Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

delikızzzzzzz bu arada baharda gelio yazda malum daha ince şeyler giyicez :26:üst olarak hırka vs. neler olabilir bunlara deyinelim bundan sonra ne dersin

ben bugun diyeyim gece 1 de yazıyorum bu notu sana :))) bugun ben yokum sen cevabını yaz gelince ben okurum :) mucksss

daha önceki resimde pelerin vardıya ben o tarz birşeyler düşünüyorum yaz için ,hem bol hem rahat geliyor bana
bi de lc de bir tane gördüm resimde hoş gözüküyor ama bugün gidip bakıp inceleyeceğim nasıl birşey diye ..

Eki Görüntüle 371558

etek çok güzelmiş..güle güle giy..
teşekkür ederimama önceki kombine de bi yorum yapın yaaa:26:

Deli kıııız yine çok şıksın...
Eteğini çok beğendim ben de...
Sen de bana yolla:1
:
çok teşekkürler ama önceki kombine de bi yorum yapın yaaa:26:
kimse beğenmedimi yoksa
halbuki şıkır şıkırdım ayol

eteğin çok güzelmiş gezer mağazası sadece Ankarada var sanırım baktım da:26:

ya gezer mağazası ama etek DYD CLUB eteği ,netten bakabilirsin bu markaya ,gezer mağazasında bir çok markanın ürünü satılıyor

abooo annene ALLAH KOLAYLIK versin
peki niye annen toplaşma yeri onu merak ettim

Günaydınlar arkadaslarr

Delikız eteğini çok beğendim yaa renkleri ve özellikle bel kısmını sana da çok yakışmış güle güle giyin.

Facebook üzerinden satış yapan o gömlekler çok güzelmiş 80 tl etmez ama. özel dikim olduğu için olabilir ama yine de etmez :)

Hepbaharolsa mezuniyetin varmış hayırlı uğurlu olsun , mesleğinde çok güzelmiş tabi yorucu da:) cocuklarla uğrasmak cok zor

kızlar merhaba ben sizden bişi rica etsem ben tesettürlüyüm 2 ay sonra kaynımın düyünü var ben elti oluyorum şöyle eltiye uygun agır ama şık tesettürlü abiye arıyorum bana tavsye ediceyiniz kıyafatler olursa cok sevinirim

hem kınaya uygun hemde düyün için lütfen kızlar bi yardım edin bana ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında bana önerceyiniz magazalarda olabilir

bu kıyafetini cok beyendim hele eteyini nerden aldın fiyatınıda ögrenebilirmiyim

bide kızlar kına gecesi için bana eltiye uygun olurmu

merhaba benim çok beğendiğim bir kıyafet var isterseniz bir bakın..

Hepbaharolsa mezuniyetin varmış hayırlı uğurlu olsun , mesleğinde çok güzelmiş tabi yorucu da:) cocuklarla uğrasmak cok zor

Cok tesekkur ederim caniim.
Birde ben sinirlenmeyi kizmayi ogrenebilsem galiba cok daha kolay olur.
Ozel ders verdigim cocuklar tatilde bile ders almak icin yalvariyo,
sanirim fazla guleryuzluyum, kizinca bile cocugun halini gorunce guluyorum

Bugun eve yeni mobilyalar geldigi icin aklimdaki kombinleri ekleyemedim.
Artik aksama isler bitince insallah

hımm bak bakalım nasılmış pelerin izlenimlerini paylaşırsın bizle..Bende yazın ferah bişeyler istiyorum eşim kap tarzı şeyler giydirmior ancak yazlık ince hırkalardan giyiyorum yada uzun tuniklerdengenelde spor giyinirim ben..Evlenene kadar spor ayakkbı nedir bilmezdim şimdi convers vs. ayağımdan çıkmıo
Anneme 15 gunde bir giderim ben onlar izmitteler ben herşeyi burdan alıp götürcem dikcez son kararım

kızlar bana yardım edermisiniz bende daha 1 aylık kapalıyım şal kullanıyorum ama iğne takınca hep deliniyor o yüzden takmıyorum iğne sıkı bağlıyorum ama belli bir süre sonra gevşemeye başlıyor bu seferde rahatsız oluyorum ne yapmam gerekiyor bana yol gösterirmisiniz

son fotoğrafımda hamileliğim üzerimdeki.
diğer fotolardada kilolarım yazıyor
zayıflama topiğine eklemek için yüzümü karalamışken burayada koyum dedim...

Valla tatlim ignesiz olmazki, yani ben ignesiz kullanmam, ve delinen sal almiyorum bu yuzden alirken cok dikkat ediyorum.
Belki yanlardan igne yaparsan en azindan cok fazla gevsemez veya kaymaz..
Dahada az delinir..

kızlar tesettür üzerine bildiğiniz bloglar varsa paylaşırmısınız rica etsem. bugün bi arkadaş bi blog paylaşmış gerçekten çok gzl fikirler edindimm ona burdan teşekkürü bir borç bilirimmm bunun gibi bloglar varsa paylaşalım arkadaşlarr ne dersinizz

herkese selam bi ara çok tkılıyordum buraya ama fırsat bulamıyorum uzun süredir abiye telaşım başladım model arıyorum kaynımın düğünü var biran önce terziye gitmem gerek güzel bir model arıyorum fikir istiyorummmm

iğneler şalı deliyor gercekten de özellikle ipek olan sallarımı takarken kıyamıyorum boğaz kısmını iyice sıkıyorum böylelikle boynum boğazım gözükmüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…