Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

17 Temmuz Cuma günü transferim oldu. Bugün 3.günüm kasıklarımda ağrı var sanırım bu normal bekleyip göreceğiz hayırlısıyla. Test günüm 29 Temmuz

canım benımde 1 agustos bellı olucak cok merak edıyorum bende belırtı falan yok ya bılmıyorum.hayırlısı en kısa zamanda allah bızlerede bebışler nasıp etsın

pınar1202 ınş canım guzel haberlerını verırsın bıze benımde bugun 5. gunum beklemek cok zor yaaa ama hayırlısı olsun.dua edelım.

selam efsane 30 benımde yanımda elıf hemsıre vardı. benım embrıyolar 9/1 8/1 8/2 ıdı hakkımızda hayırlısı artık aksam sonucu yazarım.

pınar1202 ınş canım guzel haberlerını verırsın bıze benımde bugun 5. gunum beklemek cok zor yaaa ama hayırlısı olsun.dua edelım.

ben 6. günde dayanamayıp idrarda bakmıltım hiçbişey çıkmadı tabi bugün nani neredeyse artık cmrts oldu 9. gün şu ara çok sakinim canım eşim baktıralım dedi kanda istemedim aslında çok merak ediyorum ama dayanmaya çalışacağım umarımhepimiz hayırlısıyla kucağımıza alır sağ salim yetiştirebiliriz bebişlerimizi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kızlar Günaydın...Gükümser hamileliğin hayırlı olsun...Darısı sırayla tüm bekleyenlerin başına...Bn de sizlerin sonucunu merakla bekliyorum...

gükümser belirtin oldumu cnm kasıkta ağrı,batma vs:CüvCüv:

arkadaşlar ben az önce kan verdim sonuç saat 14:30 da çıkacak.. lütfen dua edin bana.....

arkadalar cok kotuyum dun akşam üzeri adet oldum bu nasıl bi acı anlatamam hemn sabah koşa koşa gitim kan verdim eşim almaya gitii şimdii olmadı galıba bebkelrim tutanamdılar bana galibaa
aglamktan olcem şimdii ilk denememdi bakalı test sonucunda ne cıkacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin

cnm bugün kaçıncı günündü?

saat kaçta çıkıcak sonuç?

belli olmaz üzülmek için erken:teselli:

ALLAH razı olsn rabbim isteyen herkeze nasip etsin ayy dun geceden beri aglıyorum şimdi sanki sevinçten uçaçamm rabbime cok şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…