Test mi hatali yoksa benmi yanlis goruyorum

Çizgilerin arasında mesafeli olmalı bu kadar yakın olmamalı test bozuk gibi geldi yarın ilk idrarla yap bir de Yen'i alınmış bir testle..

O en bastaki resimler oyle cnm bu son attiklarim okadar yakin degilki dikkatli bakinca var sanki

O en bastaki resimler oyle cnm bu son attiklarim okadar yakin degilki dikkatli bakinca var sanki
Canim var varr benimkilerde ilkden boyle cikmisti iki gun sonra yap bir daha emin ol var ben inaniyorum..

Canim var varr benimkilerde ilkden boyle cikmisti iki gun sonra yap bir daha emin ol var ben inaniyorum..
Ayy cnm benim ya suan okadar mutlu oldum ki yoksa bile bana bu sevinci 5 dkada olsa yasattigin icin Allah ne muradin varsa versin insallah saglicakla alirsin kucagina bebisini *)

Ayy cnm benim ya suan okadar mutlu oldum ki yoksa bile bana bu sevinci 5 dkada olsa yasattigin icin Allah ne muradin varsa versin insallah saglicakla alirsin kucagina bebisini *)
Canim benim sendende allah razi olsun nedemek cunki mantik yurut bak her testtede bu kadar ciimaz yani hadi iki test bozuk varsayalim diyerleridemi bozuk imkanin varsa bu belirsizliklerde canini hic sikmadan saglik ocaginda yarin kan ver inan ben adete 5gun kala baya yuksek bi sonuc aldim varsa zaten kanda illaki kendini belli eder ama bence var

Ayy insallah cnm ya coookk saol icime su serptin

Elimde son bi test var sabah onu yapcm ztn varsa cikar ondada cnm yoksa doktora gitcm bir senedir olmadi hic sadece bi kurtaj bi kimyasal oldu 1 senedir de bekliyorum

Elimde son bi test var sabah onu yapcm ztn varsa cikar ondada cnm yoksa doktora gitcm bir senedir olmadi hic sadece bi kurtaj bi kimyasal oldu 1 senedir de bekliyorum
Allah gönlünüze göre versin insallah benim iki sene sonra oldu son attiginjz fotograflarda hayalette olsa bir cizgi var sanki insallah hamilesinizdir.

Benimde adetime 3 gun kala hayalet gibi c8zgi cikmisti esim dahil benden baska goren olmamisti cizgiyi adet olacagim gun kan verdim sonucum pozitifti anneler hisseder umarim vardir bebisiniz simdi bende 2.cocugumu istiyorum dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…