- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.121
Bu yesile bayiliyorum yaa, ozelliklede lacivertle olan kombine.
Gule gule giy etegini caniim..
tozlu giyimde vardı bu etek: )
bende çok beğenmiştim hatta alacaktım ama son anda vazgeçtim,çok koyu geldi gözüme,malum yazda geliyor,bir ton açığını aldım yenimodadan.hatta üstteki kombinimde var.
güle güle kullan,çok hoş: )
günün ilk eteğini ben paylaşayım kızlar: ))
geçtiğimiz aylarda nette gezinirken,bi yer buldum,facebook sayfasıda var hatta.
''SÜMEYYE'S 2012 MAKSİ ETEK KOLEKSİYONU''
ordan şu eteği sipariş etmiştim 10 gün önce;dün eşime gitmiş,eşimde bana kargoyla yollayacak
Eki Görüntüle 374523
yüksek bel eteklere bayılıyorum
önce maille ölçülerimi verdim sümeyye hanıma sonrada istedğim etek boyunu,sağolsun en kısa zamanda hazırlamış,
bana geldiğinde kombinleyip paylaşacağım inşallah: )
günün ilk eteğini ben paylaşayım kızlar: ))
ordan şu eteği sipariş etmiştim 10 gün önce;dün eşime gitmiş,eşimde bana kargoyla yollayacak
Eki Görüntüle 374523
önce maille ölçülerimi verdim sümeyye hanıma sonrada istedğim etek boyunu,sağolsun en kısa zamanda hazırlamış,
netten tesettür urunlerını aldıgınız sıteler var mı
yenimoda hem güvenilir hem uygun..ordan alıyorum çoğu dışgiyismi..sefamerveden de şal....
uzun süredir boyunluk alıcam diyip duruyordum sonunda aldım ve kullandım.
nimet gibi birşeymiş bu boyunluk yane kadar rahatmış. ne kadar serinmiş tabi. yazın boynu hafif açık elbiselerimi sırf içine badi giymemek için kenara atmıştım ama bu yaz hepsini giyicem kararlıyım.
kızlar üsküdar'da falan renk renk boyunluk bulabilir miyim acaba?
uzun süredir boyunluk alıcam diyip duruyordum sonunda aldım ve kullandım.
nimet gibi birşeymiş bu boyunluk yane kadar rahatmış. ne kadar serinmiş tabi. yazın boynu hafif açık elbiselerimi sırf içine badi giymemek için kenara atmıştım ama bu yaz hepsini giyicem kararlıyım.
kızlar üsküdar'da falan renk renk boyunluk bulabilir miyim acaba?
teşekkür ederim canımnasıl kombinleyebilirim fikir verirmisiniz:26:
netten tesettür urunlerını aldıgınız sıteler var mı
yaa ben bu etegı cok begendım kım dikio kım yapio bana bi haber ucuruverin gaari :)
Bu etek cok guzelmis yaa,
Gule gule giy..
Bende odamin isini bitirim dun kararsiz kalip alamadigim etegi bugun alcam insallah..
canım googleda SÜMEYYE'S 2012 MAKSİ ETEK KOLEKSİYONU diye arat,bu ve bunun gibi bir çok etek göreceksin fiyatlarıyla birlikte.
eğer almaya karar verirsen aynı sitede,sümeyye hanımın mail adresi var,oradan bedenini,hangi modeli istediğini,etek boyunuda bildiriyorsun yaklaşık 10 gün sonra geliyor.(1 hafta dikimi sürüyor 3-5 gün arasıda kargo)
saol canım bedenlerde sorun oluyor mu
çok güzel ya acaip bayıldım ama çok pahalı 94 teleee
aslında alsam çok güzel olur üst bedenım alt tarafıma göre daha zayıf yanı bu benım basen
kalınlgımı güzel örterbu yaz da görümcemin düğün müğün işleri var o zaman hem şık hem farklı
olabilirim öle vıcık vıcık abiye sevmıom ben :) yaa bu platform ayakkabılara flm güzel olur ama
ööff ööf :) para biriktirmem lazım :) peki canım kumaşı nasıl çok kalınmı mevsımlık mı naylonumsumu pamuklumu :)
çok soru soruyorum ama çook sevdim yaa güle güle giy canım sen de :)
eteğini güle güle giygünün ilk eteğini ben paylaşayım kızlar: ))
Eki Görüntüle 374523
ben farkederimdelikız ben bile göremedim sen nasıl farkettin ya
sen deyince dikkatle baktım,biraz gözüyor gibi ama ben aynada baktığımda çok belli olmuyordu,en kötü ihtimal içine beyaz bir yemeni bağlayarak kapatabilir,daha öncede yapmıştım
sosyeteyede bakacağım: )))
orasını bilmiyorum tabi ,ekranda çok güzel duruyor almadım zaten ben de görmediği şeyden emin olamam ,dokunmam bakmam lazımdelikız bende gördüm bu şalları çokta beğendim...ama bunların kumaşı hani ipek gibi duranlar varya?(aslında ipek değil bu arada) ondan...
bu şallar,çok leke tutuyor,parfüm veya su izi dahi kalıyor
eğer lazer kesim alacaksan,şifon şallardan al,onlarda aynı fiyat,ben hep onlardan aldım.hem diğeri gibi kaymıyor hemde leke tutmuyor.
bu tonlarda bir etek ben de almak istiyorumevet kızlar bugünki kombinimde sıra: )
yenimodadan aldığım etek,koton bluz ve dün aldığım şifon şallarımdan biri,annem sağolsun çekiverdi resmimi: )
okulda çetirmeyi unutmuşumda
bu arada şalımın rahatlığğını bugün test etmiş oldum,hem çok rahat hemde kayma sorunu yok,en güzel yanıda yazın kullanımı rahat olacağa benziyor: )
Eki Görüntüle 374219
canım 89 tl 94 değil(sanki çok fark varmış gibi)
bana daha gelmedi,eşim erzurumda,ödemeyi eşim yaptığı için(kapıda ödemeli) erzuruma gitti etek,eşimde pazartesi bana kargoyla gönderecek.
ama eşimin dediğine göre kumaş kalınmış.Krep kumaşı.
yazında giyilir diye düşünüyorum,birde ben erzuruma gelin gideceğimden(malum soğuk memleket) rahatça giyerim diye düşündüm.
için rahat olsun,bitme gibi bir durumu olmaz.
çünkü halihazırda yani stokta ürün yok,sipariş üzerine çalışıyorlar ve sizin ölçülerinizi alarak yapıyorlar.
bende senin gibiydim,nerdeyse 1,5 2 ay bu eteğe aşk duydum :86:
benim belim ince ama kalçalarım var,bu tip etekler bana güzel gidiyor,hem uzun gösteriyor hemde kalçayı kapatıyor,hem modasıda geçmez,standart bi renk,hardalla kahve arası...
gelin alışverişi için vakit olmadığından netten yapalım dedik,o vesileyle alma imkanım oldu.
Rabbim sanada nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?