Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tşk ederim canım . denee bence güzel olur kesin. altımdaki tam çıkmsmşı ama bol bir pantolon etek .
bende senin gibi genelde pant. giyinirim arada bir böyle etek giyindiğimde oluyor ..
ümraniye-fatih-pendik buralarda etek çeşidi çok diye biliyorum

Ben önceden şalı pek şık bulmuyordum ama şimdi hiç eşarp kullanmaz oldum hep şal takıyorum Takmasını bilince havalı da duruyor...İki ucunu öne de bıraktığım oluyor arkaya attığım da...Çok kolay kullanımı özellkle kışın kulaklarımı çok sıcak tutuyor
Sefamerveden alışveriş yaptım ben soran arkadaşa cevap vermiş olayım bayağı indirimli bi eşarp kampanyası olmuştu sultan serisiydi galiba ama 3 tane falan eşarp almıştım..Şallar çok pahalı gelmişti bana şahsen ama...

bende şalı hiç yakıştırmazdım kendime dolama yapmayıda sevmezdim
gözlükten dolayı sevmyormuşum meer
iğne zor kullanıyorum özellikle yazın yara yapıyor bana
o yüzden şalla çok mutluyum artık
önü biraz içe katlayıp ve katladığın yerden iğnelersen kaymıyor

fatihte var etekler fyatlar sezon başı uçuktur ama sezon sonu iyi oluyor
yazın etek bol pantolon giyiyoum ben etek gbi oluyor ya yada pantolon etek
kışıntunik pantolon
ceket armineden amıştım geen sezon
sezon sonlarını kaırmamak gerek bu seneye giymesek de seneye yatırım

Canım ben Pendikte oturuyorum..Pendik tekstil cenneti.burda kapalı giyime dair cok fazla çeşit var. lcw den ben bugun kot etek aldım hosuma gitti oraya bakabilirsin .. beklerim bizimilcemize.:)

iyi akşamlar kızlar: )))
uzun zamandır uğradığım yok bu taraflara
malum düğün hazırlıklar,vizeler...biraz yoğun bir döneme girdim
kombinlere göz atayım dedim,maşallah hepside çok güzeller
bende gelmişken boş gelmeyim dedim veeeeeee

haftasonu eşim geldi,göksuya gittik: ))
arkamdan çektiği bi resmimi koyayım dedim: )))
diğerleride yeni şallarım: ))
malum lazer kesim,koleksiyonu oluşturdum bir nevi
hemen hemen her rengini aldım sefamerve.com dan,
ama bu desenli şallarım,bursa kumaş pazarından: )
yazlık çok ince şal istiyordum(desenli),kızılayda bursa kumaş pazarına gittim ve bu 3 şalı sadece 15 tlye mal ettim
hatta karışık renkli olan şaldan fazlaca aldım,2 şal çıktı o kumaştan,biri anneme biri bana.toplam 4 şal çıktı.
kenarlarını ise annem yaptı,ortaya böyle birşey çıktı...
önü oldukça tok,kaymıyor ve çok zarif...ipek şallardaki o kalınlık gözüme hitap etmiyor malesef: (
şalda biraz zariflik ve şıklık arıyorum,sanırım tarzımdan dolayı :86:
yarın kombinde ekleyeceğim inşallah

^ Canim sallarin cok guzelmis,
Gule gule kullan..

Bildiginiz gibi mezuniyetim vardi.
Ne giyecegim konusunda kararsizdim.
Size fikir sordum hatta aklimda bir kac kombini secip gostercektim ama son gunler yogun gecti.
Hic firsatim olmadi, hatta sabah apar topar ciktim,
Insallah sizlerde benim bugunku halimi begenirsinizzz

Bu arada ayakkabilarimda cantamla ayni renkteydilerr..

