Test gününü bekleyenler birbirimize destek olalim

Normal gebelik testinde negatif cikiyo ana su erken gebelik testleri var ya adetten 4 gun oncesini gosteren onda silik bi cizgi cikti anlamadim bende yarin kan verecegim artik hayirlisi sen yaptin mi test
Benimde silik bi çizgi çıkıyo. Ama bende korkuyorum kanda çıkmazsa diye. Çünki hiç bir belirti yok bende. 3 tane aynı marka test uaptım 3 dede aynı şekilde silik çizgi çıktı. Şimdi başkka marka aldım. Yarın sabah onu yapıcam bakalım onda çıkıcakmı çok merak ediyorum. Perşembede kan tahlilim var zaten. Sonuna yaklaştık. Ah cnm inşallah hakkımızda ne hayırlıysa o olur. Pozitifli günlerimiz olur inşallah.

Insallah Rabbim bizim bebeklerimize ol demustir... normal gebelik testinte cikiyorsa hamilesin canim sen silik cizgi olmasi yeterli...

Ay inşallah canı
Canim sen kesin hamilesin. Hayirli olsun canim Cizgi cok belirgin Çünkü. Bide tek embriyo muydu seninki bak benim bu normal gebelik testlerinde hic Cikmadi bile
sy inşallah canım. İnşallAh sendede vardır. Allahım isteyen herkese versin. Yokluğunu aratmasın. Çok heyecanlıyım. Evet tek embriyo cnm. Yarın vericem kan tahlili. Nırmalde günüm perşembe. Ama bekleyemicem daha fazla.

Canim sen kesin hamilesin. Hayirli olsun canim Cizgi cok belirgin Çünkü. Bide tek embriyo muydu seninki bak benim bu normal gebelik testlerinde hic Cikmadi bile
Cnm ne yaptın verdinmi kan. Çok merak ediyorum inşallah iyş haberlerimizi alırız. Merakta bırakma bizi cvp yaz mutlaka. Ben çalıştığım için öğleden sonra çıkabilicem işten. Ancak ozaman vericem kan. Çok heyecanlıyım.

kızlar bende sizin gibi test yaptım ikinci çizgi silik cıktı cumartesı kan testı cok korkuyorum ama hiç belirtim yok arkadaşımda aynı benım gıbı belirti yasamadı ıkızlere hamıle darısı bize inşallah....

Kızlar merhabalar benimde 2.transferim yapılacak regli baslangicimla başlayacağım tedaviye yani dondurulmuslarla devam edeceğim...Sizin mesajlarinizi okudum ve artık pozitif sonuclarinizi yazmanizi bekliyorum :)inşallah hayirlisiyla pozitifi görürsünüz

Malesef benimki negatif cunku cok olumsuzluk yasamistim kizlar.. doktorumuda hic sevmemistim yuzunu gormek bile istemiyorum...

Canm bozma moralini. Herşeyde bi hayır vardır. Benimde ilk denemem negatifti. İkinciye sadece bi adet kadar ara vermiştim. Allahım herkese versin.
Canim ben hazirana biraktim erteledim bu isi. Mayista kardesimin düğünü var onlar bitsin sonra artik bide doktor degistiricem artik.

Herkese merhaba 12. Gün değeri 109 iki gün önce idrar testi yapmıştım ve negatifti hiç bir belirtide yoktu demem oki lütfen idrar testi yapmayın ve belirti aramayın allah herkese gönlündekini versin bana dua eden herkese çok tşk ederim

Merhaba
Yeni bir kitap çıkmış... Tüp Babayım "Bir babanın gözünden tüp bebek yolculuğu"... Yazarı Tuğkan Tepiltepe... Kesinlikle bizim ve bizim durumumuzda olanlar için çok faydalı bir kitap.. Ben kendimden bir çok şey buldum.. Sizlere de tavsiye ederim.. Hem internet üzerinden tüp kitapçılarda hem de bütün kitapçıların mağazalarında bulabilirsiniz... Okumasanız bile bir göz atın derim.. Hepinize sevgiler

ben transferden sonra 10. gün kan testi yaptım. ve poziitif çıktı.. ilk tüp bebek denememizdi. çok şükür tuttu. Fakat hala idrarda çıkmadı.. idrar yanıltıcı.. ve en iyisi doktorunuzun dediği zaman evde yapmak..

Cnm hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde bugun 5. Gunum elim çok gidiyor testlere ama sizlerden böyle duydukça boşuna uğraşma idrar testiyle diyorum..değerin kaç çıktı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…