- Konu Sahibi dermannuri
-
Benimde silik bi çizgi çıkıyo. Ama bende korkuyorum kanda çıkmazsa diye. Çünki hiç bir belirti yok bende. 3 tane aynı marka test uaptım 3 dede aynı şekilde silik çizgi çıktı. Şimdi başkka marka aldım. Yarın sabah onu yapıcam bakalım onda çıkıcakmı çok merak ediyorum. Perşembede kan tahlilim var zaten. Sonuna yaklaştık. Ah cnm inşallah hakkımızda ne hayırlıysa o olur. Pozitifli günlerimiz olur inşallah.Normal gebelik testinde negatif cikiyo ana su erken gebelik testleri var ya adetten 4 gun oncesini gosteren onda silik bi cizgi cikti anlamadim bende yarin kan verecegim artik hayirlisi sen yaptin mi test
Insallah Rabbim bizim bebeklerimize ol demustir... normal gebelik testinte cikiyorsa hamilesin canim sen silik cizgi olmasi yeterli...Benimde silik bi çizgi çıkıyo. Ama bende korkuyorum kanda çıkmazsa diye. Çünki hiç bir belirti yok bende. 3 tane aynı marka test uaptım 3 dede aynı şekilde silik çizgi çıktı. Şimdi başkka marka aldım. Yarın sabah onu yapıcam bakalım onda çıkıcakmı çok merak ediyorum. Perşembede kan tahlilim var zaten. Sonuna yaklaştık. Ah cnm inşallah hakkımızda ne hayırlıysa o olur. Pozitifli günlerimiz olur inşallah.
İnşalla cnm ikimizde hamileyizdir. Allah isteyen herkese versin.Insallah Rabbim bizim bebeklerimize ol demustir... normal gebelik testinte cikiyorsa hamilesin canim sen silik cizgi olmasi yeterli...
Bak cnm görebiliyonmu ikinci çizgiyi. Silik ama. Hayalet çizgi.İnşalla cnm ikimizde hamileyizdir. Allah isteyen herkese versin.
Canim sen kesin hamilesin. Hayirli olsun canimBak cnm görebiliyonmu ikinci çizgiyi. Silik ama. Hayalet çizgi.
sy inşallah canım. İnşallAh sendede vardır. Allahım isteyen herkese versin. Yokluğunu aratmasın. Çok heyecanlıyım. Evet tek embriyo cnm. Yarın vericem kan tahlili. Nırmalde günüm perşembe. Ama bekleyemicem daha fazla.Canim sen kesin hamilesin. Hayirli olsun canimCizgi cok belirgin Çünkü. Bide tek embriyo muydu seninki bak benim bu normal gebelik testlerinde hic Cikmadi bile
Cnm ne yaptın verdinmi kan. Çok merak ediyorum inşallah iyş haberlerimizi alırız. Merakta bırakma bizi cvp yaz mutlaka. Ben çalıştığım için öğleden sonra çıkabilicem işten. Ancak ozaman vericem kan. Çok heyecanlıyım.Canim sen kesin hamilesin. Hayirli olsun canimCizgi cok belirgin Çünkü. Bide tek embriyo muydu seninki bak benim bu normal gebelik testlerinde hic Cikmadi bile
Malesef benimki negatif cunku cok olumsuzluk yasamistim kizlar.. doktorumuda hic sevmemistim yuzunu gormek bile istemiyorum...Cnm ne yaptın verdinmi kan. Çok merak ediyorum inşallah iyş haberlerimizi alırız. Merakta bırakma bizi cvp yaz mutlaka. Ben çalıştığım için öğleden sonra çıkabilicem işten. Ancak ozaman vericem kan. Çok heyecanlıyım.
Canm bozma moralini. Herşeyde bi hayır vardır. Benimde ilk denemem negatifti. İkinciye sadece bi adet kadar ara vermiştim. Allahım herkese versin.Malesef benimki negatif cunku cok olumsuzluk yasamistim kizlar.. doktorumuda hic sevmemistim yuzunu gormek bile istemiyorum...
Canim ben hazirana biraktim erteledim bu isi. Mayista kardesimin düğünü var onlar bitsin sonra artik bide doktor degistiricem artik.Canm bozma moralini. Herşeyde bi hayır vardır. Benimde ilk denemem negatifti. İkinciye sadece bi adet kadar ara vermiştim. Allahım herkese versin.
Canim bu arada sen hamilesin cunku gebelik testin pozitif cikiyo... canim benimCanm bozma moralini. Herşeyde bi hayır vardır. Benimde ilk denemem negatifti. İkinciye sadece bi adet kadar ara vermiştim. Allahım herkese versin.
Canım şimdiki doktorunda dondurulmuşların varmıydı. Yoksa tekrar mı başlıcaksın iğnelere. Hakkında hayırlı neyse o olsun canım.Canim ben hazirana biraktim erteledim bu isi. Mayista kardesimin düğünü var onlar bitsin sonra artik bide doktor degistiricem artik.
Canım şimdilik öyle görülüyo bakalım. Cuma tekrar test günüm verdi doktor. Değerinin katlanması lazım dedi. Buda beni korkutuyo. İnşallah katlanır bakalım.Canim bu arada sen hamilesin cunku gebelik testin pozitif cikiyo... canim benim
Dondurulmuslar iki tane 5. Gun embriyCanım şimdiki doktorunda dondurulmuşların varmıydı. Yoksa tekrar mı başlıcaksın iğnelere. Hakkında hayırlı neyse o olsun canım.
Canım şimdiki doktorunda dondurulmuşların varmıydı. Yoksa tekrar mı başlıcaksın iğnelere. Hakkında hayırlı neyse o olsun canım.
Cnm hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde bugun 5. Gunum elim çok gidiyor testlere ama sizlerden böyle duydukça boşuna uğraşma idrar testiyle diyorum..değerin kaç çıktı acaba?ben transferden sonra 10. gün kan testi yaptım. ve poziitif çıktı.. ilk tüp bebek denememizdi. çok şükür tuttu. Fakat hala idrarda çıkmadı.. idrar yanıltıcı.. ve en iyisi doktorunuzun dediği zaman evde yapmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?