- 25 Ocak 2015
- 58
- 64
- 18
- 47
- Konu Sahibi dermannuri
İdrar testi yanıltıyorya korkuyorum ben ondanAynen beklemesi çok zor. 9.gün idrar tahlili yapmayı düşünüyorum. Artık olursada allahtan olmazsada.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yanıltıyorya korkuyorum ben ondanAynen beklemesi çok zor. 9.gün idrar tahlili yapmayı düşünüyorum. Artık olursada allahtan olmazsada.
Bende çok korkuyorum. Ama yapmakta istiyorum. Geçenkinde tam gününü bekledim kan tahlili için. Çıkmadı. Bu sefer tahlil aldım evde yapmayı düşünüyorum bakalım. Ama bende çok korkuyorum. Genelde 9. Gün arkadaşlar almışlar sonuçları.İdrar testi yanıltıyorya korkuyorum ben ondandayanabilirsem kan testinibekleyeceğim bakalım
Farklı yerlerde farklı durumlarda aynı duyguları taşıyoruz? Kimse seni benim kadar anlayamazBende çok korkuyorum. Ama yapmakta istiyorum. Geçenkinde tam gününü bekledim kan tahlili için. Çıkmadı. Bu sefer tahlil aldım evde yapmayı düşünüyorum bakalım. Ama bende çok korkuyorum. Genelde 9. Gün arkadaşlar almışlar sonuçları.
Kastamonudan geliyorum. İstanbulda tedavi oluyorum. Eşimdedr bende problem yok. Ama 3 senedir aralıksız uğraşıyoruz. 4 aşılama yaptırdık. Olmadı. Şimdi buralarda uğraşıyoruz bakalım. Haklısın valla çekmeyen bilemez. Benim iki eltimde hamile birisi çok anlayışlı beni üzülüyo diye hiç konusunu bile açamıyo. Öbürü okadar anlayışsızki sürekli nispet yapar gibi hamileliğinden bahsediyo. Buda beni çok üzüyo.Farklı yerlerde farklı durumlarda aynı duyguları taşıyoruz? Kimse seni benim kadar anlayamazistanbuldamısın?
Kalbi iyi olmayan fırsat kollar canım bugün mevzu çocuk ordan vurur bu konu olmasaydı başka gündem bulurdu hasetten beslenen insanları tedavi edemeyiz tek yapabileceğimiz mümkün olduğunca onlardan uzak durmak bizim sorunumuz tıbbı tedavi ile çözülür ams kalbi kötü olanlar neyazıkki hep öyle kalacaklar..Kastamonudan geliyorum. İstanbulda tedavi oluyorum. Eşimdedr bende problem yok. Ama 3 senedir aralıksız uğraşıyoruz. 4 aşılama yaptırdık. Olmadı. Şimdi buralarda uğraşıyoruz bakalım. Haklısın valla çekmeyen bilemez. Benim iki eltimde hamile birisi çok anlayışlı beni üzülüyo diye hiç konusunu bile açamıyo. Öbürü okadar anlayışsızki sürekli nispet yapar gibi hamileliğinden bahsediyo. Buda beni çok üzüyo.
Doğru diyosun canım. Allahım bizim yüzümüzüde güldürür inşallah. Bizimde kucağımızı boş bırakmaz inşallah. Genç yaşta herşeye sahip olduk fakat çocuk olmayınca hiçbir şeyin tadı tuzu yok.Kalbi iyi olmayan fırsat kollar canım bugün mevzu çocuk ordan vurur bu konu olmasaydı başka gündem bulurdu hasetten beslenen insanları tedavi edemeyiz tek yapabileceğimiz mümkün olduğunca onlardan uzak durmak bizim sorunumuz tıbbı tedavi ile çözülür ams kalbi kötü olanlar neyazıkki hep öyle kalacaklar..
Ben yaptım çıkmadıAynen beklemesi çok zor. 9.gün idrar tahlili yapmayı düşünüyorum. Artık olursada allahtan olmazsada.
