Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

çok ii zayıflamışsın canım , doğum yapınca zaten yavas yavas gdiyor fazlalıklar ...
bende tamamen 1 yılda eski halime dönmüştüm .

sağol canım.bebeğim 8 aylık. ama ben bu kiloyu 2,5 ayda verdim...
emzirme işimiz malesef erken bitti oyüzdende erken diyete başladım...

by fyz ünlü,t.fashion 23.blog, zehra ne söyler, tuğbanın aynası, meyye's.canım bende yeni kapandım burdan fikir oluyor banada

nerden ulasabilirim oraya acaba

Yaa süper kombinler yapmışsın bayıldım yaaaa çok güzeeeel

kızlar sefamerve'den şal yada eşarp alan varmı,memnunmusunuz ?

birde ilk kez şal kullanıcam bi tane aldım ama bi türlü beceremedim,şaldamı bi problem var yoksa benim kafammı yamuk

şalı çene altından iğneylemi tutturuyorsunuz,kenarlardada iğne kullanıyormusunuz ?düzgün durması için neye dikkat ediyorsunuz.benim yüzüm oval,biraz uzun yani yuvarlak değil,şal takınca kenar kısımlarını ayarlayamıyorum,öne doğru kayıyor ve yüzüm kayboluyor

bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

canım bende genelde şal eşarp kullanıyorum ama hiç iğne kullanmıyorum ama belli olmuyorda kullanmadığım..:26:

canım o siteyi takip ediyorum ama hiç almadım. dışarıda satılan 10 tl lik şallar kargo parasıyla falan 20 yi buluyor orada .
ben ipek sal örtersem kullanmıyorum boynumu iyice kapatıyorum zaten ipekler baya tok ve kullanışlı oluyor .

eğer iipek dıış örtersem iğne kullanıyorum çünkü düzgün durmuyor .öne kayıp bi tuhaf duruyor .

aynen ..dışardaki malları 2 katı fiyatına satıyorlar ..geçen sosyete pazarında bir güzel şallar vardı size anlatamam ,hem de 5 tlye
herkese merhaba bu arada
dün gittim yine alışveriş yaptım ..
aşağıdaki deri ceketi ve çantayı aldım ..
bakalım beğenecekmisiniz

Eki Görüntüle 373295 Eki Görüntüle 373296 Eki Görüntüle 373297

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da benden bugün çekilmiş bir resmim. Şalı iğnesiz bağladım göründüğü gibi kayma veya boyun görünme yok :) salın uçları rüzgardan öne gelmiş arkada kullanıyorum normalde

Eklentiler

• $w.webp
    82 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Canim kullanirken genelde ipek kullaniyorum. Ipek fazla delinmiyor,
daha uzun omurlu oluyor.. Genelde basindan kayar diye korkuyosundur hic kaymiyor ya ipek alisinca..
Hem simdi duz durmamasi moda o yuzden salin gitsin

canım ben yeni kapanınca birşey bilmeden aldım şallarımı renklerini beğendim ordaki çalışan bayan yardım etti örtmesini filan gösterdi ama ipek iyi olur filan demedi bide ipekler pahalı bildiğim kadarıyla armandanın %18 ipekli olanlar var bide onlardan deneyim diyorum

Bu da benden bugün çekilmiş bir resmim. Şalı iğnesiz bağladım göründüğü gibi kayma veya boyun görünme yok :) salın uçları rüzgardan öne gelmiş arkada kullanıyorum normalde
ceketin çok güzelmiş çok beğendim sana da çok yakışmış ,şalın da çok güzel ,ne diyorlar bu şallara merak ettim

Canım çok güzel kombinlemişsin üstünü.Ceketin de çok güzel.Bende böyle ceketle etek giymeyi çooook istiyorum dışarda ama alışabilirmiyim,rahat olur mu dışarda ya da yakışır mı bilmiyorum:44:Çünkü şuan ki tarzım çok farklı pantolon giyiyorum hep ama artık etek giymeyi istiyorum..Bide,İstanbul da yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba böyle çok çeşitli güzel etekler nerde bulabilirim burda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…