Test mi hatali yoksa benmi yanlis goruyorum

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Testin hemen bitisiginde cizgi varmi ben sadece isiga tutunca goruyorum hemde iki tane yaptim ikisindede var normalde bu marka teste icinde hic boyle olmazdi direk negatifti bu ne demek simdi yaaa

Sanki testte bir sıkıntı var gibi :S

Ikisindede boyle cnm cizginin hemen yaninda olustu bide afedersin idrari koyunca normalde kirmizi oluo ya bunda mos mor oldu hadi biri boyle ya digeri niye oyle cikti iki gun once yaptim daha 5 gun vardi bildigin negatif ama bunda cizgi var ama cok bitisik

Aynene cnm benimki kırmızı çizgi gibi değilde ışığa tutunca gölge gibi birşey görüyorum telefonun flaşını açıp tuttugumda çok daha belli dene bi istersen

Canım o testin bi parçası. İdrardaki alması gereken şeyi birikmesini sağlayan kısım. Testlerin içindeki kullanma talimatlarını okuyun. Testin nasıl çalıştığını anlatır. O testin çalışması için gerekli bi set gibi düşün. Setin ardına biriktikçe renk oluşuyor gibi düşün. Çizgi çıkması gereken yer harflerin altıdır.

Yok cnm daha once hic boyle cizgi yeri cikmamisti ayni marka 3 gun once yaptim daha hic cizgi yoktu bugunku kafami karistirdi

Eklentiler

• 1479813120476633343990.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 200
Bu aksilikler hep beni buluyo zaten ya Allah im beni mi siniyosun bilmiyorum negatif olsa atcm cope ama boyle cikinca insn iyce kotu oluo umitlenio

Al bi test var o marka güzel dün ben yaptm silik poztf ti ayrıca reglime daha 5 gun varken gösterdi bi dene canm

Testi ac bi tm o noktanin altnda bi plastik parcasi oluyo o olabilir ac icine bk bnce cnm

Cnm burda bundan baska bulamiyorum ki ilcede sadece bebetime var kac yere sordum yok ovulasyon testi bile yok eczenede gecen ay istedi esim gebelik testi verip gondermisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…