Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

Canım,benimde bugün 7.günüm sabah sol kasığımda batma tarzında ağrıyla uyandım.Sanki adet olacakmış gibiyim.İnşallah aksi bişey yokturrr.Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bu ağrılar off yaaa....

Gözün aydın canım çok sevindim.Herşey güzel olur inşallahhhhh

hepinize teşekkürederim k ızlar..Rabbim tamına erdirsin inşallah.. hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah..darısı başınıza en kısa zamanda inşallah...

arkadaşlar bugün 10.gün kanda baktırdımhcg 7.6 çıktı nedemek bu bilen varmı cvp lütfen

tebrik ederim dilerim allah bebişini kucağına almanı nasip eder hayırlısıyla bende çarşambayı bekliyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için

inşallah sonucun pik yapar arkadaşım ama ben çok umutsuzum çok belli değerin çok yükselmeyeceği kısmet değilmiş ben bu fikre alıştırmaya çalışıyorum artık kendimi inşallah bidahakine

merhaba şu embriyo kalitesini merak ettim.ben iğnelere başalyalı 2 gün oldu inşallah sorun olmazz ve transfer yapılır.8/1 7/2 bunlarda en kaliteli en yüksek sayıya ait olan mı yani 8/1 mi?ilk mikroenjeksiyon denemem olacak ta bilmediğim şeyler oldukça fazla.

inşallah sonucun pik yapar arkadaşım ama ben çok umutsuzum çok belli değerin çok yükselmeyeceği kısmet değilmiş ben bu fikre alıştırmaya çalışıyorum artık kendimi inşallah bidahakine

canım inş. daha da yükselir....umudunu kırma sakın. bak ne güzel ykslmiş...bence daha da yükse:lepi:lecek

ya bişey sorucam arkadaşlar.benim aralık sonu aşılamam olmuştu negatif.ama siz bakıyorumda iki günde bir tahlilmi yaptırıyosunuz.drum bana hiç öyle bişey dememişti i.ondört gün sonra gel tahlil yapıcaz demişti.yapmaya kalmadanda 11. gün adet olmuştum.bu değerler kaç olursa hamilelik sayılıyo.yardım edermisiniz???

benımde 32.14 10.nuncu gunum ıyı mı kötümü yardım edınnnnnnnn
canım bence fena değil. ama şu aşamada sonra değerin en az ikiye katlayarak artması önemli...ama bence hamişsin....:))))

canım aşılamada sanırım 14. gün bakılıyor ama tüp bebekte 12. gün bakılıyor ve iki gün arayla tekrarlıyorsun..çünkü kimyasal gebelik yada düşük olma ihtimaline karşı...değer eğer 5 in üstündeyse hamilelik var diyorlar..ama yüksek olması bildiğim kadarıyla en az 100 olması insanı daha rahatlatıyor...

çok tşk ederım cnm sımdı bıraz rahatladım yarın sabah tekrar test yaptırıcAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…