- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.081
Eki Görüntüle 372196 Eki Görüntüle 372195 Eki Görüntüle 372194
son fotoğrafımda hamileliğim üzerimdeki.
diğer fotolardada kilolarım yazıyor
zayıflama topiğine eklemek için yüzümü karalamışken burayada koyum dedim...
çok ii zayıflamışsın canım , doğum yapınca zaten yavas yavas gdiyor fazlalıklar ...
bende tamamen 1 yılda eski halime dönmüştüm .
Valla tatlim ignesiz olmazki, yani ben ignesiz kullanmam, ve delinen sal almiyorum bu yuzden alirken cok dikkat ediyorum.
Belki yanlardan igne yaparsan en azindan cok fazla gevsemez veya kaymaz..
Dahada az delinir..
kızlar tesettür üzerine bildiğiniz bloglar varsa paylaşırmısınız rica etsem. bugün bi arkadaş bi blog paylaşmış gerçekten çok gzl fikirler edindimm ona burdan teşekkürü bir borç bilirimmmbunun gibi bloglar varsa paylaşalım arkadaşlarr ne dersinizz
s.a kızlar. arada bi bakıyorum buraya. arkadaşın armineden aldıgı bal rengi parduseden bendede var:)
eklediğim resimlere bi bakarmısın. facebooktan satışı var. kargoyla 80 tl geliyor. sadece bi gömlek için çok bence
bunun kumaşı hakkında bana yardımcı olcak vamrı:S
Eki Görüntüle 370780 Eki Görüntüle 370781 Eki Görüntüle 370782 Eki Görüntüle 370783 Eki Görüntüle 370784 Eki Görüntüle 370785
canım delinen şal almıyorum demişsin yaa belli mi markası filan var mı
s.a kızlar. arada bi bakıyorum buraya. arkadaşın armineden aldıgı bal rengi parduseden bendede var:)
eklediğim resimlere bi bakarmısın. facebooktan satışı var. kargoyla 80 tl geliyor. sadece bi gömlek için çok bence
bunun kumaşı hakkında bana yardımcı olcak vamrı:S
Eki Görüntüle 370780 Eki Görüntüle 370781 Eki Görüntüle 370782 Eki Görüntüle 370783 Eki Görüntüle 370784 Eki Görüntüle 370785
kızlar sefamerve'den şal yada eşarp alan varmı,memnunmusunuz ?
birde ilk kez şal kullanıcam bi tane aldım ama bi türlü beceremedim,şaldamı bi problem var yoksa benim kafammı yamuk
şalı çene altından iğneylemi tutturuyorsunuz,kenarlardada iğne kullanıyormusunuz ?düzgün durması için neye dikkat ediyorsunuz.benim yüzüm oval,biraz uzun yani yuvarlak değil,şal takınca kenar kısımlarını ayarlayamıyorum,öne doğru kayıyor ve yüzüm kayboluyor
bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar sefamerve'den şal yada eşarp alan varmı,memnunmusunuz ?
birde ilk kez şal kullanıcam bi tane aldım ama bi türlü beceremedim,şaldamı bi problem var yoksa benim kafammı yamuk
şalı çene altından iğneylemi tutturuyorsunuz,kenarlardada iğne kullanıyormusunuz ?düzgün durması için neye dikkat ediyorsunuz.benim yüzüm oval,biraz uzun yani yuvarlak değil,şal takınca kenar kısımlarını ayarlayamıyorum,öne doğru kayıyor ve yüzüm kayboluyor
bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
canım o siteyi takip ediyorum ama hiç almadım. dışarıda satılan 10 tl lik şallar kargo parasıyla falan 20 yi buluyor orada .
ben ipek sal örtersem kullanmıyorum boynumu iyice kapatıyorum zaten ipekler baya tok ve kullanışlı oluyor .
eğer iipek dıış örtersem iğne kullanıyorum çünkü düzgün durmuyor .öne kayıp bi tuhaf duruyor .
sağolasın teşekkür ederimDeri ceketini beeğndim canım etekle güzel kombin edilir güle güle günlerde kullan .
Canim kullanirken genelde ipek kullaniyorum. Ipek fazla delinmiyor,
daha uzun omurlu oluyor.. Genelde basindan kayar diye korkuyosundur hic kaymiyor ya ipek alisinca..
Hem simdi duz durmamasi moda o yuzden salin gitsin
by fyz ünlü,t.fashion 23.blog, zehra ne söyler, tuğbanın aynası, meyye's.canım bende yeni kapandım burdan fikir oluyor banada
ceketin çok güzelmiş çok beğendim sana da çok yakışmış ,şalın da çok güzel ,ne diyorlar bu şallara merak ettimBu da benden bugün çekilmiş bir resmim. Şalı iğnesiz bağladım göründüğü gibi kayma veya boyun görünme yok :) salın uçları rüzgardan öne gelmiş arkada kullanıyorum normalde
ceketin çok güzelmiş çok beğendim sana da çok yakışmış ,şalın da çok güzel ,ne diyorlar bu şallara merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?