tesettürlü bayanlara ceket pantolon takım elbise

eda29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
187
1
46
İstanbul
merhabalar. takım elbise almam gerekiyor pantolon ceketli olanlardan. ancak ceketi çok kısa olmasın istiyorum, dize kadar uzun da olmayacak tabi. iş kıyafeti gibi klasik takım almam gerekiyor. nereden bulabilirim.

Son düzenleme:
Canım öncelikle merhaba...Burdan marka adı verebiliyormuyuz bilmiyorum ama bende tesettürlü bayanım ve 23 yaşındayım o tarz kıyafetleri bende giyiniyorum çok şık duruyor...

canım özelime mesaj atabilirmisin hangi marka. iş için acil lazım, yoksa diktirmem gerekiyor terziye

Son düzenleme:

yaklaşık bunun gibi bir takım olmasını istiyorum ama nerde satılır bulamadım, hangi marka bu tarz takım üretiyor bulamadım okadar aradım ama

Son düzenleme:
Ben de arıyordum ama bir türlü bulamadım, tam tesettürlü olmamama rağmen baseni örten ceket aradım sürekli. Koton ve mangoda nispeten istediğime yakın kumaş ceketler buldum, arka kısmı baseni örtüyor ama önden tek düğmeli. Ben de içine uzun şık bir bluz veya tunik giyerek öndeki açıklıktan da kurtuluyorum.

ceket pantolon takımı olmak zorunda konsept olarak, tunikle idare edilecek durum değil içine de gömlek giyicem. bilginiz varmı, yanayakıla arıyorum

ceket pantolon takımı olmak zorunda konsept olarak, tunikle idare edilecek durum değil içine de gömlek giyicem. bilginiz varmı, yanayakıla arıyorum

canım ümranıye yakın ıse umranıyey bak ben genelde alısverısımı ordan yaparım kapalı bırı olarak orda tesetur bagazaları cokdur

ben hala bulamadım. ümraniye, fatih, mahmutpaşa dolaştım ama yok yok yok resimdeki tarzda takım elbise. offfff var mı yardımcı olan

ümraniye seçil, armağan, aker, armine, wella mağazalarında alternatif çok, pendikte de eser, aker, cengiz aktürk, buralardan bulabilirsiniz

ümraniye seçil, armağan, aker, armine, wella mağazalarında alternatif çok, pendikte de eser, aker, cengiz aktürk, buralardan bulabilirsiniz

dediğin mağazaların hepsine baktım pendik hariç. ya ceket etek, ya da abiye tarzda uzun ceket pantolon vardı. hala arıyorum.

canım bence ceketin boyu hoş değil...
ben diz kapağına kadar uzun cekti daha çok yakıştırıyorum pantolonla.
daha şık duruyor...
nereden bulabileceğine gelince...bulunduğun semtte setrems,tekbir,tuba...gibi mağazalar varsa bak bi...
heleki tekbirde çok var bu tür takımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…