- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.141
eteğini güle güle giy
ben de yüksek bel seviyorum ama doğrusu bir eteğe o parayı vermem ,sonuçta sadece bir etek giymiyoruz ,her gün farklı etek giyiyoruz ,ama özel bir gün için belki alınabilir ,gerçi ben onun için de bu kadar para vermemya
ben farkederimbu konuda hassasım çünkü ,şeffaf şeylerdn hiç hoşlanmam
orasını bilmiyorum tabi ,ekranda çok güzel duruyor almadım zaten ben de görmediği şeyden emin olamam ,dokunmam bakmam lazım
iyiki de almamışım bak
bu tonlarda bir etek ben de almak istiyorum
güle güle giy
etek gömlek hoş ama şalı beğenmedim :18:
içinde yeşil tonu olsa da pembe çok gözüme battı :18:
yeşil ağırlıklı şal daha ii olurdu diye düşünüyorum
şal burda göründüğü gibi değil aslında: )cep telofonunda çektiğim için garip durmuş
normalde şalın içinde,saks mavisi,vişne çürüğü,yeşil,lacivert,her renk var: )
fotoda tam çıkmamış,canlısı göze batmıyor: )
eteğe bende o kadar para vermezdim,bugüne kadar bi nişan alışverişinde bu kadar vermiştim(ben bile değil nişanlım: )o da ısrarından dolayı),birde bu etek(bu da gelin alışverişinden dolayı eşim aldığı için gene o ödedi: ))...
banada çok geldi,ama şu da var.renk olarakta bu rengi aldım,bu benim genel rengimdir,yani hep tercih ederim,o yüzden uzun süre giyerim diye düşündüm,bide ben pantolon hiç giymiyorum,tek seçeneğim etek..
bayağıdır etekte almıyordum,gelin alışverişi vesilesiyle bu ve yeşil eteğimide almış oldum: )
eheueheu 5 tl 5 tl'dir
evt 89 muş canım gördüm....stok sorunu olmaması da güzel :) ben de dıkıs dıkıyorum aslında
etek metek dıekrım ama bu cok prof. olmus yanı mahvedebılırım onun ıcın kalkısmaya gerek yok
benımde belım ınce üst tarafım zayıf basen kalça var işte maşallaahhdediğin gibi çok güzel olur kusurları kapatır bu
valla hiç yüksek bel etek gıymeıdm alırsam ılk olcak ıns. onun ıcın önce bi mağazalarda bakaım evet ya güzel dersem alayım :)
kzıkardeşime gösterdım bak ne güzel die benzerını Peçe'de denedim ama almadım cok pişmanım dedi :) olmadı oradan bakar buradan alırım
ben de çalıştıgım ıcın netten bakabılıyom ancak :)
aa yenı mı evlencen canım haydi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...bizim düğün alışveriş olayı biteli tickerimdada görüldüğü üzre
3 yıl 7 ay oluyoonun içüünn kocişe önce 89 tl yi şiiirn göstermek lazım erkekler tek parça için bu gibi rakamlardan korkabılıolar
inşallah alırsın canım: )etek rahat birşeye benziyor,etek giymeyi çok seven biri olarak,bayağı kullanacağım gibi bende: ))
ilk baktığımda yani 1 2 ay önce,eşim alır gelin alışverişinde diye bir düşünce yoktu bende,sadece platonik olarak bakıyordum eteğe
bi yandan da kızılayı talan ediyordum aynı modelde daha uygun fiyata bulurmuyum acaba diye ama bulamadım malesef hiç biryerde,gelin alışverişini netten yapalım derken,eşim bu eteği al çok istiyordun dedi,o vesileyle almış bulundum: )
evet canım Allah nasip ederse 2 ay sonra düğünüm var
nikahımm şubatta kıyılmıştı,şimdi düğünü bekliyorum: )
evlenmek çok güzelde,öncesindeki bu hazırlıklar çok stresli :18:
bol sivilce ve kilo kabıda cabası tabi: (
Hayırlı haftalar arkadaslar
Civcivv eteğin çok hoşmuş inş üstüne tam olur :)) resim ekleyip koyarsın.
bu renk mi aldın sende?
eklerim tabi tuana,hele bi geçsin elime : )
kombinleri bile oluşturdum kafamda
aynı bu renk aldım.aslında sümeyye hanıma ölçü verirken,başka renkte diktirip diktiremeyeceğimi sormuştum(yeşil diktirmek istiyordum ya da vişne çürüğü)
renkler standart,başka renk dikmiyoruz dedi.
aslında bu renk tam benim rengim,kahve tonlarını severim ama yeşil olur deseydi yeşil diktirebilirdim.
zaten siparişi verdikten sonra diğer paylaştığım kombindeki yeşil eteği aldık bide.