Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

şal burda göründüğü gibi değil aslında: )cep telofonunda çektiğim için garip durmuş
normalde şalın içinde,saks mavisi,vişne çürüğü,yeşil,lacivert,her renk var: )
fotoda tam çıkmamış,canlısı göze batmıyor: )

eteğe bende o kadar para vermezdim,bugüne kadar bi nişan alışverişinde bu kadar vermiştim(ben bile değil nişanlım: )o da ısrarından dolayı),birde bu etek(bu da gelin alışverişinden dolayı eşim aldığı için gene o ödedi: ))...
banada çok geldi,ama şu da var.renk olarakta bu rengi aldım,bu benim genel rengimdir,yani hep tercih ederim,o yüzden uzun süre giyerim diye düşündüm,bide ben pantolon hiç giymiyorum,tek seçeneğim etek..

bayağıdır etekte almıyordum,gelin alışverişi vesilesiyle bu ve yeşil eteğimide almış oldum: )

inşallah alırsın canım: )etek rahat birşeye benziyor,etek giymeyi çok seven biri olarak,bayağı kullanacağım gibi bende: ))
ilk baktığımda yani 1 2 ay önce,eşim alır gelin alışverişinde diye bir düşünce yoktu bende,sadece platonik olarak bakıyordum eteğe
bi yandan da kızılayı talan ediyordum aynı modelde daha uygun fiyata bulurmuyum acaba diye ama bulamadım malesef hiç biryerde,gelin alışverişini netten yapalım derken,eşim bu eteği al çok istiyordun dedi,o vesileyle almış bulundum: )

evet canım Allah nasip ederse 2 ay sonra düğünüm var
nikahımm şubatta kıyılmıştı,şimdi düğünü bekliyorum: )
evlenmek çok güzelde,öncesindeki bu hazırlıklar çok stresli :18:
bol sivilce ve kilo kabıda cabası tabi: (

Hayırlı haftalar arkadaslar

Civcivv eteğin çok hoşmuş inş üstüne tam olur :)) resim ekleyip koyarsın.
bu renk mi aldın sende?

eklerim tabi tuana,hele bi geçsin elime : )
kombinleri bile oluşturdum kafamda
aynı bu renk aldım.aslında sümeyye hanıma ölçü verirken,başka renkte diktirip diktiremeyeceğimi sormuştum(yeşil diktirmek istiyordum ya da vişne çürüğü)
renkler standart,başka renk dikmiyoruz dedi.
aslında bu renk tam benim rengim,kahve tonlarını severim ama yeşil olur deseydi yeşil diktirebilirdim.
zaten siparişi verdikten sonra diğer paylaştığım kombindeki yeşil eteği aldık bide.

O ZAMAN tamam sorun yok
resimde değişik çıkmış demekki
tabiki her zaman tercih ettiğin renkse farklı kombinlerle sürekli giyebilirsin
ben çalıştığım için tek etekle olmuyor ,gardrobumda en az 20 tane etek var sanırım
güle güle giy ,enişteyi de çok yorma ,daha bir sürü alışveriş yapacak adam

maşallah ne çok eteğin varmış delikız
benim toplasan 6 tane zor çıkar
az sayıda etek,çok sayıda üst alıyorumki,bir eteği bi çok üstle kombinleyim
teşekkür ederim canım sende güle güle giy: )
eşimin şuan gıkı çıkmıyor,bakalım ne zaman isyan bayrağını çekecek :86:

Son düzenleme:

kızlar ben geldim yine. boyunluk sormuştum bazı arkadaşlar merak etmişti. resimlerini ekliyorum. bildiğiniz bebek önlüklerine benziyor ama arkası da uzun olduğundan boynu tamamen kapatıyor. tam bir can kurtaran sayılır:)

mantıklı bir fikir. ben de azıcık dikiş dikmeyi bilsem alırım pazardan penye kumaşlar dikerim bu şekilde. kesip dikmesi zor olmasa gerek

canım hırkanın olduğu bir kombin eklemiştin ama eteğini ilk defa görüyorum çok hoş olmuş ve yakışmış sana.

Bende aldığım bir tuniği ekliyeyim :)) Bugün kargoya verilecekti haftabası elimde olur.
Ne ile kombin edebilirim size? benim aklımda kot pant ve saks mavisi sal var..

Eklentiler

• $541494_3361077181261_1098995310_3275430_1628803364_n.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 46
Bende aldığım bir tuniği ekliyeyim :)) Bugün kargoya verilecekti haftabası elimde olur.
ay rengi çok güzelmiş bayıldım ..
ben de yaz için bu tonlarda bir renk alıp saks mavisi ile kombin etmeyi düşünüyordum bak kalplerimiz birmiş
bence de çok güzel olur saks mavisi ve kot
bu arada nerden kaça aldın hemen söyle

zevklerimiz kalplerimiz birmiş demekki canım
50 tl aldım Sefanur Şölen diye bir akradasın butiği var online da satış yapıyorlar .umarım üzerimde de güzel durur.

Kızlar gecen hafta basıma gelen bir olayı sizinle paylasmak istiyorum. Trendyol adlı siteden alışveriş yaptım. Elle butiğinden çoğu kişi bilir ürünler çok iyidir ve fiyatları piyasaya göre fazladır. Neyse 4 gözle ayakkabımı bekledim ve geldi. O da ne pazarda satılan 20 tl lik ayakkabılara benziyor ve Elle değil, saçca sapan bir marka yazıyordu içinde .her yeri uhuyla yapıştırılmış… farklı bir kutuda gelmiş .. tabiî ki iade ettim. Para iadesini bekliyorum şuan.

netin sakıncası bu işte tuana..bazen çok güzel çıkıyor bazen de çok kötü ,ortası yok yani
neyse nasılsa iade etmişsin ,ALLAHtan iade olayı var o da olmasa yanmıştık

tuniğini çoook beğendim canım. ayıp olmazsa nereden aldığını sorabilir miyim?

Şölen Butik var PEndikte .. Facebook üzerinden online satışta yapıyorlar .. Evime uzak olduğu için online aldım ben cnm.. eğer istersen özelden linklerini atarım sana

şiiiiit kimse yokmu
bi tane kombin elime geçti ama daha önce yükledimmi hatırlamıyorum hatırlayan varsa parmak kaldırsın

Eki Görüntüle 378420 Eki Görüntüle 378421 Eki Görüntüle 378422

delikız kombinin çok hoş,özellikle hırkanla kolyenin uyumu çok hoşuma gitti

çok güzelmiş tuana tuniğin,rengide gayet hoş.neyle kombinleyebileceğini sormuşsun,düğündüğünüz üzre saks hoş olur: )
alternatif olarak,bu renkle fuşya harika kombinleniyor,tavisye ederim: )
birde petrol yeşili(çok koyu değil ama) ve mor ile güzel olur.
bende de bu renk bir bluz var,genelde bu renklerle kombinliyorum,aslında bi renk daha var ama onu tam olarak nasıl anlatırım bilmiyorum,turuncu ama öyle cart renk değil,koyu ve ağır bir renk...onunlada güzel oluyor

Şölen Butik var PEndikte .. Facebook üzerinden online satışta yapıyorlar .. Evime uzak olduğu için online aldım ben cnm.. eğer istersen özelden linklerini atarım sana

zahmet olmazsa atar mısın canım? facebook üzerinden alınca bir sorun yaşamıyoruz değil mi? biraz korkuyorum bu online satış olaylarına ama sen almışsan denerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…