çizgili nar çiçeği renkli olanı mı bursa dan aldın bayıldım ya benimde almam lazım

çizgili olan şalına bayıldım canım çok güzelmiş güle güle kullan kumaşçıdan ne deyip aldın kumaşı

güle güle kullan şallarını , çizgili olan hoşmuş ama saçın görünüyor arkadan ,biraz ince gibi geldi bana:26:
kumaşçıda uğraşamam ben senin gibi ama sosyete pazarlarına uğra ,özellikle sıhhiyeye ,orda acayip güzel şalları 5 tlye satıyorlar ,geçen bi tane gördüm tezgahta mesela ,aynısını nette 30 tlye görmüştüm
renkleri güzel ama

ceketin ve şalın çok hoşmuş ama kot etek gözümü tırmaladı ,başka bir etek olabilirdi :26:
yine de güzel olmuşsun ayrıca yeniden tebrikler mezuniyet için

teşekkür ederim canım: )senin kombinine bayıldım,şalın benimkinden: )

çizgili nar çiçeği renkli olanı mı bursa dan aldın bayıldım ya benimde almam lazım

bursadan değil canım bursa kumaş pazarından aldım
onun su yeşili pembeli beyazlı çizgiliside vardı,bi ara gidip ondanda kestireceğim: )

çizgili olan şalına bayıldım canım çok güzelmiş güle güle kullan kumaşçıdan ne deyip aldın kumaşı

canım kumaş şifon.kumaşçıya gidip,şal için şifon kumaşlara bakacağım deyince gösterirler.hem düz renklileri var hemde desenliler

delikız ben bile göremedim sen nasıl farkettin ya
sen deyince dikkatle baktım,biraz gözüyor gibi ama ben aynada baktığımda çok belli olmuyordu,en kötü ihtimal içine beyaz bir yemeni bağlayarak kapatabilir,daha öncede yapmıştım
sosyeteyede bakacağım: )))

delikız bende gördüm bu şalları çokta beğendim...ama bunların kumaşı hani ipek gibi duranlar varya?(aslında ipek değil bu arada) ondan...
bu şallar,çok leke tutuyor,parfüm veya su izi dahi kalıyor
eğer lazer kesim alacaksan,şifon şallardan al,onlarda aynı fiyat,ben hep onlardan aldım.hem diğeri gibi kaymıyor hemde leke tutmuyor.

evet kızlar bugünki kombinimde sıra: )
yenimodadan aldığım etek,koton bluz ve dün aldığım şifon şallarımdan biri,annem sağolsun çekiverdi resmimi: )
okulda çetirmeyi unutmuşumda
bu arada şalımın rahatlığğını bugün test etmiş oldum,hem çok rahat hemde kayma sorunu yok,en güzel yanıda yazın kullanımı rahat olacağa benziyor: )

arkadaşlar bir siteden bu eteği sipariş ettim sizce nasıl?

Eklentiler

• $tn1_634674345936845002.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 63
Bende tsk ederim caniim.
Sal cok leke tutuyor ama yaa...
Bugun cok daha ince ipekimsi sallar aldim,
yarin resmini eklerim takipta..

biliyorum canım: (
onun tek çözümü lazer kesimlerde şifon şalları tercih etmek,onlar çok daha rahat ve kir tutmuyor.
deseninden ve baştaki zarif duruşundan dolayı vazgeçemiyorum lazer kesimden
çok hoşuma gidiyor.
yarın şallarını koy bakalım,merakla bekliyorum: ))
bende bu hafta içi gene gidip alayım diyorum: )

arkadaşlar bir siteden bu eteği sipariş ettim sizce nasıl?

tozlu giyimde vardı bu etek: )
bende çok beğenmiştim hatta alacaktım ama son anda vazgeçtim,çok koyu geldi gözüme,malum yazda geliyor,bir ton açığını aldım yenimodadan.hatta üstteki kombinimde var.
güle güle kullan,çok hoş: )

Bu yesile bayiliyorum yaa, ozelliklede lacivertle olan kombine.
Gule gule giy etegini caniim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…