- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.161
evet aynenzevklerimiz kalplerimiz birmiş demekki canım
50 tl aldım Sefanur Şölen diye bir akradasın butiği var online da satış yapıyorlar .umarım üzerimde de güzel durur.
delikız kombinin çok hoş,özellikle hırkanla kolyenin uyumu çok hoşuma gitti
mrb kızlar bende tesettürlüyüm.takip ettiğim ikitane tesettür sitesi var..bugün akmağazaada bitrençkot beğendim kararsızım hiç alışveriş yaptınızmı ordan nasıl
hepsini dik buraya da eklebir kaç gundur yoktum yeni geldim annemden kızlarminderlerimi diktim henuz yerlerine yerleştirmedim çoookkkk işim var çokkkk
kızlar çok güzel şeyler paylaşmışsınız gözümden kaçmadı
Online tesettür alışveriş siteleri ilk mesajda toplansa çok iyi olur aslında.
Benim bildiklerim:
yenimoda
tozlugiyim
akmağaza
sefamerve
Başka bildiğiniz hangi siteler var?
ne dion sen yav :)))) dikildi saten kılıflarevet aynen
teşekkür ederim
kolyemi çok severek aldık görmemiş gibi herşeyle kullanıyorum
hoşgeldin
akmağazayı ben de takip ediyorum
ama hiç almadım :44:
hepsini dik buraya da ekle
eklemezsen sana bi daha kombin mombin yok
mombin ne oluyorsa
bu kadarcık mı yani yorumun küstümmm
ne dion sen yav :)))) dikildi saten kılıflarbugun kanepenin örtüsünü yıkadım bir sürü iş yaptım yoruldumm mombin istiyorum bennnnnnn
çok işim var deyince hepsini bitirmedin sandım ula
mombin yok kalmamış ,kombin versem olur mu
olur olurben aslında iyice inceledim kombinlerini dun aceleyle cevap yazdım çok beyeniyorum kombinlerini artı birde senin fiziğinde düzgün ne giysen yakışıyor ben kilo vermeye çalışıorum şu an sinirlerim acayip bozukdu kilo verememekten sen bişey uyguluyor musun??
ayyy teşekkür ederim çok utandım
ben kilo almayan bir yapıya sahibim yarım tepsi baklava yedim geçen nerdeyse
ama evlendiğim dönem haptan ötürü 12 kilo aldım ,kilo değil de ödem yaptı boş şişlik ..
1,5 ayda verdim o kiloyu da ,diyet uzmanı var karşında çok şanslısın
en kolay ve basit kilo verme yolu ..
sabah ve öğlen abartmadan istediğini ye ,akşam 6dan sonra hiçbirşey yeme ..
günde 2 litre su ve 2 fincan yeşil çay ..
kısa sürede çabucak kilo verirsin ..
gece çok acıkırsan bir porsiyon meyve at ağzına ..
bak tüyoları verdim bu kıyağımı da unutma
işte su içmen bir numaralı şart ,içmezsen kilo vermen çok zor ..teşekkurler canım hemen hemen bu dediklerini uyguluyorum şu anbenim kilo almama sebep çoğunlukla su içmemem şimdi en az 10 bardak içmeye çalışıorum alıştırıyorum kendimi ne güzel bünyen kilo almaması şanslısın valla
işte su içmen bir numaralı şart ,içmezsen kilo vermen çok zor ..
evet anneme çekmişim ,4 çocuğu var çocuktan önce de 65 miş 4 çocuktan sonra 60 idi
hem de kilo alırmış hamilelikte ama çabuk verirmiş sonra da sabit kalırmış,ben de öyleyim inş. böyle devam eder..
30 yaşına geldim zaten minyon olduğum için kimse yaşıma inanmıyor
eşim de zaten kilo al çocuk gibi kalıyorsun yanımda diyor
ne kadar oldu sen başlayalı diyete ,verdinmi hiç kilo
:44:
evet hormonlardan da olur kilo vermekte zorlanma işi..maaşallah diyelim sizegeçen hafta başladım ben 74 idim 72.5 çıktım bu sabah ama annemlerde yedim tabi ama 1 ayı geçkindir uğraşıordum vermeye olmuyordu tsh yuksek olduğu için sonunda diyetisyene gittim bende
evet hormonlardan da olur kilo vermekte zorlanma işi..
diyetisyen ne dedi peki
saten 3.5 aydır endokrinoloji bölümünde tedavideyim bebek için(( hormonlar yavaş çalışınca yumurtlamada olmazmış (( ilk ay verdiği ilaç fayda etmedi indirmedi değerlerimi ( Allahtan erken uyandım çünki doktorun dediği tarihten önce kan verip tshıma baktırmıştım yuksek çıktı tekrar acilen gittim ilacı değiştirdi bakalım umutluyum inş. iner değerlerim bu arada diyetisyene gidicem dedim eşime git dedi çünki kendi kendime veremez oldum sinirlerim alt üst olmuştu
diyetisyen bol su içmemi zeytinyağı ve şekerden uzak kalmamı verdiği listeye uymamı istedi.. ben bazen sabah yediğimle akşam ederdimböle işte.... bu süreci yaşadım..
çok geçmiş olsun
RABBİM En kısa zamanda ikimizin de kucağını doldursun inş.
evet doktor doğru demiş yağ ve şekerden uzak dur ama sıfıra da indirme çünkü vucut pes ediyor o zaman deforme oluyor ,onlara da ihtiyaç var sonuçta..
diyetisyenin dediklerine uyup bol su içersen halledersin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?