Kanda baktırdınmı canım. Ben hayalet çizgi gördüm bugün ama. Çok inceledim anca gördüm yani. Yada gördüğümü sandım. Pazartesi tekrar yapıcamBen yaptım çıkmadı
Adet ağrısı gbPazartesi yaptırcam kan testini senin kaçıncı günün bide benim bugün bel ve kasıklarım ağrıyor
bende dün 8. gündü yaptım negatifti bugün 9. gün yaptım yine negatifBen yaptım çıkmadı
Cnm benimde eğer transfer gününü sayarsak bugün 9. Günüm. Bende dün yaptım idrar testi. Sanki bi hayalet çizgi gördüm gibi ama emin değilim. Aslında bugün sabahta yapıcaktım korktum yapamadım. Şimdi yarını bekliyorum ilk idrarla yapmayı planlıyorum. İnşallah pozitifli günleri görürüz cnm.bende dün 8. gündü yaptım negatifti bugün 9. gün yaptım yine negatifartık 12. günü kan testinde netleşecek.
inşallah canım bu arada aynı günlerdeyiz çarşamba kan tahlilim var ama çok korkuyorum.aslında yarın da test yapıcam hani şu erken gebelik testleri var ya onu yaptırıcam adetten önce ki 4 gün öncesini gösteren. o da negatif çıkarsa artık çarşambayi içim buruk bekliycem canım. sende yapma bugün yarın yaparsın canım.moralini bozma benim gibi.Cnm benimde eğer transfer gününü sayarsak bugün 9. Günüm. Bende dün yaptım idrar testi. Sanki bi hayalet çizgi gördüm gibi ama emin değilim. Aslında bugün sabahta yapıcaktım korktum yapamadım. Şimdi yarını bekliyorum ilk idrarla yapmayı planlıyorum. İnşallah pozitifli günleri görürüz cnm.
İlk denemenmi cnm. Benim ikinci denemem. Bende çok korkuyorum. Beklemek çok yoruyo beni. Uyuyamıyorum bile. Bide hiç belirti yok o yüzden de cnm sıkkın zaten. Yarın yaparım artık bende idrar tahlilini.inşallah canım bu arada aynı günlerdeyiz çarşamba kan tahlilim var ama çok korkuyorum.aslında yarın da test yapıcam hani şu erken gebelik testleri var ya onu yaptırıcam adetten önce ki 4 gün öncesini gösteren. o da negatif çıkarsa artık çarşambayi içim buruk bekliycem canım. sende yapma bugün yarın yaparsın canım.moralini bozma benim gibi.![]()
ilk denemem canım benimde... ben de de hiç belirti yok ağrı sızı bisey yok oyle bekliyorumİlk denemenmi cnm. Benim ikinci denemem. Bende çok korkuyorum. Beklemek çok yoruyo beni. Uyuyamıyorum bile. Bide hiç belirti yok o yüzden de cnm sıkkın zaten. Yarın yaparım artık bende idrar tahlilini.
Aynen cnm bende de ağrı sızı hiç bişi yok.ilk denemem canım benimde... ben de de hiç belirti yok ağrı sızı bisey yok oyle bekliyorum
seninde çarşamba günü kan testin var o halde demi canım dilerim herşey gönlümüzce olur...Aynen cnm bende de ağrı sızı hiç bişi yok.
Bana ayın 12 dedi doktorum canım. Ama ha bi gün öncesi ha bigün sonrası. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım.seninde çarşamba günü kan testin var o halde demi canım dilerim herşey gönlümüzce olur...
Cnm nbr nasılsın. Var mı gelişme bende hiç bişi yok moralmen çöktüm yani. Sen yaptınmı bidaha idrar testi. Yarın dimi senin tahlil günün. İnşallah olumlu sonuçlar alırız.Aynen cnm bende de ağrı sızı hiç bişi yok.
Normal gebelik testinde negatif cikiyo ana su erken gebelik testleri var ya adetten 4 gun oncesini gosteren onda silik bi cizgi cikti anlamadim bende yarin kan verecegim artik hayirlisi sen yaptin mi testCnm nbr nasılsın. Var mı gelişme bende hiç bişi yok moralmen çöktüm yani. Sen yaptınmı bidaha idrar testi. Yarın dimi senin tahlil günün. İnşallah olumlu sonuçlar alırız.