- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.201
kizlar benide araniza alirmisiniz ??
kizlar benide araniza alirmisiniz ??
burdayım Berrak
boşver üzülmene gerek yok ,beni savunduğun için sağol ,takıntılı insanlarla uğraşamam ,ben espri ile girdim moral vermek babındaki tarzım öyle zaten şen şakrakım ama maşallah mahkeme kurdular mübarek soru da soru bu ne yaa,her gelene böyle soruyorlarsa yandık ,sohbetimi sevdiysen konuşursun sevmediysen konuşmazsın ,kaldıki ben kimseye cevp vermek zorunda da değilim ama nezaketen cevap verdim orası da ayrı ,boşver sorun değil yani ..ne oldu öbür tarafta öyle(( şaka yollu konuşuyordunuz ya birden olaylar başka yöne çekildi üüzldüm
boşver üzülmene gerek yok ,beni savunduğun için sağol ,takıntılı insanlarla uğraşamam ,ben espri ile girdim moral vermek babındaki tarzım öyle zaten şen şakrakım ama maşallah mahkeme kurdular mübarek soru da soru bu ne yaa,her gelene böyle soruyorlarsa yandık ,sohbetimi sevdiysen konuşursun sevmediysen konuşmazsın ,kaldıki ben kimseye cevp vermek zorunda da değilim ama nezaketen cevap verdim orası da ayrı ,boşver sorun değil yani ..
iyi akşamlar civciv:86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
iyi akşamlar kızlar
delikız o tatsız konuya baktım,hoş olmamış pek yaptıkları,aslında ordan birini tanırım(daha önce burda yazardı),kötü niyetlide değildir ama niye öyle yaptı(lar) anlamış değilim :26:
hoş olmamış
bugün kimse kombin paylaşmamış,bari ben yeni diktirdiğim yazlık,pardesü niyetine kullanacağım pelerinimi göstereyim size: )
Eki Görüntüle 381272 Eki Görüntüle 381271 Eki Görüntüle 381270 Eki Görüntüle 381269
Eki Görüntüle 381273 Eki Görüntüle 381274 Eki Görüntüle 381275 Eki Görüntüle 381276
Eki Görüntüle 381277
yalnız,altımdaki şeyi dikkate almayıno benim çiçekli donum
kombinimin yegane bir parçası
akşam ev halimle,size göstermek için çekindiğim için ve pelerin uzun olduğu için etek giyme ihtiyacı hissetmedim: )
bu arada kargodan eteğim geldi,çok güzel oldu,güzel epkiler aldım: )hatta okulda bi kız,yemekhanede yanıma gelip sordu nerden aldın diye,bende dedimki:''heheheee daha çok ararsın'' tabi içimden :86:
iyi akşamlar civciv
valla bilmiyorum neden öyle yaptıklarını ama ben takmıyorum çünkü çok gördüm böyle ukala insanları ,hele bi tanesi çok bilmiş ama cevap verip de ortamı germek ,BERRAKın uğradığı topiğin tadını kaçırmak istemedeim.Onlar kendince eğlensin boşver insanlara iyi niyet yarmıyor ,herkes mutsuz ve sorunlu olduğu için benim gibi şen şakrak,mutlu birine rastlayınca oha oluyorlar ,tuhaf geliyor ..
neyse ..
gelelim pelerine ..
mevlana gibi olmuşsun
ama yaz için ideal ve rahat birşey ...
efil efil giyersin artık ,güle güle giy
ben de buna benzer ama sade kumaş değil de biraz daha afilli birşey görmüştüm ama beyazdı ,giydim valla öyle süper olduki gelin gibi olmuştum
ama almadım hem de fiyatı da çok uygundu ..
jötem diye bir marka var duydunmu bilmem ama orada indirimdeydi ,bi ara tekrar gidip bakacağım belki alan olmamıştır da hala oradadır
beyaz da her renkle gidiyor be yaa
çeşit çeşit kombinle uzun süre giy dimi
sana da beyaz çok yakışmış..
eteğinin güzel olmasına sevindim ,en azından göründüğü gibi çıkmış
ben kombin eklemedim ki siz ekleyin diye ve başarılı oldum bak dayanamadın ekledin
yine çok konuştum sanırım
idarelik bi tane çok sade işyeri kombini ekleyeyim bari hadi
Eki Görüntüle 381436
kolyem ve yüzüğüm
bu yüzüğü çok seviyorum renginden dolayı da herşeyle takılıyor
bi de bir şeyi çok seversem herşeyle takarım ,çingene miyim neyim
Eki Görüntüle 381435
Dün ne oldu nasıl oldu anlamadım sanırım senin yabancılık çekmeden direk şen şakrak girmen topice ters tepki yaptı :))) neyse yıldızlarınız barışmadı diyelim :))
doktordan geldim bende şükür herşey yolunda :) bu arada kilo vermişim evde tartıldım da:))
Kombinlerle karşılaşmak moral verdi bana:)) yazlık ne giycem hala düşünüorum kumaş pazarından da bişey bulamadımsadece simli beyaz bir kumaş aldım ne işime yarayacaksa :))) gömlek pantolon çıkıyorum daha değişik bişeyler düşünüorum ama bulamıyorum.
çok sevindim doktor işine ,hep böyle gider inş.
sıkılmayın diye ekledim valla yoksa öyle cafcaflı bir kombn yok ortada
ne bileyim sen de pelerin yap beyazdan olmazmı
olsun aman rahat olmak en güzeli ,haftasonları ben de tunik pantolon hatta eşofman üstüm tunik gibidir benim kalçamı kapatır takıyorum üzerime onu ,altıma da pantolon çıkıyorum dışarı
her zaman tam takır giyinecek halimiz yokya
bütün gardrobu saydınheh bende onu diyorum saten gömlek dediğim tunik gömlek tarzı kalçalarımı örter ve hep xl buyuk beden alırım :)) hep spor takılıorum saten yaz geldimi:)
2 yada 3 tane jilem var hatta biri beyaz üzerine pembe minik çiçekli bir kere anca giydim üstüne bişey uyduramadım kibeyaz giysem içimi gösterecek die korkumdan bol paça pantolonlar güzel oluyor kot birde penye tarzı giyiyorum böle işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?