eteğini çok beğendim yaa renkleri ve özellikle bel kısmını sana da çok yakışmış güle güle giyin.
s.a kızlar. arada bi bakıyorum buraya. arkadaşın armineden aldıgı bal rengi parduseden bendede var:)
eklediğim resimlere bi bakarmısın. facebooktan satışı var. kargoyla 80 tl geliyor. sadece bi gömlek için çok bence
bunun kumaşı hakkında bana yardımcı olcak vamrı:S
Eki Görüntüle 370780 Eki Görüntüle 370781 Eki Görüntüle 370782 Eki Görüntüle 370783 Eki Görüntüle 370784 Eki Görüntüle 370785
kızlar merhaba ben sizden bişi rica etsem ben tesettürlüyüm 2 ay sonra kaynımın düyünü var ben elti oluyorum şöyle eltiye uygun agır ama şık tesettürlü abiye arıyorum bana tavsye ediceyiniz kıyafatler olursa cok sevinirim
hem kınaya uygun hemde düyün için lütfen kızlar bi yardım edin bana ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında bana önerceyiniz magazalarda olabilir
merhaba benim çok beğendiğim bir kıyafet var isterseniz bir bakın..Eki Görüntüle 371730
sagol canım bana yardım ettiyin için güzel bi kıyafatmiş aklında başka varsa onlarıda paylaşırsan sevinirim
Hepbaharolsa mezuniyetin varmış hayırlı uğurlu olsun , mesleğinde çok güzelmiş tabi yorucu da:) cocuklarla uğrasmak cok zor
daha önceki resimde pelerin vardıya ben o tarz birşeyler düşünüyorum yaz için ,hem bol hem rahat geliyor bana
bi de lc de bir tane gördüm resimde hoş gözüküyor ama bugün gidip bakıp inceleyeceğim nasıl birşey diye ..
Eki Görüntüle 371558
teşekkür ederimama önceki kombine de bi yorum yapın yaaa:26:
çok teşekkürlerama önceki kombine de bi yorum yapın yaaa:26:
kimse beğenmedimi yoksa
halbuki şıkır şıkırdım ayol
ya gezer mağazası ama etek DYD CLUB eteği ,netten bakabilirsin bu markaya ,gezer mağazasında bir çok markanın ürünü satılıyor
abooo annene ALLAH KOLAYLIK versin
peki niye annen toplaşma yeri onu merak ettim
kızlar bana yardım edermisiniz bende daha 1 aylık kapalıyım şal kullanıyorum ama iğne takınca hep deliniyor o yüzden takmıyorum iğne sıkı bağlıyorum ama belli bir süre sonra gevşemeye başlıyor bu seferde rahatsız oluyorum ne yapmam gerekiyor bana yol gösterirmisiniz
Eki Görüntüle 372196 Eki Görüntüle 372195 Eki Görüntüle 372194
son fotoğrafımda hamileliğim üzerimdeki.
diğer fotolardada kilolarım yazıyor
zayıflama topiğine eklemek için yüzümü karalamışken burayada koyum dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?