selam kızlar bende beklemedeyim 30 temmuz test günüm bugün 7.günüm adet sancısı gibi sancı başladı ara arar oluyo sanki kanama başlıcak gibi bide sol kasıkta batmalar ay tedirgin oldum herşeyin hayırlısını istiyom yorumlarınıza çooook ihtiyacım varrrrrrrrrrrr lütfen yardımm
kızlar idrardaki silik çizgiler iyiye işaret.. çıkmasa bile üzülmeyin..ben 2 gün önce yatım çıkmadı. dün akşam fortel erken test yaptım çoooooooook silik çizgi çıktı.. bugün kan testi yptırıdm çıktı...
arkadaşlar bugün 10.gün kanda baktırdımhcg 7.6 çıktı nedemek bu bilen varmı cvp lütfen
Sevgili meslektaşım tebrik ederim , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
tebrik ederim dilerim allah bebişini kucağına almanı nasip eder hayırlısıyla bende çarşambayı bekliyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Yaa demek aynı yerde yaptırmışız sen 4 gün önce .Benim transverimi Bülent Bey yaptırdı Elif hemşire yanımızdaydı.Muayenelerden birinde mutlaka karşılaşmışızdır o zaman ama tanımayınca.Canım yarın sonucunu bende merakla bekliyorum.İnşAllah bebeğin seninledir.Bu arada embriyo kaliten nasıldı? Benimkiler 8/1,8/1,7/2 şeklindelerdi
inşallah sonucun pik yapar arkadaşım ama ben çok umutsuzum çok belli değerin çok yükselmeyeceği kısmet değilmiş ben bu fikre alıştırmaya çalışıyorum artık kendimi inşallah bidahakine
canım inş. daha da yükselir....umudunu kırma sakın. bak ne güzel ykslmiş...bence daha da yükse:lepi:lecek
canım bence fena değil. ama şu aşamada sonra değerin en az ikiye katlayarak artması önemli...ama bence hamişsin....:))))benımde 32.14 10.nuncu gunum ıyı mı kötümü yardım edınnnnnnnn
canım aşılamada sanırım 14. gün bakılıyor ama tüp bebekte 12. gün bakılıyor ve iki gün arayla tekrarlıyorsun..çünkü kimyasal gebelik yada düşük olma ihtimaline karşı...değer eğer 5 in üstündeyse hamilelik var diyorlar..ama yüksek olması bildiğim kadarıyla en az 100 olması insanı daha rahatlatıyor...ya bişey sorucam arkadaşlar.benim aralık sonu aşılamam olmuştu negatif.ama siz bakıyorumda iki günde bir tahlilmi yaptırıyosunuz.drum bana hiç öyle bişey dememişti i.ondört gün sonra gel tahlil yapıcaz demişti.yapmaya kalmadanda 11. gün adet olmuştum.bu değerler kaç olursa hamilelik sayılıyo.yardım edermisiniz???
canım bence fena değil. ama şu aşamada sonra değerin en az ikiye katlayarak artması önemli...ama bence hamişsin....:))))
canım aşılamada sanırım 14. gün bakılıyor ama tüp bebekte 12. gün bakılıyor ve iki gün arayla tekrarlıyorsun..çünkü kimyasal gebelik yada düşük olma ihtimaline karşı...değer eğer 5 in üstündeyse hamilelik var diyorlar..ama yüksek olması bildiğim kadarıyla en az 100 olması insanı daha rahatlatıyor...
canım inş. daha da yükselir....umudunu kırma sakın. bak ne güzel ykslmiş...bence daha da yükse:lepi:lecek
sağolarladaşım inşallah şimdi teste gidiyorum rabbim yanımda biliyorum inşallah bebeğimde:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?