Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bütün gardrobu saydın
evet bol paçalar da rahat ,ben de pantolon etek almayı düşünüyorum bu ay bakalım

ayyy bide benim eşim karışır kıyefetlerime pantolon etek sevmio kot kot kot bide penye bol pantolonlar pazarlarda satılıyor ya onlardan var rengarenk:)ince hırka almıştım dizlerime yakın mor renkte oda bayağı işimi görmüştü yazın

arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz,
Haziranda kızkardeşimin bir otel düğünü var,
fakat ben kilolu ve kısa boyluyum,
ayrıca beni hem biraz daha derli toplu gösterecek,hem ıvır zıvır ayrıntısı olmayan tek parça bir kıyafet diktirmek istiyorum,
bana da bikaç alternatif sunarmısınız..
Bir de renk kullanımı konusunda ne tavsiye edersiniz,klasik olmak istemiyorum..

kapalımısın açıkmı? kilolu bayanlara genelde düz kesimler öneriliyor açıksan bacak boyunu uzun gösterecek tarzda etek boyunu ayarlayabilirsin..geniş omuzluysan yaka detayın yuvarlak kesinlikle olmaz..şimdilik bişey gelmio aklıma...

Kızlar merhaba benim yardımınıza ihtiyacım var fikirlerinizi söylerseniz çık sevinirim 1.57 boyum, 50 kilo etek ve pantolonda 36 bedenim, üst kısımlarım daha zayıf 34 beden bile oluyor :) sorun su ki boyum kısa ve bacaklarım da kısa olduğu için bir de zayıf oldugum için etek bulamıyorum kendime yakıştırmıyorum bir türlü çok tuhaf duruyor. Emanet gibi duruyor :)

Pantolonda hiç sevmiyorum yakışıyor ama etek giymeyi tercih ediyorum ah bir de kendime yakisanini bulabilsen.

Bana ne tarz etek ya da elbise giymemi önerirsiniz bu durumda ?

Kimse duymuyor mu beni

bencede boşver canım,özellikle sanal alemde böyle insanlar iyice çığrından çıkıyor,kendilerini dizginleme gereği bile duymuyorlar,muhattap olmamak en iyisi.
benimde başıma geliyor,ya yorumda ya açtığım konularda.yorumdaysa cevap bile vermem,eğer kendi konumsa,konumdan da yeterince cevap aldıysam,kapattırıyorum konumu,gereksiz insan çok forumda...

evet sen deyince bende kendimi mevlanaya benzettim: ))))
önüden foto çekmedim,bi gün kombinlediğimde önünüde çekerim: )
önü kapalı değil,yelek gibi dalga dalga iniyor aşağı doğru,çok seviyorum böyle salaş şeyleri ve bayanlara çok yakıştırıyorum.
bence sende almalısın bi tane: )))
aslında bende bembeyaz diktirmek istiyordum ama ben biraz pasaklıyımdır
hakim olamam,kirlendiğini bile 1 ay sonra görürüm :86:
dedğin mağazayı bilmiyorum canım ankarada mı?neresinde tam olarak?başka rengi varsa bende alabilirim.bulamazsamda bu pelerinin yeşilini diktirmeyi düşünüyorum.
etek çok şükür güzel çıktı: )))

kombinin çok hoş,ben griyi hiç sevmem,bende kirliymiş izlenimi verir,ama sende güzel olmuş: )
özellikle üstünü çok beğendim

benimde boyum 1.58.fiziğim düzgün(kalçam biraz var ama olsun o kadar artık: ))
ben hiç pantolon giymem.hep etek giyerim.
birçok kişide bana uzun gözüktüğümü söyler.
sırrı da şu;
YÜKSEK BEL,
TEK RENK,
A KESİM,
UPUZUN ETEK
eteğini yüksek bel tercih et,yani göğsünden biraz aşağıda başlasın.bu bacak boyunu yüksek göstermende etkili,
tek renk giymek hem daha ince hem daha uzun gösterir,
a kesim etekten kastım,kabarık olmayan,üstü dar aşağı doğru bollaşan modeller,etekte kesinlikle simetrik kesimler veya bölünmeleri tercih etme(bölünmeden kastım,çizgiler ya da eteğin kesimi)
etek boyunu çok uzun tut mümkünse.yani maksi etekleri kullan.ayak bileklerini dahi kapasın,hatta şöyle söyleyeyim topuklu yakkabı seviyorssan,topuklu ayakkabıyı bile saklayacak kadar uzun olsun etek.ben öyle yapıyorum.dışarıda hem topuklu giydiğim için eteklerimin boyu hep ona göre,eve gelipte ayakkabılarımı çıkardığımda etek yerde sürünüyor resmen
ama şu da bi gerçekki herkes beğeniyor etek seçimlerimi ve dikkat edişimi.
sakın yarım(yani bilekle diz kapak arasında)etek giyme,hem tesettürlü bi bayana yakışmadığı için hemde daha kısa gözükürsün.
kışın,çizme giyer kapatırım diyede düşünme çünkü çizmeyi eteğin altından göstererek eteğin boyunu kesmiş oluyorsun haliyle bacak boyunda kısa gözüküyor.
birde eğer hafif basen sorunun varsa,ya da yok diyelim,şişman gözükmek istemiyorsan pileli eteklerdende uzak dur.
son bir tüyo: )
benim gibi elise hastasıysan eğer,etekte geçerli olan herşey elbise içinde geçerli.kabarık olmamalı,desen olmamalı,maksi olmalı,düz renk olmalı(boydan boya kesilmeden dümdüz renkte inen, uzun elbiseler uzun gösterir).

ben duydum: )))))))))

Civciv gercekten bı sen duydun şimdi sesimi tam da istediğim yardımı yaptın bana ben de tek renk etek seviyorum bir de topuklu giyiyorum dışarıda ama bak senin dediğin A kesim etek olayını bilmiyordum ve dikkat etmiyordum basenim yok çok zayıfım o yüzden yakışmıyor diye düşünüyordum ama bu yüksek bel ve a kesim olayına dikkat edeceğim. Boyumuzda ayniymis hemen hemen :)VİRÜS

Çok teşekkür ediyorum hemen arayışlara gececeğim :)VİRÜS

Bu arada seni nerden tanıyorum diye profil resminden düşündüm düşündüm sonunda buldum. Sen farabiyle ilgili bir konu açmıştın son sınıfta yararlaniliyor mu diye ben de ben yararlandım falan demiştim hatırladın mı ? O ısı ne yaptın? Soracağın başka seyler varsa yardımcı olabilirim yine :)VİRÜSartık mesaj atma hakkım da var :)

polar var hatta lwc da gördümdü mor renkte çok güzeldi üstüme cuk oturmuştu kilo vermeden önceki halimde olmazsa ondan bir tane alayım bak aklıma geldi şimdi
al al
seni masrafa soktum bak durduk yerde

delikızzzzzzzz çıktınmı netim koptu yine(((
evet koptum bi ara ama akşam bi uğrayayım dedim burdayım

ben aşırı şıngırdak şeyleri sevmem
sana bir iki resim ekledim bak bakalım beğenecekmisin ..
Eki Görüntüle 382107 Eki Görüntüle 382108 Eki Görüntüle 382109

zayıfsan her tarz etek sana gder neden gitmesin ,büyükse belini yaptırır giyersin ,zayıfa herşey yakışıyor valla

o gri değil ki ,vizon
ama yine de teşekkür ederim
beli bayağı bol çekerken çekiştirip yukarı çektim valla birr an önce belinden aldırmam lazım
tek renk olayına ben de katılıyorum ama yerine göre renkli giyinmeyi de severim ben ,yeterki uysun ..
etek kesimi konusunda çok haklısın ..benim kombindeki etek de buna bir örnek ,yüksek bel ..
yarım etek konusuna gelince ben giyiyorum kışın çizmeyler buraya da çok kombin ekledim ,çok da kısa görünmüyordum yani
o kişinin yapısına da bağlı ,ince yapılıysan sorun olmuyor da biraz kiloluysan yarım etek gerçekten iyice kısa gösterebiliyor..
elbiselere ben de hastayım yaa ,sorma ..
ben çizmeyle giymeyi çok seviyorum elbiseyi ..
bi de yaz için boydan ayağa kadar olan elbiseler de çok hoş duruyor gerçekten..

şu tulum tarzı elbiseler çıktı salaş çok hoş arada sadece bir lastik geçilmiş her yerde var onlarda çok rahat üstüne bir hırka tamamdır :)

Delikız eteğin çok güzelmiş nerden buluyorsunuz bu etekleri ya ben hiç göremiyorum
Zaten artık bulunduğum yerde güzel kıyafetler bulmak çok zor.:26:

Civciv çok güzel tüyolar vermişsin, ben de ufak tefeğim
Dediğin tarz da çok hoşuma gitti doğrusu.
Peki dışarda üstüne ne giyiyorsun?
Ben yaz için bileklerimden 1-2 karış yüksekte kap almıştım.
Ve pantolon giymiyorum hiç.
Altına ne tarz etekler giyersem bütünlük bozulmaz.
Yani dağınık bir görüntü oluşmasını sevmiyorum. Çok geniş etekler hoş durmuyor.
Darlarla da yürünmüyor
Açıkçası şu giyim konusunda çok karışık ve dertliyim.
Kısa ceket giymiyorum.
Kısa etek giymiyorum.
Pantolon giymiyorum.
Diz hizasında kaplarla da etek giyince kısa ve parça parça görünüyorum sanki.
Çok dertliyim bu konuda

Kapalı değilim ama pelerinine bir öneride bulunacağım.Arada, şu sıralar moda olan deri kemerlerle de kombin yapabilirsin.Ayakkabınla aynı renk kemerlerle de hoş olur..

rica ederim canım: )
evet ben o farabiye başvuran kızım: )
çok şükür tüm başvuru belgelerimi hazırlayıp verdim,seneye kocamın yanına gidiyorum inşallah

hadi ya gri görünüyor ama,vizonsa daha çok beğendim o zaman

kısa eteği ben eskiden giyerdim ama artık giymiyorum.çizmeyle kombinlerdim bende: )

ama artık hep uzun etekler giyiyorum.

canım eğer inceysen,,ki öylesin istedğin desende giyebilirsin yakışır ne de olsa: )

yaz için bi kaç uzun elbise almak istiyorum bende

senle aynı durumdaymışız canım: )
bende pantolon giymiyorum,kısa etek giymiyorum ve arkamı örtecek birşey giymeden çıkınca kendimi çıplak gibi hissediyorum.
geçen sene benimde kaplarım vardı,uzun etekle giyerdim ama içime sinmezdi görsel olarak,o yüzden bu sene değişiklikler yapmak isteim,tarzımı belirtmek istedim.
bu nedenle pardesü veya kap yerine o gördüğün pelerini giyeceğim yazın...hem çok rahat hem çok zarif,bugün okulda tüm arkadaşlarım bayıldı: )
içine yüksek bel etek giyip,birde şal takınca öyle hoş duruyorki...
hem vücudunu örtmüş oluyorsun hem daha farklı giyinmiş oluyorsun...
bu yaz böyle yapmayı planlıyorum.hatta şöyle planlarımda var;
pelerin tarzı çok daha ince kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum ama farklı renklerde...vişne çürüğü,mint rengi,yavruağzı gibi...
tavsiye ederim...etekle sırıtmıyor pelerinler.
ama pelerinde bir tavsiye,mümkün olduğunca zıt renkler giy...
yani pelerin renginde etek veya şal giymek çok boğuyor ve artık klasikleşti...pelerinin ön plna çıkması için,etekte şalda farklı renk olmalı..
ben şimdi 3 renk kuralı yapıyprum kendimce...şal farklı etek farklı,üst farklı renkte: )
mesela eteğim yeşil,üstüm mor,şalım pembe...gibi.
eğer kaptan vazgeçemem diyorsanda,eteğin çok kabarık olmasın çünkü kaplar genelde dar kesim olduğundan etekte kabarık olunca güzel olmuyor.
kapın tarzı klasikse,babet veya topuklu giy,spor ayakkabı klasik tarzda kaplarda yakışmıyor.
aklıma geldikçe yazarım daha canım: )

Kapalı değilim ama pelerinine bir öneride bulunacağım.Arada, şu sıralar moda olan deri kemerlerle de kombin yapabilirsin.Ayakkabınla aynı renk kemerlerle de hoş olur..

tavsiyen için teşekkürler: )
dün pelerinim elime geçer geçmez dedğini yaptım zaten: )
kahverengi kalın bi kemerim,siyah kelebekli kemerim,kırmızı kemerim var...denedim hoş oldu gerçekten.arada o şekilde de kombinleyeceğim...ama pelerin çok açık renkli olduğundan kemer çok sırıtıp,bölebilir diye sade giymeyi tercih ediyorum

rica ederim canım: )
evet ben o farabiye başvuran kızım: )
çok şükür tüm başvuru belgelerimi hazırlayıp verdim,seneye kocamın yanına gidiyorum inşallah

hadi ya gri görünüyor ama,vizonsa daha çok beğendim o zaman

kısa eteği ben eskiden giyerdim ama artık giymiyorum.çizmeyle kombinlerdim bende: )

ama artık hep uzun etekler giyiyorum.

canım eğer inceysen,,ki öylesin istedğin desende giyebilirsin yakışır ne de olsa: )

yaz için bi kaç uzun elbise almak istiyorum bende

senle aynı durumdaymışız canım: )
bende pantolon giymiyorum,kısa etek giymiyorum ve arkamı örtecek birşey giymeden çıkınca kendimi çıplak gibi hissediyorum.
geçen sene benimde kaplarım vardı,uzun etekle giyerdim ama içime sinmezdi görsel olarak,o yüzden bu sene değişiklikler yapmak isteim,tarzımı belirtmek istedim.
bu nedenle pardesü veya kap yerine o gördüğün pelerini giyeceğim yazın...hem çok rahat hem çok zarif,bugün okulda tüm arkadaşlarım bayıldı: )
içine yüksek bel etek giyip,birde şal takınca öyle hoş duruyorki...
hem vücudunu örtmüş oluyorsun hem daha farklı giyinmiş oluyorsun...
bu yaz böyle yapmayı planlıyorum.hatta şöyle planlarımda var;
pelerin tarzı çok daha ince kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum ama farklı renklerde...vişne çürüğü,mint rengi,yavruağzı gibi...
tavsiye ederim...etekle sırıtmıyor pelerinler.
ama pelerinde bir tavsiye,mümkün olduğunca zıt renkler giy...
yani pelerin renginde etek veya şal giymek çok boğuyor ve artık klasikleşti...pelerinin ön plna çıkması için,etekte şalda farklı renk olmalı..
ben şimdi 3 renk kuralı yapıyprum kendimce...şal farklı etek farklı,üst farklı renkte: )
mesela eteğim yeşil,üstüm mor,şalım pembe...gibi.
eğer kaptan vazgeçemem diyorsanda,eteğin çok kabarık olmasın çünkü kaplar genelde dar kesim olduğundan etekte kabarık olunca güzel olmuyor.
kapın tarzı klasikse,babet veya topuklu giy,spor ayakkabı klasik tarzda kaplarda yakışmıyor.
aklıma geldikçe yazarım daha canım: )

tavsiyen için teşekkürler: )
dün pelerinim elime geçer geçmez dedğini yaptım zaten: )
kahverengi kalın bi kemerim,siyah kelebekli kemerim,kırmızı kemerim var...denedim hoş oldu gerçekten.arada o şekilde de kombinleyeceğim...ama pelerin çok açık renkli olduğundan kemer çok sırıtıp,bölebilir diye sade giymeyi tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…