Test gününü bekleyenler birbirimize destek olalim

ih
Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim predictor early ile test yaptım, negatif.carsamba kan testim var.. Siz evde test yaptınız mı? ://
merhaba bende evde test yapdim neqatif 23subat test gunum 5gun embriyosu benimki gostermemesi normalmi.

Arkadasım ben evde test yaparak hata yaptıgımın farkına vardım, kendimizi bosuna strese sokuyoruz.. Onemli olan senın ıcın 23 subat ne olur stres duzeyını mınumuma ındır. Benım tup tıkanıklık problemım var kendını benle kıyaslama dıye soyluyorum, kan testım negatıf gldi.

jj
Arkadasım ben evde test yaparak hata yaptıgımın farkına vardım, kendimizi bosuna strese sokuyoruz.. Onemli olan senın ıcın 23 subat ne olur stres duzeyını mınumuma ındır. Benım tup tıkanıklık problemım var kendını benle kıyaslama dıye soyluyorum, kan testım negatıf gldi.
haqlisin canim amma elde deyil benim ikinci denemem bir az korkuyorum. seninde allah yardimcin olsun canim. allah butun isteyenlere evlat nesib etsin amin

Mrb kızlar benimde 9 günüm cumartesi kan testine gidecem ama bugün öğleye doğru peçete ile içini sildiğimde kahverengi lekem geldi çamur gibiydi ve korktum neden olur acaba lütfen yardım edin bana

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..Bugün transferimin 9. Günü artık dayanamadım ve evde öğleden sonra idrar testi Yaptım ve sonuç TEK ÇİZGİ :( acaba idrar testinde negatif çıkıp daha sonra 12 günde pozitif sonuç alanlar var mı lütfennnnn cvplarsanız çok sevinirim çünkü çok korkuyorum :( :(

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..Bugün transferimin 9. Günü artık dayanamadım ve evde öğleden sonra idrar testi Yaptım ve sonuç TEK ÇİZGİ :KK43: acaba idrar testinde negatif çıkıp daha sonra 12 günde pozitif sonuç alanlar var mı lütfennnnn cvplarsanız çok sevinirim çünkü çok korkuyorum :KK43: :KK43:
Çıkmazki boş yere moralini bozmuşsun adet gecikmesinden üç dört gün sonra çıkar ben yıllarca yaptım ayrıca göğüslerin karnın ağrır ama ağrımadığı zamanda olur

Kızlar mrb. Benimde transferimin 5. Günü bu gün. Fakat hiç bir belirti yok. Benim ikinci denemem. İlki tutmadı. Buda tutmıcak diye çok korkuyorum. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Beklemek çok zor.

Mrb kızlar benimde 9 günüm cumartesi kan testine gidecem ama bugün öğleye doğru peçete ile içini sildiğimde kahverengi lekem geldi çamur gibiydi ve korktum neden olur acaba lütfen yardım edin bana
Okuduğum kadarıyla bu iyi bi belîirtii

Kendinde değişiklik hissediyomusun. Bende hiçbir değişiklik yok. Ne kasık ağrısı ne göğüslerde şişlik. Hiçbirşey yok. Bu yüzden çok moralim bozuk.
Hayatım ilk denememde çok vardı bu belirtiler ancak sonuç negatif geldi bu sefer hiç bişey yok hiç bir belirti o yüzden ona pek takılmıyorum artık tek yumuta gelişti kalitesi 1 e çok yakın geçen pazar transfer edildi ;) yaş 37 benim senin?

B
Hayatım ilk denememde çok vardı bu belirtiler ancak sonuç negatif geldi bu sefer hiç bişey yok hiç bir belirti o yüzden ona pek takılmıyorum artık tek yumuta gelişti kalitesi 1 e çok yakın geçen pazar transfer edildi :KK66: yaş 37 benim senin?
benim yaşım 27 banada 1 tane dondurulmuş transfer yapıldı. Cumartesi oldum. Nerde tedavi görüyosum. Ben aret beydeyim.

Back
X