Bende adete 7gun kala ogrendim testim bu markasi cartian defalarca yapmistim ilkdefa boyle ciktiBaktim cnm hicbise yok o tarfa
Ama benim deyerim yuksekti baya canim yoksa cikmasi mumkun deyil benimki erken dollenme adete 5gun kala kan deyerim 85.6idi ama bu testte bi tuhaflik var belkide hamilesin bu testi ucretsiz geri verin yenisini alin test bozuk yani bu belli diyer test nerde burda birtane var..Cnm seninkinde sknti yok tam yerinde hayalet cizgi var ve yedi gun onceden ogrenmekte cok gzl benim 3 gunum var 2 gun once yaptim bise yoktu isigada tutum bugunku iki tanesi boyle cikti yanlis hatirlamiosm bu markdan 4 5 ay once yine boyle bi foto attim ben ama malesef adet oldum ondn takmiyorum bu testlerde neden beni bulur ki ya
Baska marka al ama sakin sente leydi alma o test insanlari manf etti hep pozitif cikariyor sen ikisinide geri ver iki tane al yeni birini bugun diyerini ilk idrarla yap sabah..Ikisini yan yana koyup attim cnm duruo ustte ikiside boyle buharlasma cizgisi olsa anlarim madem oyle iki gun once yaptigimda neden oyle bise yoktu bence testler bozuk bide idrari koyunca mor oldu sonra acildi anlamadim bu testleri
Tmm cnm bitane daha var ztn elimde onu sabah yapiyim.diom ama kesin negatif hic umudum yok cunkuBaska marka al ama sakin sente leydi alma o test insanlari manf etti hep pozitif cikariyor sen ikisinide geri ver iki tane al yeni birini bugun diyerini ilk idrarla yap sabah..
Oyle deme bak ben oyleden sonra yaptigim halde bile cikti o testteki penbelik geçtikten sonra sonuca bak yani bir dk sonra varsa simdide cikar kendini boşa uzme bence yap gitsin resmi buraya atki yorumlayalimTmm cnm bitane daha var ztn elimde onu sabah yapiyim.diom ama kesin negatif hic umudum yok cunku
Yeni oldugu zmn olabiliyo bazen testin markasıda onemli cogu test 1 saat sonra pozitif gosterebiliyo fotosu varsa atarmisin cnm daha net yazabilirizMerhaba.Ben yeni katıldım.Türkce yalnış yaza bilirim özür dilerim şimdiden.Ben adetime 2 gün kala test yaptım sabah idrarıyla negatif olunca çekmecey atdım.Daha sonra bir saat sonra bir de bakdım ki ikinci çizgi pembe çıkmış.Akşam yeni yapdım yine bir saat sonra pembe çikgi.Kızlar şimdi bu ne demek hamilemiyim?Adet günüm yarın.Hiç böyle bir şey yaşayan oldumu?
Sana katiliyorum canim marka cok önemli testi atarsan yorumlariz..Yeni oldugu zmn olabiliyo bazen testin markasıda onemli cogu test 1 saat sonra pozitif gosterebiliyo fotosu varsa atarmisin cnm daha net yazabiliriz
Tmm cnm cok saolOyle deme bak ben oyleden sonra yaptigim halde bile cikti o testteki penbelik geçtikten sonra sonuca bak yani bir dk sonra varsa simdide cikar kendini boşa uzme bence yap gitsin resmi buraya atki yorumlayalim
Yeni oldugu zmn olabiliyo bazen testin markasıda onemli cogu test 1 saat sonra pozitif gosterebiliyo fotosu varsa atarmisin cnm daha net yazabiliriz
A
Sana katiliyorum canim marka cok önemli testi atarsan yorumlariz..
Baya belli oluyo cnm ne zmn yapmistin bu testleei bide markasi neKizlar resmi yukledim İnşAllah açar
Bu marka iki tane test yapdım digeride aynı bunun gibi oldu bir saat sonra
Baya belli oluyo cnm ne zmn yapmistin bu testleei bide markasi ne
One step var cnm bende kullandim sanirsam daha once hic cikmiyodu boyle cizgi ama bence var gibi geldi hani beklese bile bi kadar net olanini gormedim yarin bir prodictor varsa onla denesene onlar daha net sonuc veriyoDün yapmışdım canım markası "one step" Türkiyede bundan varmı bilmiyorum.Birde Akşam başka bir marka yapdım yine çıkmadı sabah bakdım ki belli belirsiz bir çizgi daha var.
One step var cnm bende kullandim sanirsam daha once hic cikmiyodu boyle cizgi ama bence var gibi geldi hani beklese bile bi kadar net olanini gormedim yarin bir prodictor varsa onla denesene onlar daha net sonuc veriyo
Canim sen hamilesin bariz hamilesin hemde :) hayirli olsun..Kizlar resmi yukledim İnşAllah açar
Bu marka iki tane test yapdım digeride aynı bunun gibi oldu bir saat sonra
Canim sen hamilesin bariz hamilesin hemde :) hayirli olsun..
Silik cizgi var cnm yeni gebelik olusuyo bence kan ver daha kesin olur hayirlisi olsun insallhİnşAllah hamileyimdir.7 aydır çoçuk istiyoruz.Bu ay iki hafta önce çatlatma ignesi vurdurdum.Onun için bir az umutluyuz galiba)))Bu teslerde yukardakı akşam yapdığım biri de sabah yaptığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?