- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.181
ne okumuyorum ki herşeyi okuyorum valladelikız ne okuyorsun bakimmm
ne okumuyorum ki herşeyi okuyorum valla
sen hangi topiklerde takılıyorsun bakayım ,düşeceğim peşine :82:
"Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;......
"Eski Dostlar Buyrun Topiğime :).....
bunlarda oluyorumm:)) sen demin yaşadığınız sorunlara rağmen die bir konu okuyordun gördüm takıldım sana :)))pp
sus kıvırma takip ediyorsun beni demi
mombin yok mu mombin
ne için hayırdıryok kız valla :))) ben bu aralar doktorlarla kafayı bozdum gel git devamlı yarında gidiorum((
ne için hayırdır
hımm ..çok geçmiş olsun .RABBİM acil şifa versin inş.Ben Eylül ayında sol yumurtalıktaki kist den ameliyat oldum kapalı ameliyat yani :) 6 aydan sonra genel kontrol yapılması gerekiyor raporlarımda yazıyor bende randevu aldım smear vs. bakacaklar...İnş. temizdir herşey yolundadır..
hımm ..çok geçmiş olsun .RABBİM acil şifa versin inş.
Böyle işte dertler bitmiyor :) Allah seviyor beni :))
evet ank ..niye ki ne oldu burda hayırdıraminnnnnnnnnnnnnn :) Sen Ankaradaydın az önce nerdeydi bu kzı die düşünüyordum :)))p Ankara deyince tüylerim diken diken oluyor acı günler var orda((
evet ank ..niye ki ne oldu burda hayırdır
Kardeşimin yuvası dağıldı çok acı günler yaşadık orada((( oraya gelene kadar hiç bişeyleri yoktu ((( Ailecek sanırım oraya yolumuzu bile bile düşürmeyiz o derece yani ( neyse üzülüorum aklıma geldikce (
delikız kombin yapta moralim yerine gelsin :)))))
yokki kombin resmi yanımda
hem merak edin azıcık sürekli olunca tadı çıkmaz
1-2 güne toplu kombin yapacağım inş
bu arada bloğuma bir göz atsana
profilimde solda yazdığım cevaplar vs kısmı varya orada web sitesi diyor tıkla orayaayyyy net koptu yeni geldiinerde blogun :))
profilimde solda yazdığım cevaplar vs kısmı varya orada web sitesi diyor tıkla oraya
yok ula hamaratlık için değil ,genel olarak göz gezdir demek istedimbaktım baktım hamarat seni maaşallah sana
yok ula hamaratlık için değil ,genel olarak göz gezdir demek istedim
teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?