Test Günüme 2 gün kala...

PINARY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
361
2
96
İstanbul
Yarın test günüm.
ama dün kahverengi akıntı başladı.birden ağlamaya başladım...

hemen ıvf hemşiresini aradım.zaman zaman jelden dolayı olabilir endişe etme dedi.dinlen dedi.kırmızıya dönerse haberimiz olsun dedi

bugün de aynı şekilde devam ediyor.dün gece dualar ettim; herhalde sabaha karşı uyuyakaldım.

moralim sıfır

pınarcım stres yapmamaya calış inşllah hayırlısıyla kucagına alırsın bebısı

pinarcimm ilk once sakin ol dr dedidigi gibi avuc kadar kirmizi kan gelmedigi taktirde korkmayin ins allah dualarini kabul eder

ınsallah yerlesme kanamasıdır moralını bozma kırmızı olmadıkca anlamlı degıl kanama

merhaba canım hiç morali bozma stres yapma allah tan herşeyin hayırlısını iste sağlıkla sıhatle

Pınarcım Allah yardımcın olsun. ınşallah yarın güzel haberi alırsın...

pınarcım sana söylemiş olmalılar kahverengi akıntı gelebilirmiş nomalmiş diye biliyorum.içini ferah tutmaya çalış. Allah yardımcımız olsun canım benim.

Hayırlısı ıle yerleŞme kanamasıdır ınŞallah hıÇ canını sıkma hayırlısı olsun

arkadaşı banada hemşirem söylemişt.kahverengi akıntı olabilir jelden diye.canını sıkma kan yoksa çok fazla endişe edecek hiçbirşey yok.üzme bebğini.

kanaması olmasına rağmen hamile kalan arkadaşlar var ,
keşke isimlerini anımsasam da onla direkt konuş diyebilsem sana ...
sabretmeye çalış 1-2 gün içinde sonucu alacaksın. veyahut eğer 10. günündeysen falan kan testi yaptırabilirsin, tutunduysa simdi çıkar testte .. allah yardımcın olsun arkadaşım.

agla canım ıcın acılır
ben de cok agladım ama sonra sonra gecıyor azalıyor mu desem ınsanoglu herşeye alışıyor en azından saglımız yerınde degıl mı
cok şükür bugunumuze ne yapalım herşey allahın takdırı bızde ıstarız bebeklerımız olsun
agla ıcını boşalt

canım benim,
herşeyden önce Rabbimden sabır dile.sabretmek lazım.bide şöyle düşünsene,, ya tutunsaydıda sağlıksız olsaydı.o çok mu daha iyi olurdu?ozaman hem senin hem eşin hemde sağlıksız doğacak bebeğiniz için çok zor olmaycakmıydı.hayırlısı böyleymiş.Ltf isyan etme ve sadece Allah'ın takdiri bu de.bak oazaman daha çabuk gececek.bozma moralini ltf elbette hepimiz bebişlerimize kavuşacaz.

canimm herseyde hayir vardir ama yinede test yaptir benim 10 cu gunumde ilk leke arkadasindan kanamam basladi yilmadim yine test yaptirdim ama sonuc negatiftiii ama o gun gozyaslarim dinmedi hickira hickira agladim ama elime birsey gecmedi kendimi baska ugraslara verdim ve ikinci tedavimi yaptim ve daha 3 gun once hamile oldugumu ogrendim yani yilmadim sabirla bekledimm

canım arkadaşım bendede o kanamadan oldu hatta bi kaç damlada kırmızı kan geldi ama hamileymişim sakın testini yapmamamzlık yapma kan testini yaptır arkadaşların dediği gibi tutunma kanamasıdır benimde test gününe gitmeden başlamıştı sakın moralini bozma canım benim

ne güzelll tebrik ederim.mutluluğun tadını çıkar
ben de doktorumun ısrarı ile az önce gidip hastanede kan verdim.ama kanama devame ttiği için hiçbir heyecan yok içimde...
bomboşum...anlamsızca bakıyorum herşeye o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…