Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

Bu arada benım test gÜnÜm 29 temmuz aslında transfer ayın 16 da yapıldı 12 gÜn hesaplarsak salı gÜnÜ yanı 28 test yaptırmam gerekıyo ama bana 29 dedıler anlamadım

yaptırdıgın gunu saymıyolar benimde normalde cumartesi gunu ama ben pazartesi yaptırcam nasip olursa inşallah heyacanım o gune yaklakştıkça artıyor

evet arkadaşlar sabır işi c.tesi test günüm ama yanımda bir idrar testi var
elim gidip geliyor üstüne
yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum
yapmak istiyorum
üzülmek istemiyorum
sabır sabır sabır sabır

yok ben öğrendim embriyo transferi 2. gün olduğu için 13 gün beklemek gerekiyomuş geçmez zaman

şimdi öğrendim embriyolar 2. gün transfer edildiği için 13. gün test yapılıyomuş

benim transfer 13 dü
10 gün sabredemedim test yaptırdım
2 saat sonra test sonucu elimde
inş bizde sevinenler arasında oluruz
inş yarabbim inş

Kızlar benımde test gunum yarın. Aksam esım ısten gelınce test yaptırmaya gıdecegız. Yarın aksam olmak bılmez artık. Sımdıden heyecanlıyım hatta heyecandan mıdem bulanıyor dusundukce ellerım tıtrıyor. Allah hepımızın yanında olsun. Hakkımızda hayırlısını versın.

yaa arkadaşlar benim test yaptırmama 4 gun kaldı ama ben sanki adet olacak gibiyim moralim yavaş yavaş duşmeye başlıyo bi de sürdugum jelle birlikte koyu kahverengi gibi bi şey geldi benden cok korktum bide kasıklarım agrıyo batıyo sanki bacaklarımda agrıyo heycandanmi yoksa yo olmazsa korkuusndan mı bilemiyorum rabbim inşallah emeklerimizi boşa cıkarmaz

Son düzenleme:
bu akıntıya tutunma kanaması diyebiliyolar sen içini ferah tut eğer stres yaparsan bebekler kötü etkilenir

inşallah oyledir pınarcımm inşallah ama ben sabredemicem yaa yarın 10. gunum test yaptırsam acaba belli olurmu acaba yada gunumumu beklıyım

eminecim biliyorum beklemen çok zor ama bence biraz daha bekle sihri bozma çıkan sonuç kafanı karıştırabilir canını sıkabilir belkide bebeklerin kötü etkilenir bence bekle bide 10 ve 11. günler çok önemliymiş sanırım beyiin gelişimi bu günlerde oluyomuş kimyasal gebelik olmaması için çok dikkat et lütfen bu dönemde biraz daha rahat ve sakin olmaya çalış bebeklerin için

inşallah oyledir pınarcımm inşallah ama ben sabredemicem yaa yarın 10. gunum test yaptırsam acaba belli olurmu acaba yada gunumumu beklıyım

evet canım 10. gun kanda baktırabılırsın. bende yarın 10. gunum doktorum yarın baktırmamı soyledı. saatler gecmıyor yanı bugun hakkımızda hayırlısı artık

Canım kahverengı kanamanın hıcbır anlamı yok ama kırmızı ıse korkmak lazım. O dedıgın tutunma kanamasıda olabılır. Yada yumurta toplama sırasında rahımde kalmıs olan kan da olabılır sımdı atıyordur kendını ıcını ferah tut yapacak baska bırseyımız yok zaten.

kızlar çok kötüyüm, sabah kanama oldu,merkezi aradım, crinone jeli yapma artık kanama olduysa dedi hemşire, ama ben yine de yaptım, şu an kanama kesildi, şimdi koyu kahve bişeyler geliyor.. ama benim adet olmadan önce de böyle koyu kahve akıntım olur... çok kötüyüm çok

iyiki bu siteyi bulmuşum cok sagolun siizn sayenizde biraz moralim düzeldi rabbim herkezin gonlunde hayırlısı neyse onu versin inşaşlah

canım bence de jeli kesme...adet olupta bebeği tutunan arkadalar var biliyorsun. kan testi nezaman yaptıracaksın...

eminecim bence de o tutunma kanaması olabilir. eğer bebekler yerleşirken damara glirse kanama olabiliyor biliyorsun. inş. odur. sen moralini bozma..
ama insan sona yaklaştıkça kaygı ve endişe artıyor oda bi gerçek malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…