- 21 Kasım 2016
- 18
- 5
- 6
- 28
Silik cizgi var cnm yeni gebelik olusuyo bence kan ver daha kesin olur hayirlisi olsun insallh
Mutlaka haber ver cnm insallh mutlu haber alirsin ki ben ole alicagini dusunuyorumİnşAllah dedigin gibi olur canım.Burda adet gecikmeden kan testi yapmıyorlar.İnşAllah Perşembe test yaptırıcam.Size de haberleri söylerim))Benim için dua edin lütfen.
Canim var varr benimkilerde ilkden boyle cikmisti iki gun sonra yap bir daha emin ol var ben inaniyorum..O en bastaki resimler oyle cnm bu son attiklarim okadar yakin degilki dikkatli bakinca var sanki
Ayy cnm benim ya suan okadar mutlu oldum ki yoksa bile bana bu sevinci 5 dkada olsa yasattigin icin Allah ne muradin varsa versin insallah saglicakla alirsin kucagina bebisini *)Canim var varr benimkilerde ilkden boyle cikmisti iki gun sonra yap bir daha emin ol var ben inaniyorum..
Canim benim sendende allah razi olsun nedemek cunki mantik yurut bak her testtede bu kadar ciimaz yani hadi iki test bozuk varsayalim diyerleridemi bozuk imkanin varsa bu belirsizliklerde canini hic sikmadan saglik ocaginda yarin kan ver inan ben adete 5gun kala baya yuksek bi sonuc aldim varsa zaten kanda illaki kendini belli eder ama bence varAyy cnm benim ya suan okadar mutlu oldum ki yoksa bile bana bu sevinci 5 dkada olsa yasattigin icin Allah ne muradin varsa versin insallah saglicakla alirsin kucagina bebisini *)
Ayy insallah cnm ya coookk saol icime su serptinCanim benim sendende allah razi olsun nedemek cunki mantik yurut bak her testtede bu kadar ciimaz yani hadi iki test bozuk varsayalim diyerleridemi bozuk imkanin varsa bu belirsizliklerde canini hic sikmadan saglik ocaginda yarin kan ver inan ben adete 5gun kala baya yuksek bi sonuc aldim varsa zaten kanda illaki kendini belli eder ama bence var
Ne demek canim yarin git sen.Ayy insallah cnm ya coookk saol icime su serptin
Allah gönlünüze göre versin insallah benim iki sene sonra oldu son attiginjz fotograflarda hayalette olsa bir cizgi var sanki insallah hamilesinizdir.Elimde son bi test var sabah onu yapcm ztn varsa cikar ondada cnm yoksa doktora gitcm bir senedir olmadi hic sadece bi kurtaj bi kimyasal oldu 1 senedir de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?