Test mi hatali yoksa benmi yanlis goruyorum

Bencede var.gebeliğin ilk dönemlerinde hcg oranı düşük olduğu için çizgi daha açık renk oluyor.bende de aynısı olmuştu.Allah gönlüne göre versin inşaallah

Canim Bu Control Test sende hata vermis Şoyleki C (control) olmuş fakat T(test) negatif. uzgunumki pozitif bi tarafi yok pozitif olmasi icin cift cizgi şu şekilde şart C T harflerinin altinda bulunmasi gerk Insaallah yuzun guler cnm.bnm

Bende bekliyorum hala adetime 15 gün var ve ovulasyon testinde ne bi kıpırdama var ne de bi pozitiflik, acaba ne zaman yumurtluycam ben ühüüüüüüü

Kizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer

Eki Görüntüle 1915742 bi insanin hicmi sansi olmaz ya pozitif cik ya negatif bu ne ya

Canim benim yazin ben de o ilk sayfadaki koydugun resimdeki testlerden yaptim ve ayni zannettim. o bi golge gibi gorunuyor ve tam ortada yani 2 cubugu ayiran yer gibi dusun. ne zamanki pembe cizgi gordun ozaman var demektir ve ben de 11 aydir goremedim.

Sen ne zamandir ugrasiyorsun???

1 senedir ugrasiyorum gecen sene bu zamanlarda bir kurtaj aradan 2 sonra kimyasal geçirdim ve ustunden 1 sene gecti hala bise yok bakalim hayirlisi artik ya insallah sende kalirsin cnm

Kizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
1 gün geçince değerim 190 dı ama kişiden kişiye değişiyormuş o..önemli olan 2 günde 2 kat artış sağlaması değere takılma sen hayırlı olsun:)

Baska test yapmadim daha bugunde bat gunum adetten once kahverengi leke baslar ya o da basladi bu ayda bise yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…