Kızlar sabah ilk idrar ile mi yapılmalı test yoksa gün ortasında da test yapıp doğru sonuç alan var mı? Bir de test yapmadan alttan muayene ile hamile olduğunu anlayan var mı? Alaturka tuvalete oturur gibi yapılıyor ve parmağınız ile ileriye doğru gidiyorsunuz. Eğer et parçası yoksa hamilesiniz demekmiş. Deneyen ya da doğrusunu bilen var mı?
Kızlar sabah ilk idrar ile mi yapılmalı test yoksa gün ortasında da test yapıp doğru sonuç alan var mı? Bir de test yapmadan alttan muayene ile hamile olduğunu anlayan var mı? Alaturka tuvalete oturur gibi yapılıyor ve parmağınız ile ileriye doğru gidiyorsunuz. Eğer et parçası yoksa hamilesiniz demekmiş. Deneyen ya da doğrusunu bilen var mı?
Alttan elle muayene felan bence hiç öyle şeylere bulaşma şahsen pimpirikli olduğum için hiç aklıma gelmedi illaki sabah ve gün icindeki fark yaratıyor en doğru sonuç sabah ilk idrarla ama ben gün içinde akşam üstü sabah yaptığımda pozitif cikmisdi belki beta nin yüksek olmasından kaynaklıdır bilmem ama çıkmıştı yani hayırlısı olsun sizin için
Ben 2 gebeliğimi de akşam test yapıp öğrenmiştim. Gecikmeniz varsa sabah akşam farketmez zaten. O yöntemi bende çok önceden merak etmiştim açıkçası ama tamamiyle hurafe idrarınıza çamaşır suyu dökünce köpürürse de hamilesiniz diye saçma sapan şeyler var ama kimyasal bir tepkime sonucu oluyor bu tarz şeylere inanmayın hatta eczane testlerindense en kesin sonuç için kan verin
Ben 2 gebeliğimi de akşam test yapıp öğrenmiştim. Gecikmeniz varsa sabah akşam farketmez zaten. O yöntemi bende çok önceden merak etmiştim açıkçası ama tamamiyle hurafe idrarınıza çamaşır suyu dökünce köpürürse de hamilesiniz diye saçma sapan şeyler var ama kimyasal bir tepkime sonucu oluyor bu tarz şeylere inanmayın hatta eczane testlerindense en kesin sonuç için kan verin
Ya bugün bütün laf dinlemezler toplanmış, kimse hamile olmadığına inanmıyor, yemin mi edelim hamile değilsiniz diye ben anlamadım...
Gebelik yok sende başka bı sebebi vardır...
Gecikmeler sadece gebeliğe bağlı değildir.
Merhabalar ben öğleden sonra yapmıştım ama gecikmenin 6. Günündeydim, gecikmeden önce yapacaksanız sabah yaparsanız idrar birikiyor diye daha net çıkar :) alttan muayeneyi hiç önermem hem enfeksiyon kapabilirsin hem de hiç riske atma bence canım inşallah güzel haberler alırsın
önemli olan idrarı tutmak. gün içerisinde de bir süre idrara sıkışıp yapabilirsiniz. yani idrarın beklemesi lazım ki içerisinde eğer varsa gebelik hormonu biriksin.
ben gece 9da yapmıştım valla ve tertemiz pozitif çıkmıştı. ayrıca bu durum da gebeliğin ilk bası için gecerli. gebelik hormonu zaten yeterince yükseldiğinde ne zaman testi yaptığınız önemsiz oluyor.
Ben hamileliğimi akşam 11 gibi yaptığım test ile öğrendim önemli olan sabah olması değil de idrarın en az 2 saat beklemiş olması. Bu senede Bahsettiğiniz yöntemi deneyen biri yoktur ve sizin de denemenizi önermem. Mikrop kapabilirsiniz veya başka bir zarar verebilirsiniz kendinize bence böyle şeylere hiç gerek yok.