Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

Kızlar test yaptırdık, sonuç 42...doktor şimdilik gebelik var diyor, ama aşırı kanamam var... o yüzden progesteron iğne yaptı... ilacını da verdi aynı iğnenin proluton diye bir ilaç...kalkmadan pazartesiye kadar yatacaksın dedi... çok endişeliyim.. şimdi merkezi aradım kimyasal gebelik olma ihtimali varmış... ben mi birşey yaptım da kimyasal gebelik oldu acaba... pazartesi gelmek bilmez şimdi...

--------------------------------------------------------------------------------

benimde kqanamam var bide kasıklarım cok agrıyo ben dr dedim bana bazı gebelikte oabiliyo dedi ama yinede endişelniyorum kasıklarım cok agrıyo cunku benim degerim 84.21 di inşallah bebişime bişe olmaz dr yat felan demedi bana cok endişelendiriyo kasık agrısı beni kanamada acaba gitsemmi bi dr kızlar sizce

derviş canım bak gebesin üzülme çok dua et inşallah bebişin seni brakmıcak

arkadaşlar bendende şu jeller geri geliyo kırmızı topak halinde nedemek şimdi bu bilen varsa cvp versin lütfen bugün 9. gün

yok idrarda tek çizgi var ama silik ikinci çizgide var nedemek bu kimse yokmu cevap verebilecek

zümmin benimki çok silik ama ikinci bi çizgi var seninde öylemi bide benden bişeylergeliyo kırmızı çokkafam karıştı

mrb benimde 4.günüm arkadaşlar karnım hala şiş gibi sanki bide yerleştirilen yerde batmalar oluyo bugünden beri ağrı var bacağım uyuşuyo ne anlamadım

ben şimdi tekrar bi test daha yaptım tek ve net birtane çizgi var sanırım diğeri yalnıştı olmadı ya hayırlısı

canım neden erkenden yapıyorsunuz. moralinizi bozmayın geç yerleşme falan olablir. benim onuncu günüm bakmadım hiç. ptesiyi bekliyorum..

kızlar idrardaki silik çizgiler iyiye işaret.. çıkmasa bile üzülmeyin..ben 2 gün önce yatım çıkmadı. dün akşam fortel erken test yaptım çoooooooook silik çizgi çıktı.. bugün kan testi yptırıdm çıktı...

zeyra ,
benimde sağ bacağımda uyuşukluk ağrı gibi hisler oluyordu,karnım şişti,kasıklarıma göbek çevreme ince ince kramplar giriyordu sonucum pozitif çıktı bence bu belirtiler iyiye işaret ,olumlu düşün bir de adet sancısı gibi sancı hissedersen tamamdır gibi..gerçi herkeste belirtiler değişik olabilir güçlü ol dualarım sizinle..

selam kızlar bende beklemedeyim 30 temmuz test günüm bugün 7.günüm adet sancısı gibi sancı başladı ara arar oluyo sanki kanama başlıcak gibi bide sol kasıkta batmalar ay tedirgin oldum herşeyin hayırlısını istiyom yorumlarınıza çooook ihtiyacım varrrrrrrrrrrr lütfen yardımm

canım inşallah öyle olur çok saolasın teyzesi inşallah tutunma ağrılarıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…