Test gününü bekleyenler birbirimize destek olalim

Herkese merhaba 12. Gün değeri 109:KK66: iki gün önce idrar testi yapmıştım ve negatifti hiç bir belirtide yoktu demem oki lütfen idrar testi yapmayın ve belirti aramayın allah herkese gönlündekini versin bana dua eden herkese çok tşk ederim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde 9 günüm perşembeye tahlilim Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde 9 günüm perşembeye tahlilim Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Amin canım sakın idrar yapma ben yaptım negatif çıkmıştı 12 gün kanı bekle i nş muradın olur

Merhabalar pozitif sonuclari okuyunca daha da umutlaniyorum :) benim 2.denemem 9 martta dondurulmus 3. gun 2 tane embriyo transferim oldu bende hic bir belirti hissetmiyorum ilki negatifti kabizlik, adet agrilarina benzer agrilar, goguslerde sislik ve arada mide bulantisi oluyordu ama sonuc negatif oldu,bu ikinci de bunlarin hic biri yok inşallah bu sefer olur diye dua ediyorum Rabbime.20 mart test günüm korkuyorum. Rabbim bebis isteyen herkese nasip eder insallah.Ol desin oluversin.Allah im yardimcimiz olsun.

kızlarr hamıleyım degerım 1244 cıktı 13. gunumdu 9. günümde ıdrar yaptım cıkmıstı sımdı kesınlestııı ınanın hıç belırtı yokkkkk sakın aramayınnnnnnn ben cok aradımmmm boşa meşgul ettım kafamı ınsallah darısıda tum bebek bekleyenlere.....

Aramıza yeni katıldım 11. günde değerim 30 13. günde 34 cikdi 2 kat artması olurmu acaba ilerleyen zamanda doktor ilaçları bırak dedi cevap verin lutfen.

Aramıza yeni katıldım 11. günde değerim 30 13. günde 34 cikdi 2 kat artması olurmu acaba ilerleyen zamanda doktor ilaçları bırak dedi cevap verin lutfen.

hosgeldın canım merak etme gayet ıyı sonucun bence biraz sabırlı ol...

Benimde iki tane 3.gün embriyosu 6. Günüm bitti hiç belirtim yok sadece tuvalete sık gidiom birde biraz uyku ve halsizlik ama o kdr ilaç kullaniyorm onlardandir sanırım meraklardayim allahım hayirlisini ver

Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 6.günü bitiyor.Sürekli dinlenmeye çalışıyorum .sanki adet olacağım sürekli agrım var .İNŞALLAH hepimiz hayırlı haberler alırız.Sonuçları pozıtıf olan arkadaşlarım gözünüz aydın RABBim sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin :)

transferimin 7. günü... kan tahlili tarihim cumartesi. Rabbim 'ol' de...

Sonucu pozitif çıkan herkesin yanaklarından ve göbişlerinden öperim :) cennet kokularınızı, sağlıklar ile kucağınıza almak nasip etsin Allah.

Pozitif sonuçları okuyunca okadar mutlu oldm ki hele hiç bilertisi yok yazanlarıbugün 6. Günüm zaman geçmiyoo..idrar testine elim gidiyo gidiyo bırakıyorum beklemek çok zor

Back